امتیازات بازی Halo 5: Guardians

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Halo5_KeyArt_Horiz_Final1.jpg

ThisGenGaming- 9.5*
+Fireteams are a great addition
+The story is magnificent
+Audio and vIsuals are outstanding
+343 shook the pillars and were rewarded
-A few encounters were a little repetitive
-I have to wait for the next game!
Nextgengamingblog- 9*
(If I was to score the campaign alone I would give it 9/10)
*فقط کمپین بررسی شده
GamingTrend : 100
Gaming Age : 100
Gamereactor : 100
We Got This Covered : 95
Arcade Sushi : 95
Multiplayer.it : 95
Game Over Online : 95
MondoXbox : 94
Vandal Online : 92
Hobby Consolas : 92
XET : 90
Meristation : 90
Attack of the Fanboy : 90
Gamer.no : 90
gamerevolution : 90
escapis : 90
Game Rant : 90
Gadgets 360 : 90
Polygon : 90
USgamer : 90
wegotthiscovered : 90
Everyeye.it : 88
Gaming Nexus : 88
Gamer.nl : 85
Level7.nu : 80
Gameblog.fr : 80
Hardcore Gamer : 80
CGMagazine :80
COGconnected : 80
Rocket Chainsaw : 80
Giant Bomb: 80
Daily Dot : 80
progressbar : 80
Press Start : 80
Lazygamer : 79
Destructoid : 70
Paste Magazine : 60
Eurogamer – no score
IGN – review in progress
TIME – 3.5/5
GameSpot – “where’s our review?”
Ars Technica – “Come for the multiplayer”
Hardcore Gamer – 4/5
US Gamer – 4/5
AR12 Gaming – 9/10
Pixel Vulture – 94/100
Pennyworth Reviews – 3.8/5
InsideGamer.nl - 85/100
Metro GameCentral - 90/10
3DJuegos - 95/100
TorontoSun 7.0/10
OXM UK 8.0/10
GameOver.gr 9.0/10
CheatCodeCentral 9.6/10

آخرین ویرایش:
منم به شخصه خیلی خوشبینم به متاش
کلا این 60 فریم کردن به نظرم اومد داره رو کار .
نسبت به 4 همه چیز در بهترین حالتش هست انگار

نقد ign رو Brian Albert مینویسه.

bz65p53zvl3gv2u9e5tj.png

ای کاش Ryan McCaffrey مینوشت :( :دی

ای بابا اگه Ryan می نوشت قطعا بالای 9.5 میداد، الان نگران شدم که همون 9 اینجاها بهش بدن :دی

ایشون هم بنظر نمیرسه منتقد زیاد سخت گیری باشه :دی مثلاً به هاردلاین داده 8 ! ولی ترجیح میدادم رایان مک‌آفری باشه چون به احتمال زیاد 10 میداد ! :دی

ایشون هم بنظر نمیرسه منتقد زیاد سخت گیری باشه :دی مثلاً به هاردلاین داده 8 ! ولی ترجیح میدادم رایان مک‌آفری باشه چون به احتمال زیاد 10 میداد ! :دی
اینو بیخیال :دی من الان چند صفحه اول تاپیک امتیازات Halo 4 رو نگاه کردم، بازی از 40 نقد متاش 91 بوده، بعد کم کم شد 90 و 89 و 88 و آخرش هم 87 :| اصلا یادم نبود که همچین بلایی سر Halo 4 اومده، امیدوارم اگه قرار باشه Halo 5 متای نزدیک 85 اینجاها بگیره همون اولش مشخص باشه و قضیه ـش مثل Halo 4 نباشه :دی

اینو بیخیال :دی من الان چند صفحه اول تاپیک امتیازات Halo 4 رو نگاه کردم، بازی از 40 نقد متاش 91 بوده، بعد کم کم شد 90 و 89 و 88 و آخرش هم 87 :| اصلا یادم نبود که همچین بلایی سر Halo 4 اومده، امیدوارم اگه قرار باشه Halo 5 متای نزدیک 85 اینجاها بگیره همون اولش مشخص باشه و قضیه ـش مثل Halo 4 نباشه :دی

