امتیازات بازی Halo 5: Guardians

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Halo5_KeyArt_Horiz_Final1.jpg

ThisGenGaming- 9.5*
+Fireteams are a great addition
+The story is magnificent
+Audio and vIsuals are outstanding
+343 shook the pillars and were rewarded
-A few encounters were a little repetitive
-I have to wait for the next game!
Nextgengamingblog- 9*
(If I was to score the campaign alone I would give it 9/10)
*فقط کمپین بررسی شده
GamingTrend : 100
Gaming Age : 100
Gamereactor : 100
We Got This Covered : 95
Arcade Sushi : 95
Multiplayer.it : 95
Game Over Online : 95
MondoXbox : 94
Vandal Online : 92
Hobby Consolas : 92
XET : 90
Meristation : 90
Attack of the Fanboy : 90
Gamer.no : 90
gamerevolution : 90
escapis : 90
Game Rant : 90
Gadgets 360 : 90
Polygon : 90
USgamer : 90
wegotthiscovered : 90
Everyeye.it : 88
Gaming Nexus : 88
Gamer.nl : 85
Level7.nu : 80
Gameblog.fr : 80
Hardcore Gamer : 80
CGMagazine :80
COGconnected : 80
Rocket Chainsaw : 80
Giant Bomb: 80
Daily Dot : 80
progressbar : 80
Press Start : 80
Lazygamer : 79
Destructoid : 70
Paste Magazine : 60
Eurogamer – no score
IGN – review in progress
TIME – 3.5/5
GameSpot – “where’s our review?”
Ars Technica – “Come for the multiplayer”
Hardcore Gamer – 4/5
US Gamer – 4/5
AR12 Gaming – 9/10
Pixel Vulture – 94/100
Pennyworth Reviews – 3.8/5
InsideGamer.nl - 85/100
Metro GameCentral - 90/10
3DJuegos - 95/100
TorontoSun 7.0/10
OXM UK 8.0/10
GameOver.gr 9.0/10
CheatCodeCentral 9.6/10

آخرین ویرایش:
100 میلیون دلار خرج کنی 600 نفر روی پروژه کار کنن متا بالای 90 نشه ! واقعا جای فکر داره
مورد داشتیم 150 میلیون دلار فقط خرج تبلیغات بازی شده متا شده 89 برای خیلی ها هم بهترین عنوان تو سری بوده
Battlefield 3 for PC Reviews - Metacritic
Battlefield: Bad Company 2 for PC Reviews - Metacritic
این دوتا عنوان قطعا بهترین تو سری هست ولی هیچکدوم به 9 نرسیده با این حال که قبلا منتقد ها بهتر نمره میدادن

به نظر من خیلی هم تقصیر 343 نیست. کلا نمره بالای 90 گرفتن واسه همچین سبکی خیلی سخته. خود بانجی هم با دستنی و متعلقاتش نتونست بیاد بالای 90. چه بسا بدتر هم نمره گرفت.

هنوز بخشی از نمرات ثبت نشده و از پراکندگی نمرات میشه انتظار داشت که متا بازی تقریبا مثل هیلو 4 بشه که برای یک شوتر نسل هشتم کاملا مناسبه . به شخصه انتظار متا 88 یا 89 داشتم اما بازم به نظر می رسه تجربه بازی در سطح بالایی قرار داره . لیست تمامی نمرات بازی تا بدین لحظه ( برخی از سایت ها نقد منتشر کردن اما نمره نهایی با انتشار بازی و تجربه بیشتر بخش آنلاین میدن ) :

GamingTrend : 100

Gaming Age : 100

Gamereactor : 100

We Got This Covered : 95

Arcade Sushi : 95

Multiplayer.it : 95

Game Over Online : 95

MondoXbox : 94

Vandal Online : 92

Hobby Consolas : 92

XET : 90

Meristation : 90

Attack of the Fanboy : 90

Gamer.no : 90

gamerevolution : 90

escapis : 90

Game Rant : 90

Gadgets 360 : 90

Polygon : 90

USgamer : 90

wegotthiscovered : 90

Everyeye.it : 88

Gaming Nexus : 88

Gamer.nl : 85

Level7.nu : 80

Gameblog.fr : 80

Hardcore Gamer : 80

CGMagazine : 80

COGconnected : 80

Rocket Chainsaw : 80

Giant Bomb: 80

Daily Dot : 80

progressbar : 80

Press Start : 80

Lazygamer : 79

Destructoid : 70

Paste Magazine : 60

95914458463027606_1.png

آخرین ویرایش:
گیم اسپات 10 هم بده متاش نهایتا میشه 87 :دی البته در حد همون Halo 4 هم بشه بد نیست ولی این بازی نخواد متای 90+ بگیره دیگه قراره کدوم بازی مایکروسافت این امتیاز رو بگیره؟
قرار نیست مایکروسافت دیگه بازی 90+ داشته باشه.
باید یک فکر اساسی به حال برند اکس باکس بکنن،داره دیگه اپیدمی میشه،هر ه قدر هم که کار میکنن به چشم نمیاد یا سر میبرن.

