امتیازات بازی Gears of War: E-Day

پیش بینی شما از متای بازی؟

• 70>

• 70-74

• 75-79

• 80-84

• 85-88

• 89-90

• 90<

Results are only viewable after voting.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
امتیازات بازی Gears of War: E-Day

1790273726165.png
​
توسعه دهنده:The Coalition, People Can Fly
ناشر:Xbox Game Studios
سبک:Third-Person Shooter / Action
پلتفرم ها:Xbox Series X|S, PC
تاریخ عرضه:6 اکتبر 2026 (14 مهر 1405)
دسترسی زودهنگام:1 اکتبر 2026 (9 مهر 1405) - مخصوص خریداران نسخه Premium Edition

تاریخ و زمان برداشتن امبارگوی بررسی ها​
پنج شنبه 1 اکتبر 2026 - ساعت 16:30
​

​
بازی Gears of War: E-Day جدیدترین نسخه از فرنچایز محبوب شوتر سوم شخص مایکروسافت است که توسط استودیوی The Coalition و با همکاری استودیوی People Can Fly ساخته می شود. این عنوان پیش درآمدی بر اولین بازی مجموعه محسوب می شود و وقایع آن دقیقا چهارده سال پیش از حوادث نسخه اول، در روز سرنوشت ساز و هولناک Emergence Day در شهر Kalona رخ می دهد؛ روزی که تهاجم ناگهانی ارتش شیاطین زیرزمینی Locust Horde آغاز شد و تمدن بشری در سیاره Sera را به مرز نابودی کشاند. روایت بازی بر دوران جوانی دو همرزم کهنه کار، Marcus Fenix و Dominic Santiago، تمرکز دارد و چگونگی شکل گیری پیوند برادری ناگسستنی میان آن دو را به تصویر می کشد. همچنین تلاش این دو سرباز در کنار همرزمانشان برای تشکیل جوخه Bravo Squad و رویارویی با هجوم ارتش بی رحم لوکاست ها محور اصلی داستان را تشکیل می دهد.

در این نسخه، لوکاست ها موجوداتی رعب آور، ناشناخته و غیرقابل پیش بینی هستند که حس دلهره و وحشت بقا در ساعات اولیه یک فاجعه بزرگ را بازآفرینی می کنند. هسته اصلی گیم پلی بر پایه سنگرگیری و تیراندازی تاکتیکی استوار است، اما با بازطراحی سیستم حرکتی و افزودن لغزش، پرش و عبور از موانع پویایی نبردها به اوج رسیده است. علاوه بر سلاح های نام آشنا نظیر Lancer اره برقی دار و Longshot، اسلحه های مرگبار تازه ای چون نارنجک انداز Gutpuncher و شاتگان Incinerator در دسترس خواهند بود. بخش داستانی علاوه بر حالت تک نفره، از تجربه دو نفره Split-screen و چهار نفره Co-op به صورت آنلاین پشتیبانی می کند. در بخش چندنفره نیز نبردهای رقابتی 4v4 در کنار حالت دوازده نفره نوآورانه ای به نام Horde Siege تعبیه شده که در آن سه جوخه باید برای بقا همکاری کنند. این اثر به طور کامل با موتور گرافیکی قدرتمند Unreal Engine 5 ساخته شده و از پیشرفته ترین قابلیت های نورپردازی Lumen و Nanite بهره می برد. فیزیک تخریب پذیری بالا و اجرای فوق العاده روان با وضوح تصویر 4K و نرخ 60 فریم بر ثانیه تجربه ای نسل نهمی و بی نقص را برای مخاطبان رقم خواهد زد.

آخرین ویرایش:
من یه نظر خیلی دارکی دارم که الان میگم، من فکر میکنم E Day شاید آخرین نسخه ای باشه که از سری GeoW میبینیم، برای همین ازش لذت ببرید فقط، همین!