احتمال اینکه متاش زیر 90 بشه زیاده اما همینکه خیلیها از گستردگی مراحل و سندباکس و گیم پلی و موسیقی و صدا گذاری و گرافیک بازی تعریف کردن (با توجه به قسمتهای دیگه) و گفتن بهترین "هیلو"یی هست که بازی کردیم خودش خیلی امیدوار کنندس. مولتی بازی رو هم اونهایی که بلد هستن بازی کنن خیلی ازش تعریف کردن و خیلیها هم که به تور پلیرهای حرفه‌ای تر خوردن شروع کردن به نالیدن و ایراد گرفتن و ... . اما در هر صورت از مولتی بازی هم تعریف کردن و حس خوبی رو به خیلی از اونهایی که تجربش کردن منتقل کرده. حتی اکثراً از داستان بازی هم که سلیقه‌‎ای هست تعریف کردن.

یعنی الان من تقریباً مطمعن هستم که بازی خیلی بهتر از چیزی هست که با هیلو 4 عرضه کردن، حالا میخواد متاش بالاتر از 90 بشه یا نشه. مهم اینه که یک هیلوی خوب رو ساختن و برنامشون هم اینه که تا یک مدت زیاد ازش حمایت کنن. من بیشتر از اینکه نگران متا و امتیازات و ... باشم منتظرم ببینم Halo 5 چقدر میتونه پلیرهای قدیمی و جدید رو سمت خودش بکشونه و تا چه مدت میتونه اونها رو پای خودش نگه داره (بخش آنلاین).

متای بازی تو بهترین حالت حدود 90 91 میشه و تو حالت عادیم احتمالا همون 85 تا 90 اصنم مهم نی کیفیت بازی چقد بالاست تجربه ی halo 4 نشون داد سایتا خراب کار کم نیستن که خیلی راحت میتونن گند بزنن به متای بازی و احتمالا نمراتی از قبیل 2 4 5 فردا میبینیم:d تام چیکم از اونجایی که عاشقه halo عه هرجور شده خودشو نشون میده احتمالا و نقد مینویسه:d
پ ن: امیدوارم فردا با متای 95 کلا پست منو زیر سوال ببره و همرو غافلگیر کنه :d 343 خیلییی زحمت کشیده برا بازی انصافا

فقط 11 سریع پست اول اپ کنید تا ما بیایم نمرات ببینیم رفته احتمالا صفحه 10 -11

من كه يك توهم توطئه دارم كه اين Halo 5 رو هم مثل Forza Motorsport 6 سر ميبرن.8-|
كلاً توهمم اينكه مايكروسافت اين نسل نبايد بازي متا بالا ٩٠ داشته باشه،حالا ميخواد هيلو باشه،گيرز باشه،كوانتوم بريك باشه و ...،نهايت توي رنج ٨٠ باشه،خلاصه كه اين نسل انگار نسل مايكروسافت نيست.:d
ديگه وقتي بازي اي دخيل مايكروسافت (بقول دوستان البته) باشه و زير ٩٠ بشه اوضاع معلومه از چه قراره.>:)

IGN و GameTrailers اعلام کردن که نمراتشون رو بعد از لانچ بازی و تست سرورها اعلام میکن، البته نقدهاشون امروز منتشر میشه. به نظر میاد سایت های بزرگ اکثرا تو روزهای آینده به بازی نمره بدن. نمرات هم کمتر از 40 دقیقه دیگه میاد، به امید متای 92 :دی

- - -ویرایش - - -

تا امتیازات اصلی بیاد فعلا اینا رو داشته باشید :دی
PixelVulture 94/100
GMReview 4.7/5.0
Xboxaktuell.de 9.4/10
Giga.de 8.0/10

آخرین ویرایش:
IGN و GameTrailers اعلام کردن که نمراتشون رو بعد از لانچ بازی و تست سرورها اعلام میکن، البته نقدهاشون امروز منتشر میشه. به نظر میاد سایت های بزرگ اکثرا تو روزهای آینده به بازی نمره بدن. نمرات هم کمتر از 40 دقیقه دیگه میاد، به امید متای 92 :دی

- - -ویرایش - - -

تا امتیازات اصلی بیاد فعلا اینا رو داشته باشید :دی
PixelVulture 94/100
GMReview 4.7/5.0
Xboxaktuell.de 9.4/10
Giga.de 8.0/10
کاش همه خودیا مثل همین باشن:d
:-o

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or