امتیازات بازی Gears of War: E-Day

پیش بینی شما از متای بازی؟

• 70>

• 70-74

• 75-79

• 80-84

• 85-88

• 89-90

• 90<

Results are only viewable after voting.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
امتیازات بازی Gears of War: E-Day

1790273726165.png
​
توسعه دهنده:The Coalition, People Can Fly
ناشر:Xbox Game Studios
سبک:Third-Person Shooter / Action
پلتفرم ها:Xbox Series X|S, PC
تاریخ عرضه:6 اکتبر 2026 (14 مهر 1405)
دسترسی زودهنگام:1 اکتبر 2026 (9 مهر 1405) - مخصوص خریداران نسخه Premium Edition

تاریخ و زمان برداشتن امبارگوی بررسی ها​
پنج شنبه 1 اکتبر 2026 - ساعت 16:30
​

​
بازی Gears of War: E-Day جدیدترین نسخه از فرنچایز محبوب شوتر سوم شخص مایکروسافت است که توسط استودیوی The Coalition و با همکاری استودیوی People Can Fly ساخته می شود. این عنوان پیش درآمدی بر اولین بازی مجموعه محسوب می شود و وقایع آن دقیقا چهارده سال پیش از حوادث نسخه اول، در روز سرنوشت ساز و هولناک Emergence Day در شهر Kalona رخ می دهد؛ روزی که تهاجم ناگهانی ارتش شیاطین زیرزمینی Locust Horde آغاز شد و تمدن بشری در سیاره Sera را به مرز نابودی کشاند. روایت بازی بر دوران جوانی دو همرزم کهنه کار، Marcus Fenix و Dominic Santiago، تمرکز دارد و چگونگی شکل گیری پیوند برادری ناگسستنی میان آن دو را به تصویر می کشد. همچنین تلاش این دو سرباز در کنار همرزمانشان برای تشکیل جوخه Bravo Squad و رویارویی با هجوم ارتش بی رحم لوکاست ها محور اصلی داستان را تشکیل می دهد.

در این نسخه، لوکاست ها موجوداتی رعب آور، ناشناخته و غیرقابل پیش بینی هستند که حس دلهره و وحشت بقا در ساعات اولیه یک فاجعه بزرگ را بازآفرینی می کنند. هسته اصلی گیم پلی بر پایه سنگرگیری و تیراندازی تاکتیکی استوار است، اما با بازطراحی سیستم حرکتی و افزودن لغزش، پرش و عبور از موانع پویایی نبردها به اوج رسیده است. علاوه بر سلاح های نام آشنا نظیر Lancer اره برقی دار و Longshot، اسلحه های مرگبار تازه ای چون نارنجک انداز Gutpuncher و شاتگان Incinerator در دسترس خواهند بود. بخش داستانی علاوه بر حالت تک نفره، از تجربه دو نفره Split-screen و چهار نفره Co-op به صورت آنلاین پشتیبانی می کند. در بخش چندنفره نیز نبردهای رقابتی 4v4 در کنار حالت دوازده نفره نوآورانه ای به نام Horde Siege تعبیه شده که در آن سه جوخه باید برای بقا همکاری کنند. این اثر به طور کامل با موتور گرافیکی قدرتمند Unreal Engine 5 ساخته شده و از پیشرفته ترین قابلیت های نورپردازی Lumen و Nanite بهره می برد. فیزیک تخریب پذیری بالا و اجرای فوق العاده روان با وضوح تصویر 4K و نرخ 60 فریم بر ثانیه تجربه ای نسل نهمی و بی نقص را برای مخاطبان رقم خواهد زد.

آخرین ویرایش:
استارفیلد از همون نمایش اولش مشخص بود عیارش در چه سطحه. هرکی انتظاری ازش داشته هایپ چیزی که دیده نشده هایپ حرفای تاد هاوارد شده بوده :D باز gears of war یه چیزی واسه ارائه داشته تا الان :D

نگو این رو

مشکل اساسی استارفیلد چیزی بود که ما قبل ریلیز ترس شو داشتیم ولی نمایش های بازی واقعا خوب بود. من به شخصه هایپ بودم و وقتی بعد ریلیز نقدها فهمیدم گشت و گذار و کوئست دیزاین تو در و دیواره درجا بیخیال شدم

استارفیلد از همون نمایش اولش مشخص بود عیارش در چه سطحه. هرکی انتظاری ازش داشته هایپ چیزی که دیده نشده هایپ حرفای تاد هاوارد شده بوده :D باز gears of war یه چیزی واسه ارائه داشته تا الان :D

خوبه این خدایی:دی حداقل برای یه مخاطبی ساخته شده. حالا منهای اینکه پرفکته یا نه، ولی کلا قرار نیست همه بازی ها +90 باشن که. میشه از یه بازی حتا 7 هم لذت برد، اگه که برای مخاطب خاص خودش ساخته شده باشه و تلاشی برای ارضا همه طیفی نکنه. بگه اوکی من مشکلات خودمو دارم، اما مخاطب من اینو میخواد و در عوض خواسته اونو خوب برآورده میکنم.

