امتیازات بازی Gears of War: E-Day

پیش بینی شما از متای بازی؟

• 70>

• 70-74

• 75-79

• 80-84

• 85-88

• 89-90

• 90<

Results are only viewable after voting.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
امتیازات بازی Gears of War: E-Day

1790273726165.png
​
توسعه دهنده:The Coalition, People Can Fly
ناشر:Xbox Game Studios
سبک:Third-Person Shooter / Action
پلتفرم ها:Xbox Series X|S, PC
تاریخ عرضه:6 اکتبر 2026 (14 مهر 1405)
دسترسی زودهنگام:1 اکتبر 2026 (9 مهر 1405) - مخصوص خریداران نسخه Premium Edition

تاریخ و زمان برداشتن امبارگوی بررسی ها​
پنج شنبه 1 اکتبر 2026 - ساعت 16:30
​

​
بازی Gears of War: E-Day جدیدترین نسخه از فرنچایز محبوب شوتر سوم شخص مایکروسافت است که توسط استودیوی The Coalition و با همکاری استودیوی People Can Fly ساخته می شود. این عنوان پیش درآمدی بر اولین بازی مجموعه محسوب می شود و وقایع آن دقیقا چهارده سال پیش از حوادث نسخه اول، در روز سرنوشت ساز و هولناک Emergence Day در شهر Kalona رخ می دهد؛ روزی که تهاجم ناگهانی ارتش شیاطین زیرزمینی Locust Horde آغاز شد و تمدن بشری در سیاره Sera را به مرز نابودی کشاند. روایت بازی بر دوران جوانی دو همرزم کهنه کار، Marcus Fenix و Dominic Santiago، تمرکز دارد و چگونگی شکل گیری پیوند برادری ناگسستنی میان آن دو را به تصویر می کشد. همچنین تلاش این دو سرباز در کنار همرزمانشان برای تشکیل جوخه Bravo Squad و رویارویی با هجوم ارتش بی رحم لوکاست ها محور اصلی داستان را تشکیل می دهد.

در این نسخه، لوکاست ها موجوداتی رعب آور، ناشناخته و غیرقابل پیش بینی هستند که حس دلهره و وحشت بقا در ساعات اولیه یک فاجعه بزرگ را بازآفرینی می کنند. هسته اصلی گیم پلی بر پایه سنگرگیری و تیراندازی تاکتیکی استوار است، اما با بازطراحی سیستم حرکتی و افزودن لغزش، پرش و عبور از موانع پویایی نبردها به اوج رسیده است. علاوه بر سلاح های نام آشنا نظیر Lancer اره برقی دار و Longshot، اسلحه های مرگبار تازه ای چون نارنجک انداز Gutpuncher و شاتگان Incinerator در دسترس خواهند بود. بخش داستانی علاوه بر حالت تک نفره، از تجربه دو نفره Split-screen و چهار نفره Co-op به صورت آنلاین پشتیبانی می کند. در بخش چندنفره نیز نبردهای رقابتی 4v4 در کنار حالت دوازده نفره نوآورانه ای به نام Horde Siege تعبیه شده که در آن سه جوخه باید برای بقا همکاری کنند. این اثر به طور کامل با موتور گرافیکی قدرتمند Unreal Engine 5 ساخته شده و از پیشرفته ترین قابلیت های نورپردازی Lumen و Nanite بهره می برد. فیزیک تخریب پذیری بالا و اجرای فوق العاده روان با وضوح تصویر 4K و نرخ 60 فریم بر ثانیه تجربه ای نسل نهمی و بی نقص را برای مخاطبان رقم خواهد زد.

آخرین ویرایش:
اسنشن انتظار خاصی نداشتیم و خیلی نا امید نشدیم ولی رگناروک .... :دی
====
تاپیک یه حس قبل از انتشار استارفیلد خاصی داره نمیدونم چرا:دی
====
کاش بابک هم برگرده:دی بگید بیاد کاریش نداریم:دی
استارفیلد همه انتظار اسکای‌ریم داشتیم ازش به خصوص بعد از نمایش های عجیب و غریب‌ آخرش، اما E-Day بیچاره Guilty pleasure پیرمردهای گرز دوست قدیمه روش فشار نیارید :دی

كريتوس قبلى تموم شد و رفت اقا جان اصلا ادامه دادن اون فرمون احمقانه بود و خودش ضعف داستانى ميشد و سرنوشت ولورينى پيدا ميكرد :D .
اصلا كل پايان نسخه سوم يونان هم پيامش اين بود كه اون جنون خشم و انتقام تهش هيچى نداشت و فقط نابودى و پوچى به وجود آورد.
تو كميكى هم كه مربوط به قبل وقايع ٢٠١٨ هست به اينكه چه روزى ميفته كريتوس رو نشون ميده.
اينكه بعد اون مصيبتا كريتوسى كه يه جاينت نورديك زير بال و پرشو گرفته (جاينتا يجورايي نماد خردمندى هم بودن) و ازون حال كثافت درش آورده بخواد باز به همون فرمون بره از احمقانه هم اونورتر ميشد.

