امتیازات بازی Dying Light

Frobary

Loyal Member
این بازی که امروز منتشر شده اولین امتیازاتش رو گرفت.

20141228201404!Dying_Light_cover.jpg

PC/PS4/X1
27/01/2014​

Cheat Code Central 4.7/5.0
I am truly blown away by how gorgeous this game looks. From every angle and every vantage point, the sprawling, desolate city has been created in vivid detail and the lighting effects help to create a sense of realism to your plight that can even make you feel a little like this event could actually happen
Attack of the Fanboy 8.0/10
A surprisingly well put together open-world survival game with a lot of moving parts, all of which add up to something pretty fun to play. It’s not going to blow your mind in terms of story, and the mission structure of the campaign is certainly familiar, but Dying Light has cohesion between its parts that make it enjoyable
====
Softpedia 9.0/10
Vandal Online 8.8/10
Hobby Consolas 8.8/10
Multiplayer.it 8.6/10
Everyeye.it 8.5/10
SpazioGames 8.5/10
Merlin'in Kazanı 8.4/10
Power Unlimited 8.3/10
Eurogamer Italy 8.0/10
Gameblog.fr 8.0/10
Twinfinite 8.0/10
LevelUp 7.8/10
PCGamesN 7.0/10
Atomix 7.0/10
Hardcore Gamer 7.0/10
PC Gamer 7.0/10
Destructoid 7.0/10
GameTrailers 6.8/10
The Jimquisition 5.0/10

آخرین ویرایش:
امتیاز بالای 8 برای یه بازی زامبی محور که این روزا شدیدااااااا اشباع شده به نظرم خوبه :d زیاد با بازی های زامبولی حال نمی کنم اما با این لانچ تریلر که دیدم رفتم تو کار دانلودش >:)

با سلام خدمت دوستان
در مورد این بازی نمیخوام طرفداری کنم یا ازش هی ایراد بگیرم

نظر بنده این هست که بیشتر مشکل بازی الان عدم پایداری فریم ریت در بازی. هست که باید صبر کرد میشه درستش کرد.
و بسیاری از سایت هایی که نمره کم دادن بنظرم بطور ناجوانمدانه ای اونو با dead island مقایسه کردن و هرچی رو خواستن مقایسه کنن گفتن از بازی قبلی کپی شده و اینا
خود من وقتی نسخه بتا منتشر شد گیم پلی بازی رو تو یو ت یو ب دیدم و هم خودم خوشم اومد هم پلیر نظر مثبتی داشت
در کل به نظر مقایسه ی این بازی با dead island نامردیه برای این بازی.
واقعا techland مایه گذاشته براش و کلی ایده داده تا سرگرم کننده باشه.
گرافیکش هم حرفی برای ایراد گرفتن نمیذاره که گفته شده نور پردازیش توش رنگ زرد زیاد داره و تو ذوق میزنه که البته خورشید ر
زرد رنگ هست انتظار دیگه ای نباید داشت!!!!
ولی رنگهاش کمی زنده تر بود اره بهتر میشد.
نظر دوستان هم سند حرف بنده هست.

خوب من تقریبا 10 % داستان رو رفتم، گرافیک بازی خیلی خوب و پویاست بخصوص باد توی بازی عالیه
روی بالاترین تنظیمات ( غیر از View Distance ) رو 60 فریم قفل هستم کارت هم gtx 980 هست
افت فریم اصلا نداشتم به نظر شخصی من 8 کاملا امتیاز مناسبه براش تا اینجای کار
بازم باید بگم با اینکه بازی های زامبولی محور دوست ندارم از این خوشم اومد :d

حداقلش اینه که بهتر از سریهای آشغاله رزیدنت اویل و دد ایسلند هست...
در مجموع بازی هست در خوره سبکه زامبی.....نسبتا

حداقلش اینه که بهتر از سریهای آشغاله رزیدنت اویل و دد ایسلند هست...
در مجموع بازی هست در خوره سبکه زامبی.....نسبتا
حالا با دد ایسلند (!)کاری نداریم. زیاد کسی تو نخش نیست و یه بازی معمولی بود ولی حرفی که در مورد RE زده نشون میده که نهایت ۲\۳ تای آخر سری رو بازی کردی یا فقط همونا رو درک کردی ;)
بهتره یه نگاه به متای اوایل سری بندازی تا یه بازی تازه به دوران رسیده و نو‍‍‍‍
پایی رو با همچین سری ای به این راحتی مقایسه نشه و زیر سوال نره
o:-)

حالا با دد ایسلند (!)کاری نداریم. زیاد کسی تو نخش نیست و یه بازی معمولی بود ولی حرفی که در مورد RE زده نشون میده که نهایت ۲\۳ تای آخر سری رو بازی کردی یا فقط همونا رو درک کردی ;)
بهتره یه نگاه به متای اوایل سری بندازی تا یه بازی تازه به دوران رسیده و نو‍‍‍‍
پایی رو با همچین سری ای به این راحتی مقایسه نشه و زیر سوال نره
o:-)
خیر....بنده هم منظورم سریهای جدیده رزیدنت هست و الا نسخه های 1 تا 3 هنوزم غولن......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or