من شخصا E-Day رو به این دلیل دوست دارم. یه چیزی که من خیلی دلم میخواد داره، یعنی آرت دیرکشن خاص بازی های قدیمی. باقی رو ولش کن اصلا:دی

در مورد استارفیلد همون 1000 تا سیاره کامل هایپو از بین رفت
بزرگترین ضربه رو اون زد + لودینگ. تو این نسل این همه لودینگ واقعا تو مخ بود. بین لودینگا و دیالوگها یکم بازی هم می‌کردیم. طراحی کاراکترم یه مقدار شورش رو دراورده بود. ۲ ساعت طراحی کاراکتر بکنی، بری تو دل بازی، خیلی بیشتر حال آدم گرفته میشه. نمی‌دونم چند نفر بازی کردن و تا کجاش رفتن‌. هیچ‌وقت نخواستم بدونم داستانش چی میشه.

بزرگترین ضربه رو اون زد + لودینگ. تو این نسل این همه لودینگ واقعا تو مخ بود. بین لودینگا و دیالوگها یکم بازی هم می‌کردیم. طراحی کاراکترم یه مقدار شورش رو دراورده بود. ۲ ساعت طراحی کاراکتر بکنی، بری تو دل بازی، خیلی بیشتر حال آدم گرفته میشه. نمی‌دونم چند نفر بازی کردن و تا کجاش رفتن‌. هیچ‌وقت نخواستم بدونم داستانش چی میشه.
همونجا که گفت 1000 سیاره،گفتم این بازیو کسی نمیتونه در بیاره یا کلی محتوای پوچ داره یا از بخشهای اصلی زدن که شاهکار کرده بودن و جفتشونو انجام داده بودن.
هر جا سنگ بزرگ برداشتن، یعنی کیفیت فدا شده. 1000 تا سیاره بچه طور ساختن که بری روش بشینی و از غروب و تنهایی لذت ببری، برو تو کویر لذت ببر، یه کامپیوتر با 500 وات مصرف رو روشن بزارم کلی پول برق بدم که میخوام محو دنیای خالی دث و استارفیلد بشم و دچار غلیان احساسات شوم و به مفهوم تنهایی انسانها پی ببرم.
یه بخش دیگه هم انیمیشن تاریخ گذشته و باگ و اینا امضای تادهاوارده، تو اون امضای تاد هاوارد و تمام متحولان صنعت گیم که میخوان گیم رو به سیننما برسونند، گیم اسمش روشه، جدا درک نمیکنم، اینکارو همه میتونن بکنن ولی چون اسمش بازیه، هویت این متفاوته .
نمیدونم انتظار چی دارین ولی الدر بعدی باید کوچکتر و متراکمتر باشه از ai برای ساخت دیالو
استفاده کنن،بیان مثل شرلوک از یه ai برا ساخت لحظه ای دیالوگ استفاده کنن این خوبه نه 1000 تا سیاره
برن رو انیمیشن کار کنن نه یه آشغالی مثل ریمستر آبلیویون بدن، اصلا رنگ بندی رو میدیدی، انیمیشنا،اندازه موشها،گگرافیک و هر چیز دیگه از پرفورمنس تا بقی.
این چی بود که دادین. من با هر باگی بازیای بتسدا رو انجام دادم سر الدر دائم داشتیم کد میزدیم که در این سیاهچال باز شه بریم جلو ولی این چه ریمستری بود خدا کنه فال اوتها رو درست ریمستر کنن.

استارفیلد گیم پلی و مکانیزم های سرگرم کننده و عالی داشت ولی سر و ته نداشت.

اینطوری که چند صد ساعت میتونست سرگرمت کنه ولی تهش هیچی.اصلا مشخص نبود هدف بازی چیه و کی میشه بازی رو کنار گذاشت.

گیرز آف وار حتی اگه خودش بخواد هم نمیتونه استارفیلد بشه.
دیوانه ای مثل تاد هاوارد میخواد که تو کوالیشن موجود نی.

فکر کن تاد هاوارد و پیتر مولینیو با هم یه بازی میساختن.
ننیجه یه بازی میشد پر از ایده های عجیب غریب که هیچکس درکشون نمیکرد با یه دنیای بی سر و ته پر از باگ.

