آخرین ویرایش:
منم اشاره کردم که از لحاظ مقیاس ، منظورم رقیبهایی که تو سبک خودش داره و اعتبار استودیو و بازیهاش بود.از نظر فروش این سری اصلا قابل قیاس با بازیهایی که گفتی نیست
Dragon Age: Inquisition که پرفروشترین بازی سری بوده تونسته ۱۲ میلیون نسخه بفروشه، در حالیکه Witcher 3 بالای ۵۰ میلیون و Skyrim بالای ۶۰ میلیون نسخه فروش داشته. به نظرم این تعداد پلیر واسه این سری در مجموع بد نیست ولی از این نظر آمارش نباید با بازیهای خیلی بزرگ و پرفروش مقایسه بشه.
البته بازی موفق ترین لانچ EA رو استیم هم بوده الانم فروشش از بلک اپس 6 بیشتره تو تاپ سلرهای استیم، با این سطح کیفی بازی هم بعید اونقدرها هزینه هنگفتی کرده باشه EA برای بازی و احتمالا به سوددهی برسه بازیمنم اشاره کردم که از لحاظ مقیاس ، منظورم رقیبهایی که تو سبک خودش داره و اعتبار استودیو و بازیهاش بود.
منظور اینه که وقتی میگیم چندتا مجموعه تو سبک RPG داریم که تا این حد اعتبار دارن 4-3 تا استودیو میاد تو ذهنون و بازیهای شاخصی که میسازن.
بتسدا با الدراسکرولز یا فالوت
CDPR با ویچر
بایوور با دراگون ایج
و الی آخر...
قطعا از لحاظ فروش این استودیوها تو یه سطح نیستن.
================
توجه نکردی.
آمارش یک سوم DD2 بوده که فروش کلیش اصلا تعریفی نداشته. (تعداد طرفدارهای دو مجموعه هم که مشخصه کدوم بیشتر طرفدار داره )
این 70هزارتا (اگه تو این آخر هفته بیشتر نشه) و شرایط روز انتشارش همین بمونه من شک دارم که بتونه حتی بالای 6-5 میلیون بفروشه.
خب این پاک کردن صورت مسئلست.البته بازی موفق ترین لانچ EA رو استیم هم بوده الانم فروشش از بلک اپس 6 بیشتره تو تاپ سلرهای استیم، با این سطح کیفی بازی هم بعید اونقدرها هزینه هنگفتی کرده باشه EA برای بازی و احتمالا به سوددهی برسه بازی
بازی 100% ضعیف تر از اون چیزی که میتونسته عمل کرده اما بازی شکست مفتضحانه هم نیست، مانستر هانتر هم که هیولاست اصل کاریش بیاد رکورد بالدورز و الدن رینگم میزنه مقایسه درستی نیست کلا ولی منظورم اینکه بازی خیلی زوده بگیم شکست خورده یا EA ناراضی هست یا نهخب این پاک کردن صورت مسئلست.
EA چندساله که همزمان بازی رو روی استیم هم منتشر میکنه؟
و تو این مدت چندتا بازی به این بزرگی درش منتشر کرده؟
این نسخه ای از دراگون ایجه ها !
ضعیف ترین بتلفیلد دایس (2042) یا استاروارزهای ریسپاون و... نیست ، ادامه یکی از بزرگترین عناوین بایووره که منتشر شده.
مقایسه درستی نیست ولی همین الان که داریم صحبت میکنیم ویلگارد 38 هزارتا پلیر داره ولی بتای Monster hunter wilds بالای 330 هزار نفر.
خواستم وخامت اوضاع رو نشون بدم ، قطعا مانستر هانتر چندین برابر طرفدار و پلیر داره.
نه خب نمیدونم چرا از صحبتهای من این نتیجه رو گرفتی که میگم بازی شکست تجاری میخوره.بازی 100% ضعیف تر از اون چیزی که میتونسته عمل کرده اما بازی شکست مفتضحانه هم نیست، مانستر هانتر هم که هیولاست اصل کاریش بیاد رکورد بالدورز و الدن رینگم میزنه مقایسه درستی نیست کلا ولی منظورم اینکه بازی خیلی زوده بگیم شکست خورده یا EA ناراضی هست یا نه
این جور بیماری هم داشته باشی حال میده خداییسالهاست کات سینو و دیالوگو همرو اسکیپ میکنم، برای تزریق ادبیات منابع با ارزشتری هست تا بازی که حس اونام نیست حتی
مهم کامبت و گرافیک زرق و برقدار و روونه که داره.
اما سر مسایل هویتی احتمالا رد نکنم با دقت کلمه به کلمه برم جلو، چون حس کرینج یا معذب شدن قویترین حسه چون چنتا حس متناقض از خنده و ناراحتی و انزجار و تعجب و .. با هم بیلداپ میشن
عین اینا که مخدر و محرک رو رو هم میزنن (اسپیدبال) هی گاز و ترمز میکنی آمپر میچسبونی، تجربه های شدید بیشتر بیاد میمونن
میدونستید یکی از نویسنده های این بازی Luara Kate Dale یک مرد تغییر جنسیت داده هست که قبلا کارمند کوتاکو بوده
View attachment 355371
View attachment 355373
و کتابی برای کودکان منتشر کرده که به بچه ها آموزش میده چطور یاد بگیرن تغییر جنسیت بدن.
View attachment 355370
View attachment 355372
این کارمند سابق کوتاکو سابقه طولانی در اتهام نادرست زدن علیه هر کسی که در صنعت بازی های ویدیویی سد راه او باشه داره.
پ.ن: در حالت طبیعی جای همچین شخصی توی زندانه بخاطر این حجم از جنایتی که در حق کودکان کرده
This dude is a d!ckless man
کاش هیتلر پیروز می شد