خب حتما شماره یکش رو بازی نکردید که به حضور مارکوس میگید تنها جذبه ! کلا LP جو خیلی جالبی داشت و گیم پلی خوبی هم داره . ولی خب یکی از دلایل بد شدن بازی همین Crossover شدنش بود که کسایی مثل مارکوس و وسکر و فرانک وست و اینا رو آوردن تو بازی ! هر چقدرم کرکتر های خوبی باشن بازم با LP نمیخونن !8 زیادش هم هست!!!!
نه گرافیکش خوشگلی داره!!همه ش نارنجی هست!!!
نه شخصیت پردازی قشنگی داره!!!
اسلحه هاش هم که اندازه یه کنده درخت بلوط هست!!!!!
به قول دوستمون دویدنشون مثل اینه که دارن دنبال گوسفند میدوند!!!
در کل تنها چیزه جالب بازی همون مارکوس هست!!!![]()
ابنهایی که من گفتم همشو در مورد نسخه دوم گفتم!!خب حتما شماره یکش رو بازی نکردید که به حضور مارکوس میگید تنها جذبه ! کلا LP جو خیلی جالبی داشت و گیم پلی خوبی هم داره . ولی خب یکی از دلایل بد شدن بازی همین Crossover شدنش بود که کسایی مثل مارکوس و وسکر و فرانک وست و اینا رو آوردن تو بازی ! هر چقدرم کرکتر های خوبی باشن بازم با LP نمیخونن !
بازم مخاطبی رو به خودش جذب میکنه که شماره یکش رو بازی نکرده باشه ! و براش حضور مارکوس و وسکر و اینا جذابیت داشته باشه وگرنه برای کسی که شماره یکش رو مثل من بازی کرده 2 زار ارزش نداره !ابنهایی که من گفتم همشو در مورد نسخه دوم گفتم!!
نسخه یک رو بازی کردم و به خاطر همین میگم که خیلی خیلی بده!!!
نسبت به نسخه اول جذابیت قبلی رو برای من نداره!!!
درسته Crossover شدنش زیاد جالب نیست ولی به نظر من تنها چیزی که مخاطب رو به خودش جذب میکنه تو نسخه دوم همین هست!!!
ایم EUROGAMER هم شورشو درآورده این از Alan WAke اینم از این کلا بچه این روزا حالش خوب نیست :biggrin1:
خانم یا آقا :biggrin1:
میگم نکنه نمره دادنش تریپش فرق کرده باشه .مثلا شاید از ۸ داره نمره میده:biggrin1:هر بازي اين مدت بياد اين يا 6 ميده يا 7 :biggrin1: