امتیازات بازی Ninja Gaiden Sigma 2

R.I.P Frobary

Loyal Member
سلام!

NGS2_box_art_M.jpg

​

این بازی زیبا که روز 29 سپتامبر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. PSM3 Magazine UK به بازی امتیاز 87 از 100 داده است. قابل ذکره که این مجله به Ninja Gaiden Sigma امتیاز 80 از 100 داده بود.

آخرین ویرایش:
من که با خود بازی رو 360 خیلی حال کردم.
فقط چند تا مشکل از نظر من داشت:
1.خیلی سخت بود. نرمالش واقعا دیوانه کننده است. حالا دو تا درجه سختی دیگه داره
2. دوربین خیلی اذیت میکرد و خوب پوشش نمیداد مبارزات رو
3.اگه میشد رو دشمن ها lock کرد خیلی بهتر میشد

بابت تاپيک ممنون...

راجع به امتياز ها ... جالب ميشه از سايت های که امتياز ميگيره مثلا از GS/IGN و... از NG2 بيشتر باشه ...:biggrin1:
تورج می بینم که در پوست خودت نمیگنجی:biggrin1: من که فکر می کنم از NG2 بیشتر امتیاز بگیره. فقط اگه یک لطفی می کردن و خونش رو کم نمی کردن خیلی خوب میشد:biggrin1:

تورج می بینم که در پوست خودت نمیگنجی:biggrin1: من که فکر می کنم از NG2 بیشتر امتیاز بگیره. فقط اگه یک لطفی می کردن و خونش رو کم نمی کردن خیلی خوب میشد:biggrin1:

تقريبا اگه حساب کنی دارم بال در ميارم... :biggrin1::love:

دنبال يکی هستم که COLLECTOR EDITION بازی رو گير بيارم...

منم فکر کنم بيشتر ميگيره ...

راجع به خونش ... موافقم

اتفاقا همه مزش به همون فینیشر ها و خونش بود:دی
داست رو میکردی تو بدنش میکشیدی بیرون وایییی چه توهمی:دی
آخ امین این یه تیکه رو خوب اومدی.:biggrin1:
همون فینیشرهای داسه که میکرد تو بدن طرف دو سه بار تو هوا میچرخوند.:love::biggrin1: آدم اصلا خسته نمیشد. تازه انقدر اسلحه داشت و هرکدوم هم چند نوع فینیشر مخصوص به خودشون داشتن که هیچ وقت تکراری نمیشد.

حذف این عنصر باعث فروش بیشتر این عنوان میشه ...مگه batman نبود

مهم فروش بيشتر نيست مهم جلب رضايت ماست
در ضمن بتمن كجا Ninja Gaidenكجا:confused:(نينجا بايد در راه رسيدن به اهدافش خون به پا كنه;))
نكنه تو بتمنم بايد خون باشه؟؟؟
من ميترسم شماره هاي بعدي همچين بلايي سرشون بياد:((

آخ امین این یه تیکه رو خوب اومدی.:biggrin1:
همون فینیشرهای داسه که میکرد تو بدن طرف دو سه بار تو هوا میچرخوند.:love::biggrin1: آدم اصلا خسته نمیشد. تازه انقدر اسلحه داشت و هرکدوم هم چند نوع فینیشر مخصوص به خودشون داشتن که هیچ وقت تکراری نمیشد.
فینیشر هاش خوب بود اما انیمیشن هاش کم و تکراری بود!

من شخصا از خون و خشونت خوشم نمیاد و به بازی هایی با درجه خشونت Hello Kitty علاقه مندم:biggrin1:

اصلا کاشکی همین خشونت بازی هم حذف میشد و ریو دشمنانش رو با حرف متقاعد میکرد...

پ.ن: میگم کارگردان بازی گفته حذف خشونت واسه فروش بیشتر بازی هست، اما ما جمیع فن های سه آتیشه NG داریم روز شب انها رو به خاطر حذف خون لعنت میکنیم! بقیه دوستان هم که NGII رو نزده بودن و میخوان با NGSII برن تو کارش هم دارن لعنت میکنن، تازه کار ها هم همچنین، انوقت اینا منظورشون از این کار چی بود؟ همه ناراضی هستن که!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or