امتیازات بازی Dying Light

Frobary

Loyal Member
این بازی که امروز منتشر شده اولین امتیازاتش رو گرفت.

20141228201404!Dying_Light_cover.jpg

PC/PS4/X1
27/01/2014​

Cheat Code Central 4.7/5.0
I am truly blown away by how gorgeous this game looks. From every angle and every vantage point, the sprawling, desolate city has been created in vivid detail and the lighting effects help to create a sense of realism to your plight that can even make you feel a little like this event could actually happen
Attack of the Fanboy 8.0/10
A surprisingly well put together open-world survival game with a lot of moving parts, all of which add up to something pretty fun to play. It’s not going to blow your mind in terms of story, and the mission structure of the campaign is certainly familiar, but Dying Light has cohesion between its parts that make it enjoyable
====
Softpedia 9.0/10
Vandal Online 8.8/10
Hobby Consolas 8.8/10
Multiplayer.it 8.6/10
Everyeye.it 8.5/10
SpazioGames 8.5/10
Merlin'in Kazanı 8.4/10
Power Unlimited 8.3/10
Eurogamer Italy 8.0/10
Gameblog.fr 8.0/10
Twinfinite 8.0/10
LevelUp 7.8/10
PCGamesN 7.0/10
Atomix 7.0/10
Hardcore Gamer 7.0/10
PC Gamer 7.0/10
Destructoid 7.0/10
GameTrailers 6.8/10
The Jimquisition 5.0/10

آخرین ویرایش:
IGN : 8.5/10
Beginning as a furtive, desperate survival-horror experience, Dying Light gradually and gratifyingly evolves into a fast, hyper-violent celebration of vertical freedom and zombie destruction.

Game Informer : 8.5/10
Despite technical and parkour missteps, the rewarding combat mechanics, well-executed narrative, and excellent cooperative multiplayer bring players a delightful time in the shadow of the impending apocalypse.

نسخه PC چرا اینقدر با PS4 تفاوت امتیاز داره؟ :| مگه رو PS4 مشکلی داشته؟
نسخه PC ـم 21 ـی نقد ثبت شده 7 تا کمتره فقط
نمره های پایین تر بیشتری برای نسخه PS4 ثبت شده.
6 نقد زیر هفتاد برای نسخه PS4 ثبت شده که هیچکدومشون برای نسخه PC ثبت نشده.

معمولا نمرات pc معقولانه تر هست چون فن بازی درش وجود نداره معمولا هم نمراتش پایین تره نمونش gta5 بیاد مشخص میشه اما جالبه این بازی بالاتر شده با اینکه روی بهترین سیستم ها هم لگ داره و فریمش 60 ثابت نمی شه

نسخه PS4 ـو نمیدونم ولی روی PC که من بازی کردم تا اینجا در بدترین حالت 80 باید میگرفت و راضی ـم ازش!
نمره نسخه PC هم هنوز پایین نیومده و با 26 رای 80 هست!

نسخه PS4 ـو نمیدونم ولی روی PC که من بازی کردم تا اینجا در بدترین حالت 80 باید میگرفت و راضی ـم ازش!
نمره نسخه PC هم هنوز پایین نیومده و با 26 رای 80هست!

موافقم مجید جان . من هم دارم روی PC بازی میکنم
گرافیک بازی فوق العادس . تنها بازی زامبی محوریه که هوش مصنوعی زامبی ها در حد فسیل نیست و عالی کار شده مخصوصا حرکاتشون عالیه
حتی با تعداد زیاد زامبی ها افت فریمی مشاهده نمیکنم

مراحل اصلا تکراری و خسته کننده نیست و از حق نگذریم کاملا مشخصه خیلی برای بازی زحمت کشیدن گیم پلی ترو تمیزی داره.
اتفاقا سایت PC GAMER به بازی 7 داده که تو نظراتش بهشون اعتراض کردم واقعا 7 برای این عنوان خیلی کمه .
تا حدودی به حق خودش روی پلتفروم PC رسید .

من که واقعا دارم از بازی لذت میبرم عالیه . خیلی خیلی از Dead Rising 3 بهتره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or