البته با اینکه بتسدا و تاد هاوارد بازی ضعیفی رو نسبت به انتظارات بیرون دادن ولی دیگه ارزش اینارو با پیتر مولینیو یکی نکنین :دی اینا تو نسل هفت فقط ۳ تا گوتی دادن! بازیاشون تعریف جدیدی از immersion میکرد و من هنوز اون حس خاص اسکایریم رو از بازی دیگه‌ای نگرفتم. قطعا که اون حس خاص مربوط به زمان خودشه وگرنه الان اکثر مکانیزم‌های بازی منسوخ شده. مشکل بتسدا هم همین بود که تقریبا تو بازی آخرشون بازهم خواستند از همون فرمول منسوخ شده و نسل هفتی موفقشون استفاده کنن که دیگه جواب نمیده.
دقیقا دلیل موفق شدن Gow (هر دو نسخه) هم همین بود که خودشو از فرمول منسوخ شده کشید بیرون. همین الان برین یک walkthrough از سه‌گانه gow ببینین میفهمین که چقدر دیالوگ‌ها و آرک کاراکترها محدود به حد و حدود اون نسل‌ بازی‌ها میشه که توانایی ارائه کردن یک تجربه عمیق و قوی داستانی رو نداشتن.
گیرز هم همین فرمول قدیمی “روایت” رو اگر ادامه بده نهایت یک بازی ۸۵ میشه چون تو سال ۲۰۲۶ نمیشه یک تجربه جدی و یک روایت جدی از بازی رو بپذیری وقتی کاراکترت یک سری دیالوگ one liner cheesy و کرینج میگه.
این تغییرات هم صرفا تغییرات نسل و تکنولوژی هست و ربطی به سبک نداره، حداقل از نظر من. یعنی وقتی قدرت سخت‌افزاری وجود داره برای داستان‌نویسی و روایت قوی پلیر نمیتونه دیگه مثلا پذیرای duke nukem با روایتی کرینج باشه! یک بازی شوتر هم باید مشخصه‌های سینمایی داشته باشه، لول دیزاین منطقی و مدرن داشته باشه. باید اکشن بازی حجم داشته باشه و سنگینی رو به آدم منتقل کنه، انیمیشن‌ها و جزئیات اسلحه و شوتینگ ‌و تیراندازی و … همه در حد کمال خودش باشه چون هویت بازی همینه.
در آخر حرفم اینکه این بازی اگه آدرنالین رو بالا نبره یعنی به هدفش نرسیده! یعنی اینکه بازی‌ای مثل split fiction خیلی عملکرد بهتری داشته تا یک بازی شوتر خالص که کارش همینه! من بشدت منتظرم که به این سطح رسیده باشه بازی هرچند که تو نمایش‌ها زیاد متوجهش نشدم

• Like
Reactions: dark souls
شیخ باور کن ما هم نمیگیم فرمول ۳ گانه رو میرفتن ...
ما میگم اقا کریتوس متحول شده .... قبول
چرا بازی رو فیلم هندی کردین؟؟؟
چه دلیلی داره این شخصیت سر سفره غذا بشینه؟؟؟؟
چه دلیلی داره کل محیط بازی شاد و رنگی بشه؟؟؟
چرا باید ثور این قدر بی بخار به تصویر کشیده بشه؟؟؟؟ یعنی واقعا همون ثور مخوفی بود که انتظار داشتیم؟؟؟
نبرد نهایی با ادین واقعا در حد اسم خدای جنگ بود؟؟؟؟
بابا افسانه های اودین ، زئوس رو جیپ پشتیش می‌ذاشت بعد تهش ...
نبرد نهایی اسنشن رو بذار کنار نبرد با ادین...
تیر.... یعنی واقعا فکر میکردی پتانسیل تیر رو بخوان صرف یک غافلگیری مسخره دربیارن؟؟؟
اونم از رگناروک و پایان دنیا که گند زدن بهش ...
در نتیجه اسنشن >>>> رگناروک
ببین رگنراگ قشنگ اگه سیندری یه سینی سبزی هم میاورد با کریتوس و تیر مینشستن دور هم پاک میکردن من تعجب نمیکردم :دی بعضی از قسمتاش مخصوصا اون قسمت انگربودا مثل خوابای بعد شام سنگین بود. با این حال بازم بهتر از اسنشن بود. من قبلا تو همین فروم گفتم با اسنشن خیلی حال کردم ولی رگنراگ اصلا خیلی خداس. حالا شاید اودین زیاد خفن نبود ولی نبرد اولی تور، نبرد هایمدال، نبرد گارم خدا بودن عمق کامبت دوتا بازی هم اصلا قابل مقایسه نیستن.

