آخرین ویرایش:
تم زرد نسل هفت یادت رفت.نگران اون تم بنفش هم نباشین تم قرمز داشتیم سبز هم داشتیم الانم بنفش داریم به همین سادگی
فقط بحث مربوط به ووک نیست، خیلی ها نگران اتمسفر، داستان و tone بازی هستن. بعضی ها جو بازی رو با Guardians of Galaxy مقایسه می کردن که ربط چندانی به Dragon Age نداره. درسته که از شماره اول هم شوخی هایی، به خصوص بین شخصیت ها وجود داشته، ولی جو حاکم بر بازی متناسب با یک Dark Fantasy بوده. تریلر اول بازی ربطی به Dragon Age نداشت و موج منفی رو همین تریلر شروع کرد. بعدش یه تریلری IGN بیرون داد که طرف شخصیت اش رو از نژاد Qunari انتخاب کرده بود و طراحی اش فاجعه بود. علاوه بر اون مسائل ووک هم توی Customization شخصیت بودش. حقیقتا دلیلی وجود نداره که توی یک دنیای فانتزی با ستینگ قرون وسطایی و جادویی، طرف جای عمل تغییر جنسیت روی بدن اش مشخص باشه، خیلی با عقل جور در نمی یادش خدایی یا مثلا از بین سه بازی قبلی، فقط سه انتخاب، اونم توی نسخه inquisition توی این بازی نقش خواهد که مقداری نگران کننده هست، به خصوص اینکه موریگان هم نقش داره توی این بازی و توی origins ما انتخاب های تاثیر گذاری کردیم که خیلی به شخصیت موریگان مرتبط بودن. سر همین موضوع هم تایید شد که نباید منتظر دیدن شخصیت های قدیمی باشیم.جو منفی برمیگرده به همین داستانی که تازگی ها همه جا داریم متاسفانه، که کسی در مورد خود بازی حرف نمیزنه و اکثر بحث ها شده ووک و توجه به این جنبه ها، اینم بخشی از بازیه طبیعتا ولی همه چیز که نیست... مرکز مدار نیست...
انشالله حداقل یه متای بالا بگیره تا "معجزه متا" باعث شه موقت هم شده ملت یادشون بره بازی فقط ووک و کمر به پایین و شکل چهره و چونه و استخون بندی و اناتومی و فیزیولوژی غدد نیست و چیز های دیگه هم هست مثل گیم پلی اتمسفر موسیقی طراحی مرحله و چه و چه...
دقیقا سایلنت من خوشم اومد با اینم حال کردم بعید می دونم نمراتش بد بشه حالا چون شبیه قبلیش نیست دلیل نمی شه بگیم بازی خوبی نیستاین خیلی فاز silent hill 2 remake رو داره
از اونایی که اولش فن های بازی خوششون نمیاد و از نمایش ها هم تقریبا همه ناراضی بودن اما مثل اینکه میخواد ورق رو برگردونه
تجربه میگه بازیهایی که نمراتشون چند روز زودتر میان خیلی به خودشون اعتماد دارن و زیر 80 نمیگیرن
woke هست یا نه؟ این مهمهدقیقا سایلنت من خوشم اومد با اینم حال کردم بعید می دونم نمراتش بد بشه حالا چون شبیه قبلیش نیست دلیل نمی شه بگیم بازی خوبی نیست
بازی واقعا دراگون ایج نیست کلا از دو به بعد از همه لحاظ واقعا از همه لحاظ افت کرده. یه شخصیت نداره تو از حضورش خوشحال باشی یا جذاب باشه برات.. یه وریک هستش از 2 که اونم پرتش کردن تو دره. اون هاوک رو هم الکی الکی خیلی مسخره حذف شد. گری واردنا هم تو دیوارن کلا.Dragon Age Origins از دارک ترین و گروتسک ترین نقش آفرینی هایی هست که بازی کردم در کنار Oblivion. این که اون تم خاکستری و جدی به این وضع افتضاح افتاده باعث میشه قلبا از شکست خوردنش خوشحال بشم متاسفانه.
Dragon Age: The Veilguard may have hit a few big stumbles along its path to release, but ultimately manages to deliver an innovative and fully-realized take on the series' world, exploration, and combat. The role-playing aspect has taken a minor hit in the process, but the game still boasts one of the best casts its studio has ever created, an engaging plot, and answers to many long-held questions, in addition to the best battle system in BioWare history