امتیازات بازی Dante's Inferno

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

dantes-inferno-game-box-artwork.jpg

این بازی که هفته آینده عرضه می شود اولین امتیازش را گرفت. Guardian به بازی امتیاز 4.0 از 5.0 داده است.
Review

بازی هم بی روحه هم به صورت مسخره ای سخته !
البته ببخشید این جا دارم میگم چون هر کاری کردم نتونستم جواب این جملت رو ندم. من بازی رو روی دومین درجه سختی دارم میرم و فوق العاده راحت هست چون Combo های خوبی داره که می تونی بدون ضربه خوردن ضربه بزنی. شما اگه بقیه بازی های توی این سبک رو بازی کنید چی میگید؟

با سلام
هر کس سلیقه ای داره و نظرش واسه خودش محترمه
به نظر من هم این بازی یک تقلید محض از gow هستش و هیچ نواوری نداره کسایی که میگن بازی خوبه من به نظرشون احترام میذارم
مگه هرکی از بازی ای انتقاد کنه میخواد نشون بده شعورش بالاست؟؟
-----
ویرایش شد ( parham_safa )

Last edited by a moderator:
سلام
چرا فکر میکنین هر بازی که شما خوشتون اومده خوبه و هر کدوم رو که شما نپسندید جاش تو آشغال دونی ؟!
اینقدر هم بازیهای مختلف رو با هم مقایسه نکنین . شورش رو درآوردین دیگه .
هر بازی هویت مستقلی داره برای خودش و اینکه دائماً بازی ها رو با هم مقایسه میکنین کار درستی نیست .
تقلید هم بد نیست اگر درست انجام بشه .
کدومتون torchelight یا titan quest رو بازی کردین ؟ 2 تا بازی بودن که کاملاً از diablo تقلید کردن ولی هر 2 تو سبک حودشون بازیهای فوق العاده ای هستن . پس اینقدر تقلیدی بودن بازی رو پوئن منفی به حساب نیارین .

آخرین ویرایش:
سلام
چرا فکر میکنین هر بازی که شما خوشتون اومده خوبه و هر کدوم رو که شما نپسندید جاش تو آشغال دونی ؟!
اینقدر هم بازیهای مختلف رو با هم مقایسه نکنین . شورش رو درآوردین دیگه .
هر بازی هویت مستقلی داره برای خودش و اینکه دائماً بازی ها رو با هم مقایسه میکنین کار درستی نیست .
تقلید هم بد نیست اگر درست انجام بشه .
کدومتون torchelight یا dragon quest رو بازی کردین ؟ 2 تا بازی بودن که کاملاً از diablo تقلید کردن ولی هر 2 تو سبک حودشون بازیهای فوق العاده ای هستن . پس اینقدر تقلیدی بودن بازی رو پوئن منفی به حساب نیارین .
خوب پرهام جان، بازی فوق العاده رو از روی چی می سنجن؟! از روی نمره ها و از روی نظرات کسایی که بازی رو انجام می دن! که به حمدالله بازی مورد نظر (Dante's Inferno) نه نمره های چشمگیری داره، نه نظرات کسایی که بازی کردن، در موردش مساعده! بخوایم نخوایم این بازی تقلید هست (از GoW) اونم نه تقلید درست و حسابی! خود سازنده های بازی هم در مورد تقلیدی بودن بازی شون اعتراف کردن.

اونم نه تقلید درست و حسابی! خود سازنده های بازی هم در مورد تقلیدی بودن بازی شون اعتراف کردن.
تو خبر داری GOW هم تقلیدی از CONAN هست؟؟؟
کلا همه از رو هم تقلید میکنند!!!Dante هم اولین بازی نیست که ازش ساخته شده!(GOW از این شخصیت هم چیزهایی برداشته)
-همه بازی ها دارن روی هم سکی میرن -حالا هی شما ها بگید تقلید!
منها SCEEتقلید مثبت و در جهت مفید میکنه!با نو اوری
اینا نو اوری درست حسابی ندارند بازیشونم از خشکی و نداشتن تفاوت در مراحل به شدت رنج میبره!!:-"مسئله این است!-اینم شماره اولشه-امید وارم شماره های بعدیش جبران کنه!ولی بازی بدی نبود-پیش غذایی شد برای GOW III

نکته جالبش اینه که تو خارج از این مملکت میگن الهام گرفتیم !!نمیگن تقلید کردیم
چون تقلید کار میمونه!

اصلا گیریم که GoW سرتاپاش تقلید! ولی وقتی بازی به این زیبایی و جذابی هست و این همه هم طرفدار داره، دیگه اصلا کسی به همچین مسئله ای (تقلید) فکر نمی کنه! حالا CONAN (که GoW ازش تقلید کرده به گفته ی شما!) به گرد پای GoW میرسه؟! نه! چرا؟! چون سازنده های GoW تقلید (یا حالا هر چی تو میگی!) کردن ولی بهتر از اصل ساختن بازی شون رو! این اواخر چند تا بازی بود تو سبک Hack 'n' Slash که تا حدودی تقلید از GoW بودن، ولی هیچ کدومشون ناخن کریتوس هم نشدن! :smile:
نگرفتی بشر چی میگم!من منظورم اون بازی Conan نیست- داستان و فیلمش-ارنول شویاتزنگر رو میشناسی؟کُنان!
:دی

اونو میگم!منم تایید کردم که کلا نو اوری باعث شده این بازی اینطوری بشه!اینقدر تفاوت ایجاد کردن که اصلا به تقلید فکر نکنی!
Hack & slash های خیلی توپی بودن -اومدن و خواهند اومد!همین Bayoneta برای من بهترین بوده!(برای خیلیای دیگه هم اینچنینه!)
-راستی اون کنان هم قرقره ای از رستم خودمونه!(اگه بحث تقلید باشه)!!!کلا این حرف تقلید ،حرف 100% مضخرفیه!

