═══════════════════════Death Stranding 2: On the Beach
═══════════════════════
║
║
║
امبارگو: ۲ تیر ۱۴۰۴
║
═══════════════════════
═══════════════════════دوست عزیز. چون یه سایتی یا یه مجله ای به فلان بازی یا بازی فلان کنسولی نمره ی خاصی میده باید از اعتبار ساقط بشه یا کادرشو تیر بارون کنن؟شما مسائلی که فقط تو داستان MGS2 مطرح شد اونم دو دهه پیش رو یادآوری و مرور کنید چطور امروزه داریم به عینه میبینیم... خب فکر میکنید به این بازی لبه چند داد؟ ۱۰ یا ۹؟ ۸!
MGS3 هم باز ۸
یه سیستم حداقل متا باید بذاره که اگه یه سایت یا مجله کلا با یه شرکت/بازیساز/ip خاص مشکل داشت ضریبش رو به حداقل برسونه
MGS3 نمره ۸ باشه و ضریب متاش رو اون سایتی که ۸ داده پایین بکشه کل بازیهای دیگه شم باید از ۸ نمره بده آخه. نه اون MGS2. نه MGS2، باز MGS4.
راست میگن مثلا Hollow knight که دیگه چیز DS2 هم نیست هم نمرهی پایین گرفته سلیقه ها متفاوتهدوست عزیز. چون یه سایتی یا یه مجله ای به فلان بازی یا بازی فلان کنسولی نمره ی خاصی میده باید از اعتبار ساقط بشه یا کادرشو تیر بارون کنن؟
معیار و ملاک اعتبار مجله بر اساس نمره ایه که به این بازی یا فلان سازنده داده؟
همین مجله به لست آو آس نمره ی ۱۰ داده. به بلادبورن ۱۰ داده. به lbp3 نمره ی ۱۰ داده. به MGS V هم ۹ داده.
اج مجله ی قدیمی و سخت گیریه. ۱۰ رو به شاهکار واقعی میده مثل clair obscure.
طبق گفته ی شما, متا بیاد بگه که چون تو با استاد کوجیما حس میکنیم خصومت داشتی و نمره ی زیر ۹ دادی پس ما ضریبتو کم میکنیم تا از این به بعد بالای ۸ بدی؟
اگه از بازی خوشتون میاد, لذتشو ببرید. دیگه این بازی در مقایسه با baldur's gate 3 , عددی به حساب نمیاد کهسر بالدورز هم چند سایت با سابقه مثل یوروگیمرز اومدن امتیاز پرت دادن و متا رو کشیدن پایین. کلا طرز دید متفاوت توی تحلیل بازیا, یه چیز خیلی عادیه
![]()
پست رو بخونی متوجه میشی که مقایسه ای نبودادج بسیار مجله معتبر و خفنیه، حالا چون به یه بازی محبوب من نمره پایین داده باعث نمیشه از نظرم فاقد اعتبار بشه... ولی ناموسا ربط bg3 به ds2 چیه واقعا؟![]()
به طور حتم متوجه منظورتون شدم همون موقع همپست رو بخونی متوجه میشی که مقایسه ای نبود
منظورم این بود که حتی اون بازی که داشت جزو ۱۰ بازی برتر تاریخ قرار میگرقت به خاطر متای ۹۷ اش, یهو یوروگیمرز و یکی دیگه اومدن نمره ی پرت دادن به خاطر مسائل حاشیه ای
منظور اینه که بازیای بزرگ اینطوری سرشون میاد. قرار نیس همه نمره ی ثابت بدن. حتی اون بازی با چنین متایی, نمره ی پرت داره و بهتره این حجم از حساسیت رو ادم نشون نده.
امیدوارم که شفاف شده باشه![]()
من برای همین چیزی که شما میگی " ترول میکنم", ۷۰ دلار پول دادم و دارم بازیش میکنمبه طور حتم متوجه منظورتون شدم همون موقع هممنتها شما از روی ترول و تمسخر مثال زدی و گفتی ds2 در برابر bg3 که عددی نیست! برای همین گفتم واقعا ربط این ۲ به هم چیه و چجوری با هم قیاس شدن که یکی در برابر اونیکی عددی نباشه
اصلا از این ۲ تا بازی بیربط تر هم در جهان داریم؟؟
اگرم فقط نمره متا رو مد نظر قرار دادی که با همین فرمون پیش بریم تمام بازیهای تاریخ در برابر اوکارینا آو تایم آشغال سگ محسوب میشن
همون از اول میگفتی برای بقیه بازیهای بزرگ هم از این داستانها هست بقیه هم تصدیق میکردن حرفتون رو، حرف و حدیثی هم دیگه نبود
بنده خودم از عشاق bg3 هستم، ds هم بسیار دوس دارم، هالو نایت هم رو سرم جا دارهواقعا دلیلی نمیبینم که برا بالا بردن هرکدوم از اینا بخوام اونیکی رو بکوبم!
به نظر من بحث کردن روی نمرات نشریات و جوایزشون الان یه امر بی فایده ست چون فاصله سلیقه و نمرات و جوایز نشریات با گیمرها شدیدا زیاد شده.
دث استرندینگ ۱ خودش مثال خوبیه که رسانه ها باهاش حال نکردن ولی در گذر زمان فن بیس خودش رو پیدا کرد.
از بازی های جدید تر هم میشه به تکن ۸ و استریت فایتر ۶ اشاره کرد، هردوتا این بازیا نمرات بالایی گرفتن ولی بین فن بیس خودشون خوشنام نیستن.
نظرم منم تا حدی با شما هم پوشونی دارهدث استرندینگ 1 بازی ای بود که زمان عرضه هم فن بیس خودشو به سختی پیدا کرد
کلا اون بازی از اون سبک بازی ها بود که به مرور زمان ارزش پیدا کرد (که اونم به نظرم بیشترش به مارکتینگ یخورده غلط انداز و انتظار نابجای همه از بازی ربط داشت تا خود بازی)
کما این که نسخه دوم الان هم از نظر مخاطبین هم از نظر منتقدین خیلی بازخورد عالی ای داشته
متای بازی متال گیر3 عدد 91 هست.قضیه هم ساده س نقداش چرت و پرت و غیر منطقین فقط فکر کنم به MGS V نه ای که داده منطقیه چون بازی نیمه کاره بود علی رغم شاهکار بودنش. حتی ۹ ش به MGS هم منطقی نیست. حالا اصلا این دو تا رو فاکتور نگیریم بقیه نمراتش به اغلب MGS ها و دست اخری DS2 چرت هست. منتقدای دیگه ببخشید چیزخل بودن نفهمیدن ارزش MGS2, 3, 4 هشت هست اج فهمیده؟بخوای به اینا ۸ بدی به بقیه بازیها چند میدی اصلا دلیلش چیه؟! ip متال گیر سالید چرا فقط از نظر این باید میانگین بازیاش زیر ۹ باشه؟؟؟