امتیازات بازی Dragon Age: The Veilguard

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
والا اون نمایش های انیمیشن لایک اگه با یک سیستم گیم پلی خوب که بالانسی بین مکانیسم های مدرن و کلاسیک سری باشه ترکیب بشه، دنیای غنی و زنده و یک داستان خوب هم داشته باشه، اصلا بعید نیست +90 شدن...

فقط نگرانیم حذف تکتیکل ویو هست، عاشقش بودم تو درگون ایج اینکوزیشن تقریبا تمام فایت هارو تکتیکال میرفتم، چقدر حال میداد برای هر فایت کلی استراتژی بچینی سر فرصت انگار تو مقر فرماندهی هستی... البته فقط رو دیفیکالتی نایتمیر یک حالت واجب داشت... اخ یادش بخیر... فکر کنم یه 500 ساعتی بازیش کردم...

نمیدونم از طرفی اریجینز ورژن کنسول هم یادمه تکتیکال ویو کامل نداشت اگه اشتباه نکنم صرفا یک بِرد ویو بود بدون اپشن های تاکتیک و کنترل،

دیگه باید بیاد ببینیم چی میشه.... فکر کنم همه گیمر های 2عالم (:D) دوست داشته باشن که این بازی موفق شه و یک کامبک خوب برای بایوور باشه...

نگران اون تم بنفش هم نباشین :D تم قرمز داشتیم سبز هم داشتیم الانم بنفش داریم به همین سادگی :D

من بر اساس پیش نمایشهای بازی اگه بخوام پیش بینی کنم نهایت نمره ای که براش در نظر میگیرم میتونه 83 باشه.
خودم بین 80 تا 83 تو ذهنمه ولی حتی پایینتر هم جا داره.
=====
گرچه این بازخوردیه که از دوتا نمایشی که دیدم داشتم و بازی نهایی میتونه ورق رو برگردونه.
نگران اون تم بنفش هم نباشین :D تم قرمز داشتیم سبز هم داشتیم الانم بنفش داریم به همین سادگی :D
تم زرد نسل هفت یادت رفت.
الان تو یوتوب اون بازیها رو که میبینم یادم میفته که باید آب بیشتر بخورم که بدنم هیدراته بمونه :D

Dragon Age Origins از دارک ترین و گروتسک ترین نقش آفرینی هایی هست که بازی کردم در کنار Oblivion. این که اون تم خاکستری و جدی به این وضع افتضاح افتاده باعث میشه قلبا از شکست خوردنش خوشحال بشم متاسفانه.

این خیلی فاز silent hill 2 remake رو داره
از اونایی که اولش فن های بازی خوششون نمیاد و از نمایش ها هم تقریبا همه ناراضی بودن اما مثل اینکه میخواد ورق رو برگردونه

تجربه میگه بازیهایی که نمراتشون چند روز زودتر میان خیلی به خودشون اعتماد دارن و زیر 80 نمیگیرن :D

88 تا 90
سازنده های بازی به شدت از کیفیت بازی مطمئنن و تقریبا هفته ای میشه نقد ها رو فرستادن واسه منتقدا (+هفت ساعت Preview Sessions از یـ بیلد به شدت پالیش شده). تا الان هرچی از بازی نشون دادن مربوط به اکت 1 بازی بوده و هیچی از اکت 2و3 نشون ندادن . کارگردان بازی خیلی اکت 3 بازی رو هایپ کرد واسه همین به شدت انتظارم از بازی بالاست . بازی همه جور بوی Mass Effect 2 رو میده و حدسم اینه با یـ چیزی مثل Suicide Mission تو اکت پایانی طرف خواهیم بود و بیشتر از چیزی که فکرش رو بکنید بازی Dark و Grim ـه . امیدوارم با نمرات بالا این جو به شدت منفی رو بشوره ببره :)

جو منفی برمیگرده به همین داستانی که تازگی ها همه جا داریم متاسفانه، که کسی در مورد خود بازی حرف نمیزنه و اکثر بحث ها شده ووک و توجه به این جنبه ها، اینم بخشی از بازیه طبیعتا ولی همه چیز که نیست... مرکز مدار نیست...

انشالله حداقل یه متای بالا بگیره تا "معجزه متا" باعث شه موقت هم شده ملت یادشون بره بازی فقط ووک و کمر به پایین و شکل چهره و چونه و استخون بندی و اناتومی و فیزیولوژی غدد نیست و چیز های دیگه هم هست مثل گیم پلی اتمسفر موسیقی طراحی مرحله و چه و چه...

جو منفی برمیگرده به همین داستانی که تازگی ها همه جا داریم متاسفانه، که کسی در مورد خود بازی حرف نمیزنه و اکثر بحث ها شده ووک و توجه به این جنبه ها، اینم بخشی از بازیه طبیعتا ولی همه چیز که نیست... مرکز مدار نیست...

