امتیازات بازی Gears of War: E-Day

پیش بینی شما از متای بازی؟

• 70>

رای‌ها: 0 0.0%
  • 70-74

رای‌ها: 0 0.0%
  • 75-79

رای‌ها: 8 3.6%
  • 80-84

رای‌ها: 67 30.5%
  • 85-88

رای‌ها: 106 48.2%
  • 89-90

رای‌ها: 24 10.9%
  • 90<

رای‌ها: 15 6.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    220
  • نظرسنجی بسته شده است .

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
امتیازات بازی Gears of War: E-Day

1790273726165.png
​
توسعه دهنده:The Coalition, People Can Fly
ناشر:Xbox Game Studios
سبک:Third-Person Shooter / Action
پلتفرم ها:Xbox Series X|S, PC
تاریخ عرضه:6 اکتبر 2026 (14 مهر 1405)
دسترسی زودهنگام:1 اکتبر 2026 (9 مهر 1405) - مخصوص خریداران نسخه Premium Edition

تاریخ و زمان برداشتن امبارگوی بررسی ها​
پنج شنبه 1 اکتبر 2026 - ساعت 16:30
​

​
بازی Gears of War: E-Day جدیدترین نسخه از فرنچایز محبوب شوتر سوم شخص مایکروسافت است که توسط استودیوی The Coalition و با همکاری استودیوی People Can Fly ساخته می شود. این عنوان پیش درآمدی بر اولین بازی مجموعه محسوب می شود و وقایع آن دقیقا چهارده سال پیش از حوادث نسخه اول، در روز سرنوشت ساز و هولناک Emergence Day در شهر Kalona رخ می دهد؛ روزی که تهاجم ناگهانی ارتش شیاطین زیرزمینی Locust Horde آغاز شد و تمدن بشری در سیاره Sera را به مرز نابودی کشاند. روایت بازی بر دوران جوانی دو همرزم کهنه کار، Marcus Fenix و Dominic Santiago، تمرکز دارد و چگونگی شکل گیری پیوند برادری ناگسستنی میان آن دو را به تصویر می کشد. همچنین تلاش این دو سرباز در کنار همرزمانشان برای تشکیل جوخه Bravo Squad و رویارویی با هجوم ارتش بی رحم لوکاست ها محور اصلی داستان را تشکیل می دهد.

در این نسخه، لوکاست ها موجوداتی رعب آور، ناشناخته و غیرقابل پیش بینی هستند که حس دلهره و وحشت بقا در ساعات اولیه یک فاجعه بزرگ را بازآفرینی می کنند. هسته اصلی گیم پلی بر پایه سنگرگیری و تیراندازی تاکتیکی استوار است، اما با بازطراحی سیستم حرکتی و افزودن لغزش، پرش و عبور از موانع پویایی نبردها به اوج رسیده است. علاوه بر سلاح های نام آشنا نظیر Lancer اره برقی دار و Longshot، اسلحه های مرگبار تازه ای چون نارنجک انداز Gutpuncher و شاتگان Incinerator در دسترس خواهند بود. بخش داستانی علاوه بر حالت تک نفره، از تجربه دو نفره Split-screen و چهار نفره Co-op به صورت آنلاین پشتیبانی می کند. در بخش چندنفره نیز نبردهای رقابتی 4v4 در کنار حالت دوازده نفره نوآورانه ای به نام Horde Siege تعبیه شده که در آن سه جوخه باید برای بقا همکاری کنند. این اثر به طور کامل با موتور گرافیکی قدرتمند Unreal Engine 5 ساخته شده و از پیشرفته ترین قابلیت های نورپردازی Lumen و Nanite بهره می برد. فیزیک تخریب پذیری بالا و اجرای فوق العاده روان با وضوح تصویر 4K و نرخ 60 فریم بر ثانیه تجربه ای نسل نهمی و بی نقص را برای مخاطبان رقم خواهد زد.

لیست نمرات بازی

سایتامتیاز
Metacritic (XSX)88 / 100 (26 نقد)
Metacritic (PC)85 / 100 (20 نقد)
OpenCritic87 / 100 (58 نقد)

