امتیازات بازی Death Stranding 2: On the Beach

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متا‌ی بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    187
  • نظرسنجی بسته شده است .

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000023202.jpg ═══════════════════════
Death Stranding 2: On the Beach
═══════════════════════
🎮 سازنده: Kojima Productions ║
🏢 ناشر: Sony Interactive Entertainment
🧭 ژانر: اکشن / ماجراجویی ║
📅 تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۴║
⏱️ دسترسی زودهنگام: ۳ تیر ۱۴۰۴
امبارگو: ۲ تیر ۱۴۰۴
🕹️ پلتفرم: فقط PlayStation 5 ║
═══════════════════════​

شما مسائلی که فقط تو داستان MGS2 مطرح شد اونم دو دهه پیش رو یادآوری و مرور کنید چطور امروزه داریم به عینه میبینیم... خب فکر میکنید به این بازی لبه چند داد؟ ۱۰ یا ۹؟ ۸!
MGS3 هم باز ۸
یه سیستم حداقل متا باید بذاره که اگه یه سایت یا مجله کلا با یه شرکت/بازیساز/ip خاص مشکل داشت ضریبش‌ رو‌ به حداقل برسونه

MGS3 نمره ۸ باشه و ضریب متاش رو اون سایتی که ۸ داده پایین بکشه کل بازیهای دیگه شم باید از ۸ نمره بده آخه. نه اون MGS2. نه MGS2، باز MGS4.
دوست عزیز. چون یه سایتی یا یه مجله ای به فلان بازی یا بازی فلان کنسولی نمره ی خاصی میده باید از اعتبار ساقط بشه یا کادرشو تیر بارون کنن؟
معیار و ملاک اعتبار مجله بر اساس نمره ایه که به این بازی یا فلان سازنده داده؟
همین مجله به لست آو آس نمره ی ۱۰ داده. به بلادبورن ۱۰ داده. به lbp3 نمره ی ۱۰ داده. به MGS V هم ۹ داده.
اج مجله ی قدیمی و سخت گیریه. ۱۰ رو به شاهکار واقعی میده مثل clair obscure.
طبق گفته ی شما, متا بیاد بگه که چون تو با استاد کوجیما حس میکنیم خصومت داشتی و نمره ی زیر ۹ دادی پس ما ضریبتو کم میکنیم تا از این به بعد بالای ۸ بدی؟ :دی
اگه از بازی خوشتون میاد, لذتشو ببرید. دیگه این بازی در مقایسه با baldur's gate 3 , عددی به حساب نمیاد که :دی سر بالدورز هم چند سایت با سابقه مثل یوروگیمرز اومدن امتیاز پرت دادن و متا رو کشیدن پایین. کلا طرز دید متفاوت توی تحلیل بازیا, یه چیز خیلی عادیه :دی

دوست عزیز. چون یه سایتی یا یه مجله ای به فلان بازی یا بازی فلان کنسولی نمره ی خاصی میده باید از اعتبار ساقط بشه یا کادرشو تیر بارون کنن؟
معیار و ملاک اعتبار مجله بر اساس نمره ایه که به این بازی یا فلان سازنده داده؟
همین مجله به لست آو آس نمره ی ۱۰ داده. به بلادبورن ۱۰ داده. به lbp3 نمره ی ۱۰ داده. به MGS V هم ۹ داده.
اج مجله ی قدیمی و سخت گیریه. ۱۰ رو به شاهکار واقعی میده مثل clair obscure.
طبق گفته ی شما, متا بیاد بگه که چون تو با استاد کوجیما حس میکنیم خصومت داشتی و نمره ی زیر ۹ دادی پس ما ضریبتو کم میکنیم تا از این به بعد بالای ۸ بدی؟ :دی
اگه از بازی خوشتون میاد, لذتشو ببرید. دیگه این بازی در مقایسه با baldur's gate 3 , عددی به حساب نمیاد که :دی سر بالدورز هم چند سایت با سابقه مثل یوروگیمرز اومدن امتیاز پرت دادن و متا رو کشیدن پایین. کلا طرز دید متفاوت توی تحلیل بازیا, یه چیز خیلی عادیه :دی
راست میگن مثلا Hollow knight که دیگه چیز DS2 هم نیست هم نمره‌ی پایین گرفته سلیقه ها متفاوته :D