یعنی من واقعا با توجه به این روند مایکروسافت نسبت به آینده این سری خیلی نگرانم. متاسفانه کوآلشن نشون داد توانایی ریبوت درست رو نداره و نمیتونه اونطور که دوست داریم و باید سری رو مدرن کنه، اوج هنرش همینه واقعا. یعنی تمام زورشون رو انصافی زدن و اینو ساختن. با خوب و بدش کار ندارم، ولی اگه نفروشه و موفقیت تجاری نداشته باشه هیچ بعید نیست مایکروسافت اینارو هم قلع و قمع کنه، تعدیل شن از دم و کلا یا پرونده IP رو ببنده، یا بده دست یه استدیو دیگه که وضع از اینم بدتر میشه، مثل ریبوت هیلو که یحتمل توش مد زامبی داره!

در نتیجه من یه حس عجیبی نسبت به این بازی دارم، کلا که دعا میکنم واقعا از همه نظر بترکونه، حسابی ازش استقبال کنن همه، حالا بیشتر از متا و نمرات مخاطب منظورمه، بخرن، مالتی پلیرش رو برن، زنده بمونه و چیز خوبی در بیاد که تهش منتج به تعطیلی کوآلشن و فراموش این IP نشه.
هم نظریم :hide: :))
شماره بعدی Halo و GeoW آخرین نسخه هاشون تو مجموعس سخت نگیرید :D

من خودم به شخصه اصلا دلیلی که x360 خریدم geow 1 بود. درسته کلا هیچوقت اونجوری که فکر میکردم باهاش حال نکردم ولی باز آی پی قابل احترامی بود برام. یه جورایی برام یکی از نماد های نسل 7 بود.

یه تاپیکی حرف درستی زدی درمورد استدیوها. بازی ها یا باید پرمخاطب باشن یا تاثیرگذار. اینکه بازی های مایکرو این چند ساله هیچکدوم اینا نبودن واقعا تقصیری گردنش نیست. یعنی قطعا مقصره که کار به اینجا کشیده اما تو خود تعطیل کردن دیگه چاره ای نداره.
اتفاقی که واسه کوالیشن افتاده اینه که اینا واقعا درست متوجه شدن که مسیر آی پی باید تغییر کنه منتها اون آدم درستی تو استدیو وجود نداشت که بتونه اینکارو انجام بده که نتیجش شد شماره پنجم. اینائم رفتن تو فاز پنیک که تو یه قدمی تعطیلین و گفتن ولش کن بیا مثل همون سه گانه اصلی بسازیم همه چیزو که به نظرم اینم یه کار اشتباه بود :D

واسه کسی که سه گانه رو دوست داشته فکر کنم این یه تجدید خاطره خیلی لذت بخش و خفن باشه که سال ها آرزشو داشته منتها همونجور که گفتی باید اینم بدونه که احتمالا دیگه آخرین نسخه ایه که حداقل تو این فرمت و شکل داره تجربه میکنه.

ولی اگه نفروشه و موفقیت تجاری نداشته باشه هیچ بعید نیست مایکروسافت اینارو هم قلع و قمع کنه، تعدیل شن از دم و کلا یا پرونده IP رو ببنده، یا بده دست یه استدیو دیگه که وضع از اینم بدتر میشه، مثل ریبوت هیلو که یحتمل توش مد زامبی داره!
من فک میکنم اگه نمره خوبی بگیره اما فروشش خوب هم نباشه مایکروسافت اوکی با این قضیه و این رو بعنوان برندینگ در نظر میگیره و حتی دلیل اینکه دوباره انحصاری شد هم بنظرم همینه که مایکروسافت احتیاج به بازی متای بالا داره جدای از فروش ! اما امثال doom و halo و awoved و... که انحصاری نیستند برای مایکروسافت فروش کمشون هیچ توجیحی نداره!