رسانهامتیاز
Generación Xbox100 / 100
DayOne100 / 100
IGN Spain100 / 100
Eurogamer Germany100 / 100
The Outerhaven Productions100 / 100
Completexbox100 / 100
Impulsegamer96 / 100
But Why Tho?95 / 100
Gamer Social Club95 / 100
MondoXbox95 / 100
GameOver.gr95 / 100
TechRaptor95 / 100
EntreMandos95 / 100
The Nerd Stash95 / 100
TodoJuegos95 / 100
Lords Of Gaming93 / 100
República DG92 / 100
Console Creatures90 / 100
Final Weapon90 / 100
Meristation90 / 100
Voxel90 / 100
TierraGamer90 / 100
GamingBolt90 / 100
Daily Star90 / 100
Atomix90 / 100
GAMES.CH90 / 100
SpazioGames90 / 100
Carole Quintaine90 / 100
Adrenaline90 / 100
SECTOR.sk90 / 100
Screen Rant90 / 100
Multiplayer.it90 / 100
CGMagazine90 / 100
IGN Italia90 / 100
PPE.pl90 / 100
A Gaming Network90 / 100
Nexus Hub90 / 100
Rectify Gaming90 / 100
Seasoned Gaming90 / 100
Sirus Gaming90 / 100
SmashPad90 / 100
Tom's Hardware Italia90 / 100
INVEN87 / 100
XGN85 / 100
Areajugones85 / 100
Combo Infinito85 / 100
Ragequit.gr85 / 100
GameBlast85 / 100
Oyungezer Online85 / 100
Pizza Fria85 / 100
SavePoint Gaming85 / 100
Game880 / 100
Region Free80 / 100
Slant Magazine80 / 100
VGC80 / 100
GAMINGbible80 / 100
Saudi Gamer80 / 100
GRYOnline.pl80 / 100
SteamDeckHQ80 / 100
Digitec Magazine80 / 100
Gaming Instincts80 / 100
Saving Content80 / 100
SIFTER75 / 100
GameOnly75 / 100
Wccftech74 / 100
Guardian60 / 100
Eurogamer.pt60 / 100
Gamekult50 / 100

آخرین ویرایش:
آقا گاردین یه رسانه خبری انگلیسیه زیاد به نمره هاش اعتباری نیست بخوای بقیه نمره ها رو حدس بزنی...
نمیگم قطعا این بازی فیل نمیشه ولی اصلا رو‌ نمره این هیچ حسابی نکنید برای حدس زدن میانگین نمرات بازی.
سایت خبریه یه بخش گیم هم داره تا الانم نمرات پرت زیاد داده. گیم اسپات و ign اینا نیست.
اخیرا به کنترل سه ستاره داده، به گرز ۴ و ۵ چهار ستاره داده.

شکی نیست که متای زیر ۸۵ شکست مطلق برای بازی هست، اگرچه خیلی ها در هر صورت به لطف گیم پس و قحطی TPS بازیش خواهند کرد.
اما اگر بازی نتونه حداقل استانداردهای کیفی رو تامین کنه امیدوارم سریع تکلیف کوالیشن هم یکسره بشه و شاید یک استودیوی با کیفیت مثل id سری رو حتی در غالب FPS ریبوت کنه.

باور کن برای کنترل کیفی بازی نیاز به تعطیلی استودیو نیست بلکه انتخاب های درست توسط انسانهای کار بلد و حرفه ای هست
اینکه بگن فلان استودیو بی عرضه بود فقط شکوندن تقصیر سر یکی دیگه است
اعضای استودیو رو کی استخدام میکنه و بر اساس چه شاخصهایی؟
مدیر استودیو چطور انتخاب میشه و نظارت ناشر دقیقا کجاست

این حرفها که اره ۳۴۳ بی عرضه بودن نینجا فلان بود
مثله اینه که بگیم استودیو خوب ژنتیکیه
و نمیشه استودیو قوی ساخت .

اخیرا به کنترل سه ستاره داده، به گرز ۴ و ۵ چهار ستاره داده.
اگه بخش داستانی واقعا خوب باشه، این نمره های 3 یا 4 ستاره واقعا مهم نیستن و توی بقیه نمره ها حل میشن.
االان داشتم نگاه میکردم، Clair Obscur هم نزدیک 20 30 تا نقد نمره 70 تا 80 داره ولی نمره های کاملش اونقد بالا هست که همه اینارو شسته و برده. دیگه بعد 7 سال انتظار و تحمل دو نسخه بازی مزخرف و صرف میلیون ها دلار، باید یچیز خوب تحویل بدن. تازه اینا مرجع کامیک بوک و ایناهم دارن و نیازی نیست از صفر شخصیت پردازی کنن.
فردا نقد اسکیل آپ و سایتای معتبر برای من مرجع خواهد بود و تعیین میکنه که نسخه پرمیوم رو بخرم یا اینکه روی گیم پس بازی کنم!