ادج بسیار مجله معتبر و خفنیه، حالا چون به یه بازی محبوب من نمره پایین داده باعث نمیشه از نظرم فاقد اعتبار بشه... ولی ناموسا ربط bg3 به ds2 چیه واقعا؟:دی
پست رو بخونی متوجه میشی که مقایسه ای نبود :دی
منظورم این بود که حتی اون بازی که داشت جزو ۱۰ بازی برتر تاریخ قرار میگرقت به خاطر متای ۹۷ اش, یهو یوروگیمرز و یکی دیگه اومدن نمره ی پرت دادن به خاطر مسائل حاشیه ای :دی
منظور اینه که بازیای بزرگ اینطوری سرشون میاد. قرار نیس همه نمره ی ثابت بدن. حتی اون بازی با چنین متایی, نمره ی پرت داره و بهتره این حجم از حساسیت رو ادم نشون نده.
امیدوارم که شفاف شده باشه :دی

• Like
Reactions: SMM9
پست رو بخونی متوجه میشی که مقایسه ای نبود :دی
منظورم این بود که حتی اون بازی که داشت جزو ۱۰ بازی برتر تاریخ قرار میگرقت به خاطر متای ۹۷ اش, یهو یوروگیمرز و یکی دیگه اومدن نمره ی پرت دادن به خاطر مسائل حاشیه ای :دی
منظور اینه که بازیای بزرگ اینطوری سرشون میاد. قرار نیس همه نمره ی ثابت بدن. حتی اون بازی با چنین متایی, نمره ی پرت داره و بهتره این حجم از حساسیت رو ادم نشون نده.
امیدوارم که شفاف شده باشه :دی
به طور حتم متوجه منظورتون شدم همون موقع هم:دی منتها شما از روی ترول و تمسخر مثال زدی و گفتی ds2 در برابر bg3 که عددی نیست! برای همین گفتم واقعا ربط این ۲ به هم چیه و چجوری با هم قیاس شدن که یکی در برابر اونیکی عددی نباشه:دی اصلا از این ۲ تا بازی بیربط تر هم در جهان داریم؟؟:دی اگرم فقط نمره متا رو مد نظر قرار دادی که با همین فرمون پیش بریم تمام بازیهای تاریخ در برابر اوکارینا آو تایم آشغال سگ محسوب میشن:دی
همون از اول میگفتی برای بقیه بازیهای بزرگ هم از این داستانها هست بقیه هم تصدیق میکردن حرفتون رو، حرف و حدیثی هم دیگه نبود:دی
بنده خودم از عشاق bg3 هستم، ds هم بسیار دوس دارم، هالو نایت هم رو سرم جا داره:دی واقعا دلیلی نمیبینم که برا بالا بردن هرکدوم از اینا بخوام اونیکی رو بکوبم!

• Like
Reactions: Holy Diver
به طور حتم متوجه منظورتون شدم همون موقع هم:دی منتها شما از روی ترول و تمسخر مثال زدی و گفتی ds2 در برابر bg3 که عددی نیست! برای همین گفتم واقعا ربط این ۲ به هم چیه و چجوری با هم قیاس شدن که یکی در برابر اونیکی عددی نباشه:دی اصلا از این ۲ تا بازی بیربط تر هم در جهان داریم؟؟:دی اگرم فقط نمره متا رو مد نظر قرار دادی که با همین فرمون پیش بریم تمام بازیهای تاریخ در برابر اوکارینا آو تایم آشغال سگ محسوب میشن:دی
همون از اول میگفتی برای بقیه بازیهای بزرگ هم از این داستانها هست بقیه هم تصدیق میکردن حرفتون رو، حرف و حدیثی هم دیگه نبود:دی
بنده خودم از عشاق bg3 هستم، ds هم بسیار دوس دارم، هالو نایت هم رو سرم جا داره:دی واقعا دلیلی نمیبینم که برا بالا بردن هرکدوم از اینا بخوام اونیکی رو بکوبم!
من برای همین چیزی که شما میگی " ترول میکنم", ۷۰ دلار پول دادم و دارم بازیش میکنم :دی خوب مگه دیوانه ام چنین پولی بدم برای بازی ای که بخوام ترول کنم؟ :دی
اینکه گفتم در برابرش چیزی نیست, منظور این بود که بالدورز توی موقعیتی بود که جزو ۱۰ بازی اول قرار گرفته بود. یعنی داشت تاریخ سازی میکرد. ولی اومدن و اونطوری سرش اوردن. برای همین چون دث استرندینگ جزو لیست های تاپ تاریخ نیست, گفتم در برابرش چیزی نیس :دی
اصلا قضیه این نیس که بخوام بگم این بهتره یا اون بدتره :دی بحث سر اینه که حتی بازیایی که داشتن جزو تاپ تن هم قرار میگرفتن, بلاهای مشابهی سرشون اومد :دی
در کل اینقدر حساس نباشید سر یه چیزی :دی چون مدام فک میکنین که یکی داره ترول‌ میکنه‌ :دی در صورتی که واقعا چرا باید بازی متای ۸۹-۹۰ رو ترول کنم در حالی که بابتش پول‌دادم؟ :دی

