امتیازات بازی Enslaved

Apóllōn

کاربر سایت
enslaved-bo.jpg

جدید ترین عنوان Ninja Theory در نخستین نقد خودش نمره ی 86 از 100 رو توسط Gamesmaster دریافت کرد این بازی برای دو پلتفرم 360 و PS3 عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
فکر می کردم این بازی امتیازاش دوروبر 85-90نا باشه ولی الان دوروبر 75-80 هستش:d
میانگین امتیازا تا حالا
متا پلی 3 : 81
متا 360: 81

گیم رنکینگز 360: 79
گیم رنکینگز پلی 3 : 75

همون اولش گفتم بازی جز گرافیک چیز خاص و تازه ای مخصوصآ از نظر گیم پلی نسبت به دیگر بازی ها نداره اما دوستان ناراحت شدن!

البته امسال سال 2010 هست و غولی به نام Red Dead Redemptionهم میانگین 95 گرفت ! میشه با این نمرات خوشحال بود چون نشون میده منتقد ها مثل سال های پیش از رو شکم نمره نمیدن و میشه فرق یه بازی معمولی رو با یه شاهکار تشخیص داد!
الان شما نمره های شاهکار های نسل قبل رو با بازی های این نسل مقایسه کنید و از خودتون بپرسید چرا فلان شاهکار نسل قبلی با یک بازی معمولی این نسل میانگین های مساوی دارن اونوقت می فهمین من چی میگم!

امیدوارم امسال CODهم که چند ساله الکی امتیازش رفته بالا بکوبونن زمین!

دقیقا منم 15 دقیقه اول بازی رو دیدم یاد اوایل uncharted2 افتادم فرارو... واسه کسی که رو xbox بازیو میخره دیگه نازو نوز نداره که 2500 واسه بازی بدین بره دیگه میارزه:d

بازی یه جورایی بستگی به شلیقه داره البته خیلی گروه کسانی که باهاش حال کنند کم نیست اما به هر حال خیلی ها کلا با سبک گیم پلیش حال نمی کنند.اگر از جنگولک بازی و پلتفورمینگ خوشتون نمیاد از بازی خشتون نمیاد اما در صورت دیگه بازی یکی از بهترین ها تو این مورد هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or