كليد كردن زيادى روى يه فرمول بدون تغيير ميتونه خودش شكست بار بياره.
نمونه هاشم زياد داشتيم.
شیخ باور کن ما هم نمیگیم فرمول ۳ گانه رو میرفتن ...
ما میگم اقا کریتوس متحول شده .... قبول
چرا بازی رو فیلم هندی کردین؟؟؟
چه دلیلی داره این شخصیت سر سفره غذا بشینه؟؟؟؟
چه دلیلی داره کل محیط بازی شاد و رنگی بشه؟؟؟
چرا باید ثور این قدر بی بخار به تصویر کشیده بشه؟؟؟؟ یعنی واقعا همون ثور مخوفی بود که انتظار داشتیم؟؟؟
نبرد نهایی با ادین واقعا در حد اسم خدای جنگ بود؟؟؟؟
بابا افسانه های اودین ، زئوس رو جیپ پشتیش می‌ذاشت بعد تهش ...
نبرد نهایی اسنشن رو بذار کنار نبرد با ادین...
تیر.... یعنی واقعا فکر میکردی پتانسیل تیر رو بخوان صرف یک غافلگیری مسخره دربیارن؟؟؟
اونم از رگناروک و پایان دنیا که گند زدن بهش ...
در نتیجه اسنشن >>>> رگناروک

====
====
تاپیک رگناروک ملت منتظر چه حماسه‌ها و خین و خین ریزی ها بودن ولی تهش ...

آخرین ویرایش:
چرا باید ثور این قدر بی بخار به تصویر کشیده بشه؟؟؟؟ یعنی واقعا همون ثور مخوفی بود که انتظار داشتیم؟؟؟
تیر.... یعنی واقعا فکر میکردی پتانسیل تیر رو بخوان صرف یک غافلگیری مسخره دربیارن؟؟؟
یه مورد رو فراموش کردی. چرا باید راجع به بوی عرق زیر بغل آتریوس حرف بزنن؟ :D

اف تاپیکه منتهی این بحث گاد و اتفاقاتش برای نوع شخصیت پردازی و داستان گویی هست تو سه گانه اصلی عمده یه کراتوس بود به عنوان ماشین کشتار و خوبم بود واقعا خصوصا گیم پلی معرکه
از ۲۰۱۸ اومدن به کرکترها عمق بدن و رابطه عاطفی رو با دیالوگها برقرار کنن
برای من یکی جالب نبود ولی اشکال از نویسنده بود که نتونسته بود به کرکترها عمق بده
یعنی تو همه قسمتها پیشرفت داشت نسبت به نسخه های فبلی حتی میشه گفت جهش داشت غیر از خود داستان و شخصیتها

هويت جديد ريبوت فرنچايزه.
اينكه بگى من خوشم نمياد حرفى نيست ولى اينكه اينو به عنوان عيب بذارى روى بازى نه ديگه عيب بازى نيست.

مساله اينجاس ثور لا ابالى و الكلى و بيشعور خيلى هماهنگه با اون چيزى كه بوده ؛ يه مشكل اينه كه مرحع مقايسه همه اون ورژن كميك هاى مارول بوده و در حقيقت اصلا مقياس اساطيرى اسكانديناوى همينه كه ديدين.
هر ملتى اسطوره هاشم در سطح خودشه ؛ يونان رو از حيث تمدن داريد با يه مشت جنگلى كلبه نشين يكى ميكنيد؟ اينا اسطوره هاشونم تو همون فضاى ذهنى و زندگى خودشون بوده.
پايان دنياشم عملا به پايان دنيا ختم نشد ديگه ؛ يعنى عملا جلوى تكميل شدن رگناروك گرفته شد كه عافلت سياه يونان رخ نده واسه اين دنيا.
بازم اگه اينجام يه دنيايي رو نابود ميكردن بعد اون تجربه ها و مسير سگانه و بعد سگانه احمقانه بود :D

ولى اينكه ميشد نيمه آخر بيشتر پرداخت بشه رو منم قبول دارم ولى از طرفيم ميتونست الكى كش بياره بازى رو ؛ شايد بايد سگانه ش ميكردن.
البته خيلى سوالا تو dlc پاسخ داده شد و رايگانم بود.

من حقيقتا عدم هماهنگى تو مبارزات با ادين و ثور در هويت بصرى و داستانى جديد مجموعه نديدم.

مشكل اينه كه همه چيو با عينك يونان ميبينن بعضيا و بايد پديرفت اون ديگه تموم شد و بايد منتظر موند ديد ريميك اون سگانه چطور در مياد.
اگه اونم اومدن هويتشو دست بردن و مثل اين سرى جديد كردن انتقاد وارده بهشون ولى اين حرفا كه كارتونى شده و اينجاش بزرگه اونجاش كوچيكه و كريتوس چرا غذا خورد و ... در حد عدم هماهنگى بازسايقه فرد قابل قبوله ولى اينكه ضعف بازى باشه من شخصا نميتونم بپذيرم.
تو همون هويت جديد بازى در نوع خودش بى نقصه حالا هر تغييرى ميتونه مخالف و موافق داشته باشه.