به نظر من بحث کردن روی نمرات نشریات و جوایزشون الان یه امر بی فایده ست چون فاصله سلیقه و نمرات و جوایز نشریات با گیمرها شدیدا زیاد شده.
دث استرندینگ ۱ خودش مثال خوبیه که رسانه ها باهاش حال نکردن ولی در گذر زمان فن بیس خودش رو پیدا کرد.
از بازی های جدید تر هم میشه به تکن ۸ و استریت فایتر ۶ اشاره کرد، هردوتا این بازیا نمرات بالایی گرفتن ولی بین فن بیس خودشون خوشنام نیستن.

به نظر من بحث کردن روی نمرات نشریات و جوایزشون الان یه امر بی فایده ست چون فاصله سلیقه و نمرات و جوایز نشریات با گیمرها شدیدا زیاد شده.
دث استرندینگ ۱ خودش مثال خوبیه که رسانه ها باهاش حال نکردن ولی در گذر زمان فن بیس خودش رو پیدا کرد.
از بازی های جدید تر هم میشه به تکن ۸ و استریت فایتر ۶ اشاره کرد، هردوتا این بازیا نمرات بالایی گرفتن ولی بین فن بیس خودشون خوشنام نیستن.

دث استرندینگ 1 بازی ای بود که زمان عرضه هم فن بیس خودشو به سختی پیدا کرد
کلا اون بازی از اون سبک بازی ها بود که به مرور زمان ارزش پیدا کرد (که اونم به نظرم بیشترش به مارکتینگ یخورده غلط انداز و انتظار نابجای همه از بازی ربط داشت تا خود بازی)
کما این که نسخه دوم الان هم از نظر مخاطبین هم از نظر منتقدین خیلی بازخورد عالی ای داشته

• Like
Reactions: Dante _Sparda
دث استرندینگ 1 بازی ای بود که زمان عرضه هم فن بیس خودشو به سختی پیدا کرد
کلا اون بازی از اون سبک بازی ها بود که به مرور زمان ارزش پیدا کرد (که اونم به نظرم بیشترش به مارکتینگ یخورده غلط انداز و انتظار نابجای همه از بازی ربط داشت تا خود بازی)
کما این که نسخه دوم الان هم از نظر مخاطبین هم از نظر منتقدین خیلی بازخورد عالی ای داشته
نظرم منم تا حدی با شما هم پوشونی داره

اینکه کوجیما عملا از مین استریم خارج شده و به یه شخصیت نیچ تبدیل شذه و استراتژی های مارکتینگ متعادل تر هم برای DS2 اخذ شد توی واکنشا بی اثر نیست.
الان من بعید میدونم افراد زیادی خارج از هواداری نسخه اول این بازی رو نقد کرده باشن احتمالا بیشتر فروشش هم از همون فن بیس قبلیه

بازى هسته اصلى نسخه اول رو حفظ كرده ولى مثل نسخه اول تا چندين ساعت اول جورى نيست كه فقط مخاطب خاص ازش خوشش بياد.
گيج كننده بودن رابط كاربرى بازى ممكنه يكم اولش تو ذوق بزنه كه اونم اوكى ميشه و وضعيت خيلى بهتره از نسخه قبل.
پيسينگ داستان و وقايع و گيم پلى هم خيلى از نسخه اول سريع تر و بهتره.

خلاصه كه به نظرم ميتونه خارج از فن بيس نسخه اول هم خوب مخاطب جمع كنه (يكيش من).