یعنی تمام زورشون رو انصافی زدن و اینو ساختن. با خوب و بدش کار ندارم، ولی اگه نفروشه و موفقیت تجاری نداشته باشه هیچ بعید نیست مایکروسافت اینارو هم قلع و قمع کنه، تعدیل شن از دم و کلا یا پرونده IP رو ببنده، یا بده دست یه استدیو دیگه که وضع از اینم بدتر میشه، مثل ریبوت هیلو که یحتمل توش مد زامبی داره!

با گيم پس انتظار داره بفروشه؟ :D
يا انتظار داره يهو ٤٠٠ مليون دلار سود ٦ ماهه به گيم پس اضافه كنه؟ :D

حالا که موضاعات بی ربط ب تاپیک خیلی بحث میشه,
ولی تو تاپیک امتیازاتش حدود ۷۰ درصد نمره شو بالای ۹۰ پیش بینی کردند پس هایپ پشتش بود و خیلی هم بود‌ و اون متا ناامیدی مطلق بود
همیشه پیشبینی ها درست از آب در نمیان.
مثلا ولورین حتی یک نفر هم درست پیش بینی نکرده بود.و ۶۳ درصد بین ۸۵ تا ۹۰ پیشبینی کردن ، پس هایپ پشتش بود و متاش ناامیدی مطلق.
IMG_4280.jpeg
در نهایت هم متای هر دو بازی حدود ۱۰ تا کمتر از بیشترین رای تو پیشبینی ها شد.
البته اگه جزییات رای های استارفیلد هم باز بکنند ک قابل دیدن بشه، مطمئنم حداقل نصف رای های بالای 90 کسایی بودند که اینجا هم رای های پرت دادن😄
IMG_4290.jpeg
(متای نسخه pc استارفیلد ، چون میگن متای نسخه ی xbox با تقلب بالا رفته😁)

من یه نظر خیلی دارکی دارم که الان میگم، من فکر میکنم E Day شاید آخرین نسخه ای باشه که از سری GeoW میبینیم، برای همین ازش لذت ببرید فقط، همین!

یعنی من واقعا با توجه به این روند مایکروسافت نسبت به آینده این سری خیلی نگرانم. متاسفانه کوآلشن نشون داد توانایی ریبوت درست رو نداره و نمیتونه اونطور که دوست داریم و باید سری رو مدرن کنه، اوج هنرش همینه واقعا. یعنی تمام زورشون رو انصافی زدن و اینو ساختن. با خوب و بدش کار ندارم، ولی اگه نفروشه و موفقیت تجاری نداشته باشه هیچ بعید نیست مایکروسافت اینارو هم قلع و قمع کنه، تعدیل شن از دم و کلا یا پرونده IP رو ببنده، یا بده دست یه استدیو دیگه که وضع از اینم بدتر میشه، مثل ریبوت هیلو که یحتمل توش مد زامبی داره!

در نتیجه من یه حس عجیبی نسبت به این بازی دارم، کلا که دعا میکنم واقعا از همه نظر بترکونه، حسابی ازش استقبال کنن همه، حالا بیشتر از متا و نمرات مخاطب منظورمه، بخرن، مالتی پلیرش رو برن، زنده بمونه و چیز خوبی در بیاد که تهش منتج به تعطیلی کوآلشن و فراموش این IP نشه.
ماکان توی تاپیک خود گیرز هر خبری در مورد کلیفی میومد پوشش دادیم .من فکر کنم اگر e day گند بزنه کلیفی رو برگردونن سر پروژه و نفرات رو هم خودش انتخاب کنه .

