Apóllōn کاربر سایت Sep 7, 2010 #1 جدید ترین عنوان Ninja Theory در نخستین نقد خودش نمره ی 86 از 100 رو توسط Gamesmaster دریافت کرد این بازی برای دو پلتفرم 360 و PS3 عرضه خواهد شد آخرین ویرایش: Sep 7, 2010
جدید ترین عنوان Ninja Theory در نخستین نقد خودش نمره ی 86 از 100 رو توسط Gamesmaster دریافت کرد این بازی برای دو پلتفرم 360 و PS3 عرضه خواهد شد
B Bayonetta کاربر سایت Sep 7, 2010 #2 من ازین بازی انتظار یه شاهکار دارم ... درسته بی سر وصدا داره میاد اما معتقدم بازی فوق العاده ایه ... امتیاز اولشم خوبه ...
من ازین بازی انتظار یه شاهکار دارم ... درسته بی سر وصدا داره میاد اما معتقدم بازی فوق العاده ایه ... امتیاز اولشم خوبه ...
Ashlly کاربر سایت Sep 7, 2010 #3 هنوز که یک ماه تا عرضه بازی مونده!!! یعنی نقد و امتیازش معتبره؟ من نمیدونم چرا تریلرهای بازیو که میبینم حس میکنم عاشق شدم:d امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد که تحمل شکست عشقی رو ندارم. Spoiler تاپیک یه مقداری غلط املایی داره ، Enslaved نه Enslvad!!! آخرین ویرایش: Sep 7, 2010
هنوز که یک ماه تا عرضه بازی مونده!!! یعنی نقد و امتیازش معتبره؟ من نمیدونم چرا تریلرهای بازیو که میبینم حس میکنم عاشق شدم:d امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد که تحمل شکست عشقی رو ندارم. Spoiler تاپیک یه مقداری غلط املایی داره ، Enslaved نه Enslvad!!!
Loghman زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است کاربر سایت Sep 7, 2010 #4 سلام دوست عزیز(H!DeN)اسم بازی رو اشتباه نوشتی(enslavEd) درستشه خدا کنه امتیازاش بهتر از اینا باشه .
Apóllōn کاربر سایت Sep 7, 2010 #6 خیلی عذر میخوام عجله ای شده بود...:d غلط املاییش که تصحیح شد لینک سایت هم به پست اول اضافه شد منتها چون سایت GM هیلتره از N4G لینک دادم....
خیلی عذر میخوام عجله ای شده بود...:d غلط املاییش که تصحیح شد لینک سایت هم به پست اول اضافه شد منتها چون سایت GM هیلتره از N4G لینک دادم....
sasuke_uchiha کاربر سایت Sep 24, 2010 #8 خدا كنه بازي امتيازهاي بالايي بگيره- اون وقت مي تونيم اميدوار شيم كه dmc شايد بتونه بازي خوبي بشه.
ccie کاربر سایت Sep 24, 2010 #9 حتا اگه امتیاز بالایی نگیره مطمعا در حد بازی خوبی خواهد بود حداقل برای ما ایرانیها که عاشق اسطوره ها هستیم
حتا اگه امتیاز بالایی نگیره مطمعا در حد بازی خوبی خواهد بود حداقل برای ما ایرانیها که عاشق اسطوره ها هستیم
Loghman زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است کاربر سایت Sep 27, 2010 #11 مثل اینکه یه چیزی میخواد بشه.
r0ss0neri کاربر سایت Sep 27, 2010 #12 نوشته شده توسط Ooops: مجله EDGE به نسخه X360 این بازی نمره 8 رو داد. بیشتر... پس بازی بدی نیست اینقدر ازش بد میگین
نوشته شده توسط Ooops: مجله EDGE به نسخه X360 این بازی نمره 8 رو داد. بیشتر... پس بازی بدی نیست اینقدر ازش بد میگین