آخرین ویرایش:
تو خبر داری GOW هم تقلیدی از CONAN هست؟؟؟
کلا همه از رو هم تقلید میکنند!!!Dante هم اولین بازی نیست که ازش ساخته شده!(GOW از این شخصیت هم چیزهایی برداشته)
-همه بازی ها دارن روی هم سکی میرن -حالا هی شما ها بگید تقلید!
منها SCEEتقلید مثبت و در جهت مفید میکنه!با نو اوری
اینا نو اوری درست حسابی ندارند بازیشونم از خشکی و نداشتن تفاوت در مراحل به شدت رنج میبره!!:-"مسئله این است!-اینم شماره اولشه-امید وارم شماره های بعدیش جبران کنه!ولی بازی بدی نبود-پیش غذایی شد برای GOW III

نکته جالبش اینه که تو خارج از این مملکت میگن الهام گرفتیم !!نمیگن تقلید کردیم
چون تقلید کار میمونه!
اصلا گیریم که GoW سرتاپاش تقلید! ولی وقتی بازی به این زیبایی و جذابی هست و این همه هم طرفدار داره، دیگه اصلا کسی به همچین مسئله ای (تقلید) فکر نمی کنه! حالا CONAN (که GoW ازش تقلید کرده به گفته ی شما!) به گرد پای GoW میرسه؟! نه! چرا؟! چون سازنده های GoW تقلید (یا حالا هر چی تو میگی!) کردن ولی بهتر از اصل ساختن بازی شون رو! این اواخر چند تا بازی بود تو سبک Hack 'n' Slash که تا حدودی تقلید از GoW بودن، ولی هیچ کدومشون ناخن کریتوس هم نشدن! :smile:

تقلید داریم تا تقلید . یه تقلید هست که از مرجع الهام میگیری و با خلاقیت و توانایی که داری اون رو گسترش میدی .
اونایی که Dante's Inferno و GOW رو بازی کردند میدونن من چی میگم ، من نسخه دمو GOW III رو هم بازی کردم ، مشکل اینجاست که این بازی یک تقلید محض در تمام المان ها محسوب میشه ، از نحوه قرارگیری دوربین تا کمبو ها و حرکت شخصیت بازی و حتی نحوه چینش دکمه ها و Health Bar هم کاملا شبیه ِ GOW . نکنه نتونستند واسه خودشون حداقل یه Health Bar متفاوت طراحی کنن ؟ سیستم Upgrade شدنش که دیگه واقعا مسخرست .

جدا از تقلید ، برای اینکه بتونن از زیر کار ضعیف در برن و حواس ها به کیفیت بازی معطوف نشه اومدن به شدت از مسائل S*xy تو بازی استفاده کردن . از اول تا انتهای بازی یه شخصیت زن هست با مش و میزامپیلی که برای فروش بیشتر و در رفتن از کیفیت و تقلید مزخرف ، مدام باید بهش نگاه کنید !
بر عکس نوید من اعتقاد دارم امتیازهایی که گرفته از سرش هم زیاد ِ .

جدا از تقلید ، برای اینکه بتونن از زیر کار ضعیف در برن و حواس ها به کیفیت بازی معطوف نشه اومدن به شدت از مسائل S*xy تو بازی استفاده کردن . از اول تا انتهای بازی یه شخصیت زن هست با مش و میزامپیلی که برای فروش بیشتر و در رفتن از کیفیت و تقلید مزخرف ، مدام باید بهش نگاه کنید !
بر عکس نوید من اعتقاد دارم امتیازهایی که گرفته از سرش هم زیاد ِ .
واقعا به نكته خوبي اشاره كردي آرش . اين صداهايي كه تو بازي هستن حالا با در نظر نگرفتن صداي فرياد و جيغ كه از روي رنج و درد و عذاب هستن يه سري صداها الهام گرفته از فيلم هاي p*rn هستن كه به شدت رو اعصاب و روان آدم تراكتور سواري ميكنن ! مثل همون بانوان ملعون كه يه چيزي از يه جاييشون ميزنه بيرون يوهو ميبيني وسط بازي داره خود ارضايي ميكنه با كُلي سر و صدا ! من فكر ميكنم هدفشون اين بوده كه برن رو مُخ ـه گيمرها كه كاملا هم موفق بودن چون صداگذاري واقعا رو اعصاب هستش . موجوداتي هم كه ميان براي مبارزه در درجه ي بعدي خيلي رو مُخ هستن ! اما در كل جهنم رو خوب به تصوير كشيدن .

در مورد امتياز هم فكر كنم 6.5 براش خوب باشه البته اگه منطقي نگاه كنيم اما من خودم تا 7.0 هم ميتونم بهش بدم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or