═══════════════════════Death Stranding 2: On the Beach
═══════════════════════
║
║
║
امبارگو: ۲ تیر ۱۴۰۴
║
═══════════════════════
═══════════════════════فعلا که DS2 رو تموم نکردم ولی علی الحساب از اون مهمتر تا اونموقع برم نقد پرسونا۵ و مس افکت۱ و GoW 2018 و... بخونم به راه راست هدایت شم، و اندکی بعدش متنبه، که اینهمه این عناوین با ارزش ۷ و ۸ رو ازشون خوشم اومده و بازی کردمعزیز شما نقد DS2 از اج رو خوندی؟لااقل اون رو بخون بعد بیا به قسمت هاییش که فکر میکنی همخونی نداره با واقعیت بازی ایراد بگیر. یه سری موارد نسبت میدی بدون اینکه دلیلی بیاری براش. فقط به نمره ها اشاره میکنی و چیزی از ایراد یا نقاط قوتی که تو نقدهای Edge اشاره شده نمیگی.
اقا تو چرا همه چیزت باهم تناقض دارهفعلا که DS2 رو تموم نکردم ولی علی الحساب از اون مهمتر تا اونموقع برم نقد پرسونا۵ و مس افکت۱ و GoW 2018 و... بخونم به راه راست هدایت شم، و اندکی بعدش متنبه، که اینهمه این عناوین با ارزش ۷ و ۸ رو ازشون خوشم اومده و بازی کردم
پ.ن: فکر میکردم فقط تو ردیت و فرومهای خارجی ازش اینطور طرفداری شه انگار اشتباه میکردم
پ.ن۲: طرف خلاف جریان آب نمره پایینتر نسبت به بقیه میده، نقد رو اصلا چیکار دارید؟ بازیو حلوا حلوا کنه اصلا تو نقد، آخرش تنگش یه ۷ یا ۸ میذاره یا هر چی خلاف نظر اکثریت جاهای درست و حسابی این مهمه.
پ.ن۳: نقداشم صد سال سیاه نمیخونم و فوقش چکیده ش رو چند ثانیه، گور پدرش با این نمراتش.
البته خود Edge خیلی اصرار داره که بگه نقدی که منتشر میشه نظر کل مجلست و برای همین معمولا اسم منتقد رو نمیزنن زمان نقد. بنابراین خود edge عملا دوست نداره مخاطب هاش این فکر رو بکنن که ممکن بود منتقد اشتباه کنه. یکی از راه هایی که بشه کیفیت نقدها رو بررسی کرد اینه که به بازی های خوب که تو زمان خودشون تحویل گرفته نشدن اونقدر آیا نمره خوبی داده یا نه. مثلا edge به Demon's souls نمره ی 9 داده یا نمره ای که به نایت رین داده نشون میده مجله به بلوغ رسیده چون همین الان نظر خیلی از منتقد ها راجع به بازی عوض شده. برای نقد DS2 هم باید بخونم و خودم هم بازی رو تموم کنم تا بببینم آیا make sense میکنه یا نه.همین Edge به Elden Ring نایترینی که همه 7 یا 8 براش ردیف کردن و متاش زیر 80 شده اومده 9 داده!
که احتمالا اگه دوباره نقدش کنن و بره زیر دست منتقد دیگه ای به زور بهش 7 هم نده.
کل مجلهمن کجا میتونم نقد edge رو بخونم؟