نگو این رو

مشکل اساسی استارفیلد چیزی بود که ما قبل ریلیز ترس شو داشتیم ولی نمایش های بازی واقعا خوب بود. من به شخصه هایپ بودم و وقتی بعد ریلیز نقدها فهمیدم گشت و گذار و کوئست دیزاین تو در و دیواره درجا بیخیال شدم
خب پس وقتی ترسشو داشتین یعنی یه ایرادی تو کار میدیدین ولی گفتین ایشالا که خیره. دقیقا مثل متروید :D اونو مثال میزنم چون اونم ایراداتی که بعدا منتقدا گرفتن تو همون نمایش ها واضح بود ولی گفتین خود بازی رو باید رفت. وولورین هم دقیقا داد میزد لول دیزاینش مشکل داره منتها همینطوری با ایشالا که خود بازی این نیست رد میشدن.
سر استارفیلد من دقیقا یادمه بعد اون نمایش اول که واضحا یه سری مشکلات داشت کماکان یه سری هیچ نظر منفی رو برنمیتابیدن ولی بعدش که خبر یک سال تاخیر اومد و بعد از اون یه نمایش جدید داشتن همونا اومدن گفتن چه قدر خوب شد مشکلات برطرف شد. خب اگه تو میدونستی مشکل داشته چرا اولش تکذیب میکردی؟ :D سر همینه میگم خیلی وقتا آدم هایپ چیزی که میبینه نمیشه، هایپ چیزی میشه که میخواد فقط. اصلا همین که تاد هاوارد اومد گفت هزار تا سیاره واسه اکسپلور هست خودش آنتی هایپ ترین جمله ممکن بود :D

کسی که اسکایریم و فالوت 4 رو از بتسدا دیده بوده غیرممکنه بعد دیدن استارفیلد بگه اینم یه چیزیه در سطح اونا. مگر اینکه رو حساب تاد هاروارد و صرفا سابقه بتسدا تا اون موقع این نظر رو داشته باشه.

یه چیزی هم آخرش اضافه کنم وقتی یه سری مکانیزم ها یا موضوعاتی که جزو ستون ها اولیه یه ژانر هستن رو تو نمایش ها زیاد نمیبینی و به طرز مشکوکی خبری ازشون نیست شک نکن که اونجا یه گندکاری شده و فقط نمیخوان زیاد بیارنش تو چشم. همونجور که همیشه گفتم و میگم هیچ بازی ای از تریلرش بهتر نیست :D

خوبه این خدایی:دی حداقل برای یه مخاطبی ساخته شده. حالا منهای اینکه پرفکته یا نه، ولی کلا قرار نیست همه بازی ها +90 باشن که. میشه از یه بازی حتا 7 هم لذت برد، اگه که برای مخاطب خاص خودش ساخته شده باشه و تلاشی برای ارضا همه طیفی نکنه. بگه اوکی من مشکلات خودمو دارم، اما مخاطب من اینو میخواد و در عوض خواسته اونو خوب برآورده میکنم.

من شخصا E-Day رو به این دلیل دوست دارم. یه چیزی که من خیلی دلم میخواد داره، یعنی آرت دیرکشن خاص بازی های قدیمی. باقی رو ولش کن اصلا:دی
ببین اوکیه ها. یعنی GOW هم میتونستن دقیقا با همین مایند ست ادامه بدن. ولی یه سری آی پی ها رو حیفه به این شکل رو به انقراض ببری. حالا فروشش مشخص میکنه وضعیت حال حاضر با این روند چطوریه. اما واسه نسخه بعدی اگر کوالیشنی وجود داشت کاش برن سراغ یه کارگردان خلاق مثل بارلاگ که بتونه با حفظ ساختار اصلی یه تحول اساسی بده. اینکه یه سری میگن نمیشه تغییر خاصی داد دقیقا همینجا بین ما و یه کارگردانی که سالی چند میلیون دلار حقوق گرفته رو مشخص میکنه :D

ولی یه چیز قابل ستایشی که درمورد این بازی هست اینه که تو این دوره زمونه اینکه بتونی در کنار یه سینگل درست حسابی یه مالتی خفنم بسازی واقعا دیگه کار هر استدیویی نیست هرچقدرم بودجه بریزی پاش. از این نظر کارشون ارزش داشته. :D