دیگه بهانه آوردن فایده نداره اگه بازی مشکل داشته باشه و خراب کنه باید به دور از فن بازی مورد انتقاد شدید قرار بگیره همونطور که شماره چهارم و مخصوصا شماره پنجم این اتفاق افتاد در ضمن متا نه تنها مهمه دیگه تو سال 2026 میدونیم که سرنوشت خیلی بازیها و سازنده هاشون به همین قضیه وابسته هست. بخش داستانی هم لایو سرویس نیست که بخوان بعدا اصلاحش کنن شما فقط تنها یک شانس برای پیاده سازی ایده هات داری که اگه خراب کنی باید منتظر بازخوردهای منفی هم باشی. کوالیشن هم نه تنها اکثر نیروهاش جدید هست حتی بودجه ای که برای بازی اختصاص دادن قطعا از نسخه های پیشین بیشتره و قابل مقایسه نیست و کلی هم فیدبک و درس از گذشته داشتن. در ضمن شکست واقعی زمانی هست که یه بازی میسازی تو 2.5 سال با متای 84 ولی بازی جدیدت 6 سال زمان داشتی و متاش زیر 84 هست. اینم اضافه کنم کوالیشن به مدت 12 ساله که فرنچایز Gears زیر دستشه.
حالا صبر میکنیم تا فردا. من خودم با بعضی نکاتی که این Reveiw گاردین منتشر کرد موافقم.

من هنوز این صحنرو تو گرز 5 نتونستم از ذهنم حذف کنم امیدوارم حداقل شاهد این شاهکارها نباشیم.

زمانی که کیت انتخاب میکنه jd کشته بشه

View attachment 424127
Marcus با لبخند به کیت : مرسی که پسرمو به .. دادی و همه چیز کلا فراموش شد.

View attachment 424128

View attachment 424136
View attachment 424137
سلطان شما که خودت فن این سری ای...
چی بگیم درمورد بحث فنی... و نمراتش به شماره های قبل...
من خودم با گیرز میونه ای ندارم.
ولی از لحاظ اینکه رو حسب نمره اینا ادم حدس بزنه فقط گفتم. الان خاطرم نیست ولی چند مورد دوستمون گفت، نمره کم و زیاد داده به کرات...
فک کنم سر بازی های ژاپنیم بوده کینه شتری گرفتم:دی

اگر کامنت هاتون اسمش دمیج کنترل نیست :D به من بگید اگه از گیرز انتظار متایی در خور نامش نداشته باشیم دقیقا از کدوم بازی انحصاری مایکرو باید انتظار متا بالا داشته باشیم؟ مگه چند تا استودیو شناخته شده مایکرو از گذشته براش باقی مونده که عناوین تریپل A ش رو به مجموعه کلی عناوین بسط می دید؟ مثل این میمونه که سونی فنا بگن انتظارمون از SM یا ND بالا نیست، به قول فن ها برای رضایت کامیونیتی و بازگشت به دوران اوجش کلی وقت گذاشتن، گیرز IPی نیست که سطح انتظار ایجاد نکنه، امیدوارم کامل موفق بشه ولی..
کوالیشن استدیویی که بالاترین متای بازیهایش 84 بوده ، برای من بالای 84 بگیره کار خودش رو کرده
چنین انتظاری رو میشه از پلیگراند یا id داشت.

متای نسخه ها قبلی

1790789682291.png

آخرین ویرایش:
اگر کامنت هاتون اسمش دمیج کنترل نیست :D به من بگید اگه از گیرز انتظار متایی در خور نامش نداشته باشیم دقیقا از کدوم بازی انحصاری مایکرو باید انتظار متا بالا داشته باشیم؟ مگه چند تا استودیو شناخته شده مایکرو از گذشته براش باقی مونده که عناوین تریپل A ش رو به مجموعه کلی عناوین بسط می دید؟ مثل این میمونه که سونی فنا بگن انتظارمون از SM یا ND بالا نیست، به قول فن ها برای رضایت کامیونیتی و بازگشت به دوران اوجش کلی وقت گذاشتن، گیرز IPی نیست که سطح انتظار ایجاد نکنه، امیدوارم کامل موفق بشه ولی..
تا اطلاع ثانوی از هیچ‌کدام🤣

یادتون نره ولورینم اولش با نمره ۸ و ۹ شروع کرد بعدش به اون افتضاح افتاد!
خیلی روی چندتا نمره اول حساب باز نکنین. حالا من اصلا کاری به vs و کل کل ندارم که حتی ۸۹م بگیره بلاخره بعضیا پشت در منتظرن تسویه حساب کنن و بگن چرا ۹۰ نشد.
منتهی خیلی بعیده به بدی ۴ و ۵ باشه که اگه باشه دیگه فاتحه استودیو خوندس. فردا باید ببینیم دستپخت چندین و چندساله اینا به چی ختم شده.
اگه نمراتش خوب بشه که گیمرا لذتشو میبرن گیمرنماهام درگیر عدد و رقم میشن چند روزی سرشون گرم میشه خوبه. از اونورم سونی به خودش میاد و مایکروسافت یه برگ برنده داستان محور بعد مدتها خواهد داشت که پزشو بده. اگرم بد بشه که به ضرر همه اللخصوص پلیرای PS میشه چون سونی هیچ احساس خطر و رقابت فرست پارتی همچنان نمیکنه و به اوضاع فاجعه بارش ادامه میده. مایکروسافتم احتمالا در اینارو تخته میکنه و IP رو مثل هیلو میده یه استودیو و تیم دیگه.