تاپیک رگناروک ملت منتظر چه حماسه‌ها و خین و خین ریزی ها بودن ولی تهش ...

کلا ووک و خاله شادونه از رگناروک شروع شد :D

دوستان ارلی اکسس بازی چجوری به دست میاد گرون تره نسخش ؟

اينكه بگى من خوشم نمياد حرفى نيست ولى اينكه اينو به عنوان عيب بذارى روى بازى نه ديگه عيب بازى نيست.

مساله اينجاس ثور لا ابالى و الكلى و بيشعور خيلى هماهنگه با اون چيزى كه بوده ؛ يه مشكل اينه كه مرحع مقايسه همه اون ورژن كميك هاى مارول بوده و در حقيقت اصلا مقياس اساطيرى اسكانديناوى همينه كه ديدين.
هر ملتى اسطوره هاشم در سطح خودشه ؛ يونان رو از حيث تمدن داريد با يه مشت جنگلى كلبه نشين يكى ميكنيد؟ اينا اسطوره هاشونم تو همون فضاى ذهنى و زندگى خودشون بوده.
پايان دنياشم عملا به پايان دنيا ختم نشد ديگه ؛ يعنى عملا جلوى تكميل شدن رگناروك گرفته شد كه عافلت سياه يونان رخ نده واسه اين دنيا.
بازم اگه اينجام يه دنيايي رو نابود ميكردن بعد اون تجربه ها و مسير سگانه و بعد سگانه احمقانه بود :D

ولى اينكه ميشد نيمه آخر بيشتر پرداخت بشه رو منم قبول دارم ولى از طرفيم ميتونست الكى كش بياره بازى رو ؛ شايد بايد سگانه ش ميكردن.

من حقيقتا عدم هماهنگى تو مبارزات با ادين و ثور در هويت بصرى و داستانى جديد مجموعه نديدم.

مشكل اينه كه همه چيو با عينك يونان ميبينن بعضيا و بايد پديرفت اون ديگه تموم شد و بايد منتظر موند ديد ريميك اون سگانه چطور در مياد.
اگه اونم اومدن هويتشو دست بردن و مثل اين سرى جديد كردن انتقاد وارده بهشون ولى اين حرفا كه كارتونى شده و اينجاش بزرگه اونجاش كوچيكه و كريتوس چرا غذا خورد و ... در حد عدم هماهنگى بازسايقه فرد قابل قبوله ولى اينكه ضعف بازى باشه من شخصا نميتونم بپذيرم.
تو همون هويت جديد بازى در نوع خودش بى نقصه حالا هر تغييرى ميتونه مخالف و موافق داشته باشه.

شیخ حتی میگه ولورین جدید خوبه چه انتظاری داری:D

====
====
بابک رو کشتید. برگرده؟ احتمالا بدنش رو همون گوینده‌ی پادکست جنایی تو کانادا، تیکه تیکه کرده و گذاشته توی کارتن ایکس‌بوکس🤣😂

بابک رو کشتید. برگرده؟ احتمالا بدنش رو همون گوینده‌ی پادکست جنایی تو کانادا، تیکه تیکه کرده و گذاشته توی کارتن ایکس‌بوکس🤣😂
بابک با Halo: Combat Evolved 2ی که به استارفیلد نسبت داد مسیر رفتن بی بازگشت خودشو تدارک دید! :D

بازی زیر ۸۵ هم بشه چندتا آپدیت میدن میرسه در حد ۹۰-۹۵
ارکین رو نبستن، تا آپدیت‌هاش رو اون عرضه کنه. سلطان بلامنازع آپدیت بدون ایمپرومنته😂🤣

بابک با Halo: Combat Evolved 2ی که به استارفیلد نسبت داد مسیر رفتن بی بازگشت خودشو تدارک دید! :D
اینک یادم نمیاد. نمی‌دونم سر استارفیلد کلا رفت یا مالتی پلتفرم شدن بازی‌های xbox

ما رو حرفت حرف نمی‌زنیم شیخ...
قبولت داریم :-bd

استارفیلد از همون نمایش اولش مشخص بود عیارش در چه سطحه. هرکی انتظاری ازش داشته هایپ چیزی که دیده نشده هایپ حرفای تاد هاوارد شده بوده :D باز gears of war یه چیزی واسه ارائه داشته تا الان :D

نگو این رو

مشکل اساسی استارفیلد چیزی بود که ما قبل ریلیز ترس شو داشتیم ولی نمایش های بازی واقعا خوب بود. من به شخصه هایپ بودم و وقتی بعد ریلیز نقدها فهمیدم گشت و گذار و کوئست دیزاین تو در و دیواره درجا بیخیال شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or