• Like
Reactions: Cloud Strife
حالا که موضاعات بی ربط ب تاپیک خیلی بحث میشه,

همیشه پیشبینی ها درست از آب در نمیان.
مثلا ولورین حتی یک نفر هم درست پیش بینی نکرده بود.و ۶۳ درصد بین ۸۵ تا ۹۰ پیشبینی کردن ، پس هایپ پشتش بود و متاش ناامیدی مطلق.
View attachment 423650
در نهایت هم متای هر دو بازی حدود ۱۰ تا کمتر از بیشترین رای تو پیشبینی ها شد.
البته اگه جزییات رای های استارفیلد هم باز بکنند ک قابل دیدن بشه، مطمئنم حداقل نصف رای های بالای 90 کسایی بودند که اینجا هم رای های پرت دادن😄
View attachment 423651
(متای نسخه pc استارفیلد ، چون میگن متای نسخه ی xbox با تقلب بالا رفته😁)

یه چیز عجیب تو نمرات دث استردینگ و استارفیلد دیدم تو متا

بازی سنتر به دث استرندینگ ۱۰ داده
به استارفیلد هم ۹
که نمرات منطقیه واقعا حداقل اگخ بازیسنتر رو به عنوان دائقه پلیرهای ایرانی بدونیم.

ولی نکته عجیب نمرات ۷ گیم اسپات و ای جی ان به بازی استارفیلد
و نمره ۶/۸ ای جی ان به بازی کوجیماست.

با توجه به نمرات ۱۰ و ۹ ای که این دوتا بازی دارن این اختلاف و نمرات ۶ و ۷ عجیبه واقعا اونم با ضرایب بالای این دوتا سایت

• Like
Reactions: Milad.Samavati
خود بازى كه بعيده گند بزنه ؛ يعنى واقعا بايد همشونو با كتك بيرون كنن اگه خود بازى خوب نباشه.
مساله اصلى همون سودآورى و برگشت سرمايه هست.
كه الان يه سرى موانع داره.
اوليش گيم پس و انحصارى بودنش كه خود همين مساله يجورايي عامل يه سرى از باقى موانع هم هست.
مشخصا بازى خوب باشه فن بيس قديمى ترغيب ميشن برن سمتش اما سوال اينجاس چند درصدشون ايكس باكس هنوز دارن؟ چند درصد پى سى پلير هستن؟ باز از توى همينا چند درصد مستقيما بازيو ميگيرن و به گيم پس بسنده نميكنن؟
در مرحله بعديم اينكه چقد ميتونه مشترك گيم پس جديد بياره.

اين حاج خانوم جديد زودتر و قبل همه اين از ريشه زدن ها يه فكريم بايد به حال اين يادگار مديريت قبلى بكنه.

ولی تو تاپیک امتیازاتش حدود ۷۰ درصد نمره شو بالای ۹۰ پیش بینی کردند پس هایپ پشتش بود و خیلی هم بود‌ و اون متا ناامیدی مطلق بود
خود بازی هم نا امیدی بود برا بتسدایی که الدر کنسل کرده بود تا اینو بسازه. بازی تونسته بفروشه و از نظر تجاری سود هم زده ولی وقتی با الدر و فال اوت قیاس بشه شکست خورده
چیزایی که گفتم نظر منه. من ناراحتم هیلو افتاده دست کالاف چون میترسم گند بزنه به داستانش ولی خوشحالم نینجایی که بودجه فورزا میگرفت تعطیل شد.
انتظارم از sod3 یه زامبی محور دارک بود نه یه فورتنایت زامبی محور
وقتی بازی soth of midnight رو رفتم برا من ووک و اینا مهم نیست زیاد ولی اینکه گیم پلی و کامبت رو ببری تو مرحله یه بوته زار بسازی و اونجا کامبت باشی اصلا گریه آوره و همه هم شبیه هم و با یکسری دشمن تکراری
فقط مشکلم با همینا نیست، اونورم دارن گاد رو میزنن ولی اسپایدر 2 نسبت به یک یه بازی ضعیف بود باس فایتای ضعیف،داستان ضعیف، واقعا نمیدونم بودجه 300 تایی کجاش تزریق شده.
______
یچیزی بگم اگه دیدی داره یه بازی هی نمایش میگیره ولی گیم پلی نمیگیره و دائم داره از ابعاد میگه، به احتمال زیاد گند زده.

• Like
Reactions: Love Console

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or