ایراد اساسی وارد نکرده بیشتر نظر شخصیشه. برعمس گفته که بهترین گیم پلی سری تو 20 ساله نه ساخته کوالیشن
فقط اومده به محیط و آلارم کالتیبل ایراد کرده و محیط بازی بزرگه و وسیله نقلیه نداره و 3 بار از رو یه پل رد شدیم و مراحل فرعی از بین بردن هورد است
در واقع نسبت به 5 قویتره و اصولا نباید نمره اش از اونا کمتر باشه، پس بزارین نمره ها بیاد.

برای من یکی زیر ۸۹ ۹۰ شکست هست...
گیرز یه IP معمولی نیست... یکی از پرچمدار های XBOX هست
این اگر شاهکار نشه پس چی باید بشه؟؟
تعارف که نداریم اگر بازی شکست بخوره لحظه ای در تخته شدن کوالیشن نباید تردید کنن ....

می دونین یه سری حرکات کمپانیها خودش نشون دهنده سیاستهای کلانشون هست
وقتی کامیونیتی منیجر هیلو میاد لباس پلی استیشن میپوشه و میگه منتظر کاربران سونی هستیم یعنی ما ایکونمون هم برامون ارزشی نداره فقط یه پولی از پلتفورم رقیب در بیاد کافیه

بعد من فن قدیمی برای این کمپانی سینه جر بدم که نه اقا تو خیلی. به ای پیهات اهمیت میدی اگه تو مارو دوست نداری ما عاشقتیم !

جریان گیرز هم یادتونه قبل شوکیس قرار بود برای سونی هم معرفی بشه و شد معجزه اشا که گفته انحصاری بمونه !!!

فک کن حق طبیعی هر اکس فنی اینه که بازیهای فرست پارتیش انحصاری باشه الان شده لطف اونم فورزا و هیلو فیبل میان رو سونی اما گیرز نمیاد

الان من در نظر بگیرم با اینکارا واقعا براشون مهم بوده کیفیت بازی چی میشه یا بدو بدو دنبال اخراجن که خزینه بیاد پایین تا سود بره بالا
واقعا متاسفم اسنارو به خودم به عنوان فن اکس باکس میگم

برای من یکی زیر ۸۹ ۹۰ شکست هست...
گیرز یه IP معمولی نیست... یکی از پرچمدار های XBOX هست
این اگر شاهکار نشه پس چی باید بشه؟؟
تعارف که نداریم اگر بازی شکست بخوره لحظه ای در تخته شدن کوالیشن نباید تردید کنن ....
مشکل اینه که کوالیشن بهترین بازیش متاش ۸۴ شده. همون طرفای ۸۸-۸۹ بشه باز خوبه. در کل امیدوارم نمرات خوبی بیاره وگرنه کوالیشن هم میره کنار ۳۴۳. این وسط فقط اکتیویژن شانس آورد که هیلو رو صاحب شد. به زودی بعید نیست گیرز هم بدن بهش بستگی به عملکرد بازی :D

مشکل اینه که کوالیشن بهترین بازیش متاش ۸۴ شده. همون طرفای ۸۸-۸۹ بشه باز خوبه. در کل امیدوارم نمرات خوبی بیاره وگرنه کوالیشن هم میره کنار ۳۴۳. این وسط فقط اکتیویژن شانس آورد که هیلو رو صاحب شد. به زودی بعید نیست گیرز هم بدن بهش بستگی به عملکرد بازی :D
گیرز های قبلی کوالیشن با قاصله زمانی کم منتشر میشدن و همیشه هم مقصر راد فرگوسن میشد که این بابا کیفیت براش مهم نیست و فقط دنبال توسعه سریع بازی هست ...مثل ۳۴۳ هم نشده که وسط ساخت انجین عوض کنن و بهانه بیارن نصف وقتمون صرف انجین شد ....
هم زمان کافی داشتن
هم بودجه داشتن
هم انجین اماده داشتن
اگر نتونن واقعا متای بالا بیارن دیگه معلومه اینکاره نیستن و IP هم به استودیو دیگه سپرده بشه بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or