ببین اوکیه ها. یعنی GOW هم میتونستن دقیقا با همین مایند ست ادامه بدن. ولی یه سری آی پی ها رو حیفه به این شکل رو به انقراض ببری. حالا فروشش مشخص میکنه وضعیت حال حاضر با این روند چطوریه. اما واسه نسخه بعدی اگر کوالیشنی وجود داشت کاش برن سراغ یه کارگردان خلاق مثل بارلاگ که بتونه با حفظ ساختار اصلی یه تحول اساسی بده. اینکه یه سری میگن نمیشه تغییر خاصی داد دقیقا همینجا بین ما و یه کارگردانی که سالی چند میلیون دلار حقوق گرفته رو مشخص میکنه :D

ولی یه چیز قابل ستایشی که درمورد این بازی هست اینه که تو این دوره زمونه اینکه بتونی در کنار یه سینگل درست حسابی یه مالتی خفنم بسازی واقعا دیگه کار هر استدیویی نیست هرچقدرم بودجه بریزی پاش. از این نظر کارشون ارزش داشته. :D

من یه نظر خیلی دارکی دارم که الان میگم، من فکر میکنم E Day شاید آخرین نسخه ای باشه که از سری GeoW میبینیم، برای همین ازش لذت ببرید فقط، همین!

یعنی من واقعا با توجه به این روند مایکروسافت نسبت به آینده این سری خیلی نگرانم. متاسفانه کوآلشن نشون داد توانایی ریبوت درست رو نداره و نمیتونه اونطور که دوست داریم و باید سری رو مدرن کنه، اوج هنرش همینه واقعا. یعنی تمام زورشون رو انصافی زدن و اینو ساختن. با خوب و بدش کار ندارم، ولی اگه نفروشه و موفقیت تجاری نداشته باشه هیچ بعید نیست مایکروسافت اینارو هم قلع و قمع کنه، تعدیل شن از دم و کلا یا پرونده IP رو ببنده، یا بده دست یه استدیو دیگه که وضع از اینم بدتر میشه، مثل ریبوت هیلو که یحتمل توش مد زامبی داره!

در نتیجه من یه حس عجیبی نسبت به این بازی دارم، کلا که دعا میکنم واقعا از همه نظر بترکونه، حسابی ازش استقبال کنن همه، حالا بیشتر از متا و نمرات مخاطب منظورمه، بخرن، مالتی پلیرش رو برن، زنده بمونه و چیز خوبی در بیاد که تهش منتج به تعطیلی کوآلشن و فراموش این IP نشه.

همونجا که گفت 1000 سیاره،گفتم این بازیو کسی نمیتونه در بیاره یا کلی محتوای پوچ داره یا از بخشهای اصلی زدن که شاهکار کرده بودن و جفتشونو انجام داده بودن.
هر جا سنگ بزرگ برداشتن، یعنی کیفیت فدا شده. 1000 تا سیاره بچه طور ساختن که بری روش بشینی و از غروب و تنهایی لذت ببری، برو تو کویر لذت ببر، یه کامپیوتر با 500 وات مصرف رو روشن بزارم کلی پول برق بدم که میخوام محو دنیای خالی دث و استارفیلد بشم و دچار غلیان احساسات شوم و به مفهوم تنهایی انسانها پی ببرم.
یه بخش دیگه هم انیمیشن تاریخ گذشته و باگ و اینا امضای تادهاوارده، تو اون امضای تاد هاوارد و تمام متحولان صنعت گیم که میخوان گیم رو به سیننما برسونند، گیم اسمش روشه، جدا درک نمیکنم، اینکارو همه میتونن بکنن ولی چون اسمش بازیه، هویت این متفاوته .
نمیدونم انتظار چی دارین ولی الدر بعدی باید کوچکتر و متراکمتر باشه از ai برای ساخت دیالو
استفاده کنن،بیان مثل شرلوک از یه ai برا ساخت لحظه ای دیالوگ استفاده کنن این خوبه نه 1000 تا سیاره
برن رو انیمیشن کار کنن نه یه آشغالی مثل ریمستر آبلیویون بدن، اصلا رنگ بندی رو میدیدی، انیمیشنا،اندازه موشها،گگرافیک و هر چیز دیگه از پرفورمنس تا بقی.
این چی بود که دادین. من با هر باگی بازیای بتسدا رو انجام دادم سر الدر دائم داشتیم کد میزدیم که در این سیاهچال باز شه بریم جلو ولی این چه ریمستری بود خدا کنه فال اوتها رو درست ریمستر کنن.
ولی تو تاپیک امتیازاتش حدود ۷۰ درصد نمره شو بالای ۹۰ پیش بینی کردند پس هایپ پشتش بود و خیلی هم بود‌ و اون متا ناامیدی مطلق بود

• Like
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or