دوستان عزیز یه بخش از صحبتم رو فراموش کردم بگم. من کلا نقدهای تام‌ چیک و جیم استرلینگم هرزگاهی نگاه میندازم. انصافا، انصافا این مجانین هم انقدر مغرض و بی منطق نیستن یه بازی پیشرفت داشته باشه نسبت به شماره قبلش، نیم نمره حداقل بالاتر میدن.
اتفاقا چون اج نمره ش ضریب داره این قضیه خیلی مهمه. دو دهه س کج افتاده با بازیهای این بنده خدا.
قضیه هم ساده س نقداش چرت و پرت و غیر منطقین فقط فکر کنم به MGS V نه ای که داده منطقیه چون بازی نیمه کاره بود علی رغم شاهکار بودنش. حتی ۹ ش به MGS هم منطقی نیست. بخوای به شماره اول یه فرانچایز انقلابی و‌ از بهترینهای پلی استیشن نمره‌ کامل ندی به بازی ای که عمه من فرضا بسازه میخوای بدی؟:دی اولین MGS کجاش شاهکار واقعی نبود اتفاقا همون هم غلط کرد ۱۰ نداد! حالا اصلا این دو تا رو‌ فاکتور نگیریم بقیه نمراتش به اغلب MGS ها و دست اخری DS2 چرت هست. منتقدای دیگه ببخشید چیزخل بودن نفهمیدن ارزش MGS2, 3, 4 هشت هست اج فهمیده؟:دی بخوای به اینا ۸ بدی به بقیه بازیها چند میدی اصلا دلیلش چیه؟! ip متال گیر سالید با وضع مشخص که جزو محبوب ترین ها و تاپ تن اکثریت منتقدا و گیمرهاست چرا فقط از نظر این باید میانگین بازیاش زیر ۹ باشه؟؟؟
۸ و ۷ به یه بازی خفن که چنین مرجعی میده به مثابه همون ۳ و ۴ سایتهای معلوم الحال هست، و وقتی جریان بیش از دو دهه ادامه پیدا کرده یعنی باید اقدام عملی صورت بگیره. امیدوارم بازی بعدشو‌ کوجیما نده اصلا اینا نقد کنن یا هر اقدام قانونی که میتونه انجام بده. واقعا این بی عدالتی معنا نداره.
جای هیچ ماله کشیدنیم وجود نداره چون این اتفاق باید یه بار میفتاد دو بار نه انقدر. به یه MGS V فقط نمره منطقی داده که اونم احتمالا دیده آخرین متال گیر کوجیماست خواسته دمیج کنترل کنه:دی

آخرین ویرایش:
قضیه هم ساده س نقداش چرت و پرت و غیر منطقین فقط فکر کنم به MGS V نه ای که داده منطقیه چون بازی نیمه کاره بود علی رغم شاهکار بودنش. حتی ۹ ش به MGS هم منطقی نیست. حالا اصلا این دو تا رو‌ فاکتور نگیریم بقیه نمراتش به اغلب MGS ها و دست اخری DS2 چرت هست. منتقدای دیگه ببخشید چیزخل بودن نفهمیدن ارزش MGS2, 3, 4 هشت هست اج فهمیده؟:دی بخوای به اینا ۸ بدی به بقیه بازیها چند میدی اصلا دلیلش چیه؟! ip متال گیر سالید چرا فقط از نظر این باید میانگین بازیاش زیر ۹ باشه؟؟؟
متای بازی متال گیر3 عدد 91 هست.
گیم اسپات بهش 8.7 داده / یوروگیمر 8 داده / اج بدبخت هم همون 8 رو داده :D
20 درصد نمرات بازی متال گیر 3 عدد 8 یا پایننتر هست.

متای بازی متال گیر4 عدد 94 هست.
یوروگیمر 8 داده / اج بدبخت هم همون 8 رو داده :D
13 درصد نمرات بازی متال گیر 4 عدد 8 یا پایننتر هست.

متال گیر 5 هم که امتیاز 9 داده اج.

پس امتیاز اج به سری متال گیر تو بازه عجیب غریبی نیس. شماها خیلی مقدس می پندارید بازی های اقای کوجیما رو چون طبیعتا خیلی دوس دارین سری متال گیر رو. یه منتقد هم قرار نیس مطابق نظر فن ها نمره بده و حداقل در مورد بازی متال گیر هم داخل رنج نرمال و شبیه بعضی رسانه های مشهور دیگه نمره داده.

خیلی جدی میگیرد کلا مسایل رو :D

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or