Apóllōn کاربر سایت Sep 7, 2010 #1 جدید ترین عنوان Ninja Theory در نخستین نقد خودش نمره ی 86 از 100 رو توسط Gamesmaster دریافت کرد این بازی برای دو پلتفرم 360 و PS3 عرضه خواهد شد آخرین ویرایش: Sep 7, 2010
جدید ترین عنوان Ninja Theory در نخستین نقد خودش نمره ی 86 از 100 رو توسط Gamesmaster دریافت کرد این بازی برای دو پلتفرم 360 و PS3 عرضه خواهد شد
Mativ کاربر سایت Oct 3, 2010 #32 منم یه جورایی سر دو راهی هستم! از یه طرف ازش خوشم میاد ولی از طرف دیگه ...............
B Bayonetta کاربر سایت Oct 3, 2010 #33 نوشته شده توسط Mativ: منم یه جورایی سر دو راهی هستم! از یه طرف ازش خوشم میاد ولی از طرف دیگه ............... بیشتر... رو 360 بگیرش دیگه ! سوال داره مگه ؟ انصافا" عنوان زیباییه ... یاد آنچارتد میفته آدم
نوشته شده توسط Mativ: منم یه جورایی سر دو راهی هستم! از یه طرف ازش خوشم میاد ولی از طرف دیگه ............... بیشتر... رو 360 بگیرش دیگه ! سوال داره مگه ؟ انصافا" عنوان زیباییه ... یاد آنچارتد میفته آدم
hitnake کاربر سایت Oct 4, 2010 #34 Gamespot و IGN هر دو به بازی 8 دادن و GS مشکلات بازی رو در کنترل و زوم بیش از حد دوربین در بعضی صحنه ها عنوان کرده .
Gamespot و IGN هر دو به بازی 8 دادن و GS مشکلات بازی رو در کنترل و زوم بیش از حد دوربین در بعضی صحنه ها عنوان کرده .
Mr.Ok کاربر سایت Oct 4, 2010 #35 GameSpot:8/10 (جدیدا ign , ganespot خیلی با هم هماهنگ شدنا!) The Good Sympathetic characters and well-crafted cutscenes A wide variety of beautiful locations Smooth combat that is brutally satisfying The Bad Touchy movement controls Camera is too zoomed in at times. (جدیدا ign , ganespot خیلی با هم هماهنگ شدنا:d!) آخرین ویرایش: Oct 4, 2010
GameSpot:8/10 (جدیدا ign , ganespot خیلی با هم هماهنگ شدنا!) The Good Sympathetic characters and well-crafted cutscenes A wide variety of beautiful locations Smooth combat that is brutally satisfying The Bad Touchy movement controls Camera is too zoomed in at times. (جدیدا ign , ganespot خیلی با هم هماهنگ شدنا:d!)
S.dante کاربر سایت Oct 4, 2010 #38 منم سر دو راهی موندم...........به خاطر پولش نیست به خاطر وقتشه!به هر حال مدرسه ها شروع شده.......
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Oct 6, 2010 #39 GameTrailers هم به بازی 8.2 داد !
Frobary Loyal Member Oct 12, 2010 #41 سلام! بازیسنتر به بازی امتیاز 81 از 100 داده است. خواندن نقد و بررسی