گیم اسپات 10 هم بده متاش نهایتا میشه 87 :دی البته در حد همون Halo 4 هم بشه بد نیست ولی این بازی نخواد متای 90+ بگیره دیگه قراره کدوم بازی مایکروسافت این امتیاز رو بگیره؟

فکر کنم باید دیدگاهمون رو عوض کنیم محمد، منتقدا دیگه دست و دلباز نیستن و هر بازی رو با نسخه های قبلی یا دیگر عناوین هم سبک مقایسه میکنن. الان متای 87 برای این بازی یعنی اینکه این بازی بهترین شوتره. دیگه فکر کنم نباید انتظار بالای 90 از یک شوتر داشته باشیم.

قرار نیست مایکروسافت دیگه بازی 90+ داشته باشه.
باید یک فکر اساسی به حال برند اکس باکس بکنن،داره دیگه اپیدمی میشه،هر ه قدر هم که کار میکنن به چشم نمیاد یا سر میبرن.
لطفا توضیح میدی به چشم نمیان و سر میبرن منظورت چیه؟ فکر نمی کنم کسی از رو قصد نمره پایین بده. حتما حد بازی همینه. بازی های زیادی امسال اومده که ثابت می کنند منتقد ها هیچ تغییری نکردن سخت گرفتن این حرف ها یک توجیح بیش نیست.
----
سایت های زیادی موندن که 10 میدن اکثرا. امیدوارم متاش بره بالاتر. مایکروسافت باید با halo امتیازات را بترکونه که سونی هم به فکر شوتر خفن باشه. من فکر می کنم عمده دلیل کم بودن نمرات یا بهتر بگم بالا نبودن نمرات تکراری بودن بازی هاست. مکانیزم های جدید مود های جدید همه به کنار. الان سال هاست (15 سال حدودا) که منتقدا و گیمر ها هر سال یا یک سال در میون بازی هایی از جمله halo cod bf انجام میدن. خب خسته کننده می شه اگر فن نباشی به وجد نمیای که نمره 10 بدی. من فکر میکنم بهتر باشه مایکروسافت تا اخر نسل به هیلو استراحت بده.

GEOW4 اوستای کار که فرگوسن باشه بالا سر بازی هست با یک استودیو و افراد توانمند توش که خودشون نشون میدن

فکر کنم باید دیدگاهمون رو عوض کنیم محمد، منتقدا دیگه دست و دلباز نیستن و هر بازی رو با نسخه های قبلی یا دیگر عناوین هم سبک مقایسه میکنن. الان متای 87 برای این بازی یعنی اینکه این بازی بهترین شوتره. دیگه فکر کنم نباید انتظار بالای 90 از یک شوتر داشته باشیم.
متای 87 از نظر من یعنی خیلی خوب و تا حدودی عالی ولی من یه Halo بدون نقص میخوام، اینکه اکثرا از داستان بازی ایراد گرفتن یعنی اینکه قطعا داستان بازی مشکل داره. قرار نیست واسه این سبک یه داستان خیلی خفن بنویسن ولی حداقل اون چیزی که می نویسن باید طوری باشه که من گیمر بدون خوندن کتاب و سایر متعلقات بتونم کامل داستان رو متوجه بشم. در کل من تا اطلاع ثانوی از 343 ناامید شدم :|

پ.ن: سر این بازی با 10 نفر شرط بستم، بیچاره شدم رفت :دی تا 6 ماه نباید بیام تو سایت :دی

دوستان یه fps بزرگ از اول نسل مثال بزنن متاش بالا تر از halo 5 باشه اونوقت ما میفهمیم که کم کاری شده

البته بازی مثل titanfall به عنوان ip جدید متاش 86 شد و بازی مثل فار کرای4 که رسما کپی پیست نسخه قبلی بود متای 85 داره و هر دو عنوان توی فروش هم بسیار موفق بودن. هر جور حساب کنیم توقعات خیلی بالاتر از این متا برای بهترین شوتر هست !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or