امتیازات بازی Lost Planet 2

Frobary

Loyal Member
سلام!

3be63afd52fe2c34ed2cda6410c9c746.jpg

این بازی اولین امتیازش را گرفت. مجله LEVEL به بازی امتیاز 8.0 از 10 داده است.

بله بله ! Sf ، DMC ، RE و ... اینا هم کشکن دیگه ! پس بنابراین تمامی شرکت هایی که بازی های ضعیف میدن بیرون باید ورشکست شن ! Namco هم به خاطر dead to right ورشکست شه ، EA هم باید برای DI ورشکست شه و ... .
اون RE5و DMC4 که تو آخرین شمارشون مالی نبودن! و سیر نزولی رو طی کردن .این چند تا بازی جدید هم افتضاح به بار آوردن حالا ممکنه کپکام الآن ورشکست نشه ولی با ادامه این روند ممکنه این اتفاق واقعا" ناخوشایند رخ بده.
حالا کلا" به نظر شما باید چه اتفاقی بیفته که یه شرکت بازی سازی ورشکست بشه؟!

آقا این بازی عجب گرافیکی داره حیف این همه گرافیک که برای این گیم پلی و داستان هدر رفت البته بازیش کلا بد نیست به درد روزی 1 ساعت بازی کردن میخوره ولی کاشکی یکمی زحمتی رو که برای گرافیک بازی کشیدن واسه داستان و گیم پلی بازیم میکشیدن.

اون RE5و DMC4 که تو آخرین شمارشون مالی نبودن! و سیر نزولی رو طی کردن .این چند تا بازی جدید هم افتضاح به بار آوردن حالا ممکنه کپکام الآن ورشکست نشه ولی با ادامه این روند ممکنه این اتفاق واقعا" ناخوشایند رخ بده.
کاری به بد بودنشون ندارم . ولی مطمئن شرکت به این بزرگی و قدمت واسه 2 3 تا بازی ورشکست نمیشه .
بذار یه مثال بزنم ! :
کمپانی فاکس هم همینطوره . میاد 100 میلیون دلار برای فیلم Dragonball Evolution سرمایه گذاری میکنه ولی توی دنیا این فیلم 50 میلیون میفروشه ! ولی این باعث ورشکستگیه اون شرکت نمیشه . چون کن در کنارش همیشه یه فیلم پرفروش توی باکس آفیس داشته . مثل Night in the Musem یا AVATAR . کپکام هم همینطوره . اگر بازی مثل Dark Void داره در کنارش شاهکاری مثل Street Fighter IV رو هم داره . پس مطمئن باشین این غول بازیسازی همیشه جزو بهترین ها میمونه .

بله بله ! Sf ، DMC ، RE و ... اینا هم کشکن دیگه ! پس بنابراین تمامی شرکت هایی که بازی های ضعیف میدن بیرون باید ورشکست شن ! Namco هم به خاطر dead to right ورشکست شه ، EA هم باید برای DI ورشکست شه و ... .
اولا که من نگفتم الان کپکام ورشکست میشه که اینجوری میگی!گفتم اگر این روالو دنبال کنه احتمالش کم نیست.من هیچ موقعی رو یادم نمیاد که کپکام پشت سر هم این همه آشغال داده باشه بیرون!
کاری به بد بودنشون ندارم . ولی مطمئن شرکت به این بزرگی و قدمت واسه 2 3 تا بازی ورشکست نمیشه .
بذار یه مثال بزنم ! :
کمپانی فاکس هم همینطوره . میاد 100 میلیون دلار برای فیلم Dragonball Evolution سرمایه گذاری میکنه ولی توی دنیا این فیلم 50 میلیون میفروشه ! ولی این باعث ورشکستگیه اون شرکت نمیشه . چون کن در کنارش همیشه یه فیلم پرفروش توی باکس آفیس داشته . مثل Night in the Musem یا AVATAR . کپکام هم همینطوره . اگر بازی مثل Dark Void داره در کنارش شاهکاری مثل Street Fighter IV رو هم داره . پس مطمئن باشین این غول بازیسازی همیشه جزو بهترین ها میمونه .
دوما هیچ وقت یه شرکت بازی سازیرو با یه شرکت فیلمسازی (اونم تازه فاکس)مقایسه نکن که خیلی خنده دار میشه.بزرگ ترین شرکتای بازی سازی (اعم از سونی و نینتندو و ...)در مقابل سرمایه شرکتای فیلمسازی آصلا به حساب نمیان!اون وقت شما کپکامو میزاری جلوی فاکس که جزو بزرگترین شرکت های جهانه!تو صنعت بازی سازی یه شرکت یه بازیش نمیگیره درش تخته میشه که این چند وقت (تو بحران اقتصادی)از این اتفاقا زیاد افتاده.
البته اینجا تاپیک امتیازاس بهتره ادامش ندیم.ممنون

آخرین ویرایش:
اولا که من نگفتم الان کپکام ورشکست میشه که اینجوری میگی!گفتم اگر این روالو دنبال کنه احتمالش کم نیست.من هیچ موقعی رو یادم نمیاد که کپکام پشت سر هم این همه آشغال داده باشه بیرون!
دقیقا جواب این حرف توی پست بالایی هم دادم . اگر Capcom چند تا بازی بد بیرون میده بجاش یه بازی مثل" SF میده که بازار رو میترکونه . و به نوعی جبران مافات میشه .
البته این روال چندان درست نیست . چون میشه فقط بازگشت سرمایه توی بلند مدت !
دوما هیچ وقت یه شرکت بازی سازیرو با یه شرکت فیلمسازی (اونم تازه فاکس)مقایسه نکن که خیلی خنده دار میشه.بزرگ ترین شرکتای بازی سازی (اعم از سونی و نینتندو و ...)در مقابل سرمایه شرکتای فیلمسازی آصلا به حساب نمیان!اون وقت شما کپکامو میزاری جلوی فاکس که جزو بزرگترین شرکت های جهانه!
رفیق اصلا منظور منو متوجه شدی ؟ من مقایسه کردم یا مثال زدم ؟ مگه من از نظر سرمایه گفتم ؟ من گفتم توی سینماهم یه همچین چیزی وجود داره ولی میبینیم که هرروز بهتر از دیروز میشن . مگه من از نظر مالی و این حرفا سرمایه گذاری کردم ؟ نه اینکه بگم سرمایه و بودجه و درآمد و این حرفای کپکام از فاکس کمتره !

درکل شکی نیست که کپکام یکی از بزرگترین و قدیمی ترین شرکت های بازیسازی تاریخ هستش . و با چند تا عنوان ضعیف ورشکست نمیشه و ارزشش کم نمیشه . همونطور که گفتم اگر این شرکت بازی هایی مثل Dark Void داره ، شاهکار هایی مثل SF رو هم تو کارنامش داره . موضوع اینه که ما فقط از جنبه ی بد به قضیه نگاه میکنیم .
سوال فنی اینه با این فروش خوب چه جوری قراره کپکام ورشکست شه؟
exactly !

آخرین ویرایش:
اما جدا بازي افتضاحي ساخته واقعا تصور همچين پسرفتي كار سختيه

گرافيكشم يه جورايي حالت مصنوعي داره

در كل طرفدار بازي هم اگه هستيد نخريدش

فروش RE5 با توجه با آشغال بودن بازی خیلی خوب بود(رقم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بالای 4 میلیون نسخه بود)، فروش DMC4 هم من تا اونجا که یادمه بیشتر از 2 میلیون نسخه فروخته بود.
سوال فنی اینه با این فروش خوب چه جوری قراره کپکام ورشکست شه؟

8 زیادش هم هست!!!!
نه گرافیکش خوشگلی داره!!همه ش نارنجی هست!!!:sick:

:love:[/B]
حق با شماست ،‌جدا از يه ambient lightning زرد رنگ رو كل و محيط ، يه highlight نارنجي افتضاحي هم كل فضارو پوشونده ، (( از نظر بصري و رنگ بندي افتضاحه ))
خاك تو سره Capcom ،‌ يكي يكي عنواناشو داره خراب ميكنه
يه مشت كارگردان و تهيه كننده ي احمقو جايگزين شينجي ميكامي كرده ،‌گنده زده تو همه چي
روز به روز عظمت اين آدم بيشتر ميشه

این فامیتسو کلا زیاد خوشحال هست:biggrin1:
جدا یعنی اینقدر بازیش افتضاحه؟:eek:
فک کنم بشه بدترین بازی که ازش انتظار نسبتا زیادی میرفت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or