انشالله حداقل یه متای بالا بگیره تا "معجزه متا" باعث شه موقت هم شده ملت یادشون بره بازی فقط ووک و کمر به پایین و شکل چهره و چونه و استخون بندی و اناتومی و فیزیولوژی غدد نیست و چیز های دیگه هم هست مثل گیم پلی اتمسفر موسیقی طراحی مرحله و چه و چه...
فقط بحث مربوط به ووک نیست، خیلی ها نگران اتمسفر، داستان و tone بازی هستن. بعضی ها جو بازی رو با Guardians of Galaxy مقایسه می کردن که ربط چندانی به Dragon Age نداره. درسته که از شماره اول هم شوخی هایی، به خصوص بین شخصیت ها وجود داشته، ولی جو حاکم بر بازی متناسب با یک Dark Fantasy بوده. تریلر اول بازی ربطی به Dragon Age نداشت و موج منفی رو همین تریلر شروع کرد. بعدش یه تریلری IGN بیرون داد که طرف شخصیت اش رو از نژاد Qunari انتخاب کرده بود و طراحی اش فاجعه بود. علاوه بر اون مسائل ووک هم توی Customization شخصیت بودش. حقیقتا دلیلی وجود نداره که توی یک دنیای فانتزی با ستینگ قرون وسطایی و جادویی، طرف جای عمل تغییر جنسیت روی بدن اش مشخص باشه، خیلی با عقل جور در نمی یادش خدایی :D یا مثلا از بین سه بازی قبلی، فقط سه انتخاب، اونم توی نسخه inquisition توی این بازی نقش خواهد که مقداری نگران کننده هست، به خصوص اینکه موریگان هم نقش داره توی این بازی و توی origins ما انتخاب های تاثیر گذاری کردیم که خیلی به شخصیت موریگان مرتبط بودن. سر همین موضوع هم تایید شد که نباید منتظر دیدن شخصیت های قدیمی باشیم.

از اون طرف لانچ تریلر بازی که تازه منتشر شده، عالی بود. از اولش هم باید همین رو به جای اون تریلر کذایی منتشر می کردن. کاملا اون جو دارک Dragon Age توش مشخص بود. اون صحنه ای که Elgar'nan بالهاش رو باز میکنه، شدیدا پشم ریزون بود. پیش نمایش های بازی عدمتا خوب بودند. اکثرا از شخصیت ها تعریف کرده بودن و از گیم پلی و نقش انتخاب ها راضی بودند. در کل شرایط بازی طوری هست که من خودم به دو طرف حق میدم. من خودم توی پیشبینی به 84-86 رای دادم. رای ام هم قبل از لانچ تریلر بازی بودش. الان اگه می تونستم عوض می کردم و به 87-89 رای می دادم:D

• Like
Reactions: MrElectricWizard
این خیلی فاز silent hill 2 remake رو داره
از اونایی که اولش فن های بازی خوششون نمیاد و از نمایش ها هم تقریبا همه ناراضی بودن اما مثل اینکه میخواد ورق رو برگردونه

تجربه میگه بازیهایی که نمراتشون چند روز زودتر میان خیلی به خودشون اعتماد دارن و زیر 80 نمیگیرن :D
دقیقا سایلنت من خوشم اومد با اینم حال کردم بعید می دونم نمراتش بد بشه حالا چون شبیه قبلیش نیست دلیل نمی شه بگیم بازی خوبی نیست

Dragon Age Origins از دارک ترین و گروتسک ترین نقش آفرینی هایی هست که بازی کردم در کنار Oblivion. این که اون تم خاکستری و جدی به این وضع افتضاح افتاده باعث میشه قلبا از شکست خوردنش خوشحال بشم متاسفانه.
بازی واقعا دراگون ایج نیست کلا از دو به بعد از همه لحاظ واقعا از همه لحاظ افت کرده. یه شخصیت نداره تو از حضورش خوشحال باشی یا جذاب باشه برات.. یه وریک هستش از 2 که اونم پرتش کردن تو دره. اون هاوک رو هم الکی الکی خیلی مسخره حذف شد. گری واردنا هم تو دیوارن کلا.

موزیک بازی که نگم واقعا inon zur سگش شرف داره به هنز زیمر و اون ترور موریس. اون صدای شیپور تو موزیکای دراگون ایج امضای بازی بود.

من حقیقتش خیلی به بازی خوشبین بودم و طرفدار سری هم نیستم ولی اون تریلری که توی سوپ سونی نشون دادن، یکم بادمو خوابوند :D در هر صورت امیدوام موفق بشه و طرفدارا هم حالشو ببرن. اینکه طرفدارا حالشو ببرن هم خیلی به متاش ربط نداره.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
من هرکدوم از Dragon Age هارو بازی کردم دوست داشتم و بازیای خیلی خوبی بودن.
اما اینو بیشتر نگران تم و طراحی های بازی هستم و بعدم یکم نگران شرایط فنیش هستم.

• Like
Reactions: reza8
یک نقد از بازی لیک شده و امتیازی هم که داده 8.5 هستش.

خلاصه نقد:
Dragon Age: The Veilguard may have hit a few big stumbles along its path to release, but ultimately manages to deliver an innovative and fully-realized take on the series' world, exploration, and combat. The role-playing aspect has taken a minor hit in the process, but the game still boasts one of the best casts its studio has ever created, an engaging plot, and answers to many long-held questions, in addition to the best battle system in BioWare history

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or