امتیازات بازی Dante's Inferno

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

dantes-inferno-game-box-artwork.jpg

این بازی که هفته آینده عرضه می شود اولین امتیازش را گرفت. Guardian به بازی امتیاز 4.0 از 5.0 داده است.
Review

چقدر خوب كه Darksiders اينقدر عنوان بزرگي شده كه همه بازي ها رو باهاش مقايسه ميكنن و با اون بازي ميسنجنشون :biggrin1:
شما جماعت Vs كننده كشتين منو !

من که می گویم حق این بازی امتیاز کمتر از 8.5 نیست
میان به بازی مثل بایونتا که به نظرم 5 هم زیادشه 9 میدن به بازی مثل دارک ساید 8 میدن تازه به دانته 6.5 میدن این گیم اسپات کلا امتیاز دهیش مشکل داره من 1 ساعت بایونتا بازی کردم واقعا اشغال بود و امتیازش این شده :eek: ...حق دانته رو خوردن اینا خدا سایتشون رو ***** بگردان :biggrin1:

overal score (ps3) :76.23/100

Overall Rank: 3488
PlayStation 3 Rank: 195
2010 Games Rank: 18
2010 PlayStation 3 Rank: 5
Score based on 13 reviews
.............................................................
overal score (x360) : 74.83/100

Overall Rank: 3958
Xbox 360 Rank: 309
2010 Games Rank: 22
2010 Xbox 360 Rank: 5
Score based on 12 reviews

آخرین ویرایش:
امتیازهای فوق العاده ای نگرفته...
اکثر سایت هایی که امتیاز بالا مثلاً 92 یا 90 دادن مثله Destuctoid که جزء اولین نقدهایی بود که از این بازی خوندم روی این نکته تاکید میکنن که "برای لذت بردن از این بازی نباید با بازی های دیگه اللخصوص God Of War(که نکات زیادی ازش الگو برداری یا تقلید یا هرچیزی اسمشو میذارید شده)مقایسه بشه..."
به طور کلی این بازی ایده ی جالبی داره و به نظر سرگرم کننده میاد...
هر امتیاز پایینی رو که بشه ازش چشم پوشی کرد به نظر من امتیاز Edge و GameSpot رو نمیشه نادیده گرفت...از نگاه GS قاعدتاً این بازی باید در حد Dark Void در سبک Hack 'n Slash باشه که اصلاً امیدوار کننده نیست.

من که هیچوقت پولمو برای همچین بازیهایی هدر نمیدم.تجربه به من میگه که از متوسط امتیازات زیر 8.5 نباید انتظار یه بازیه خوبو داشته باشی.صبر میکنیم تا بازیهای بینظیر امسال بیاد.
خسته شدم انقدر صبر کردم:biggrin1:

من که هیچوقت پولمو برای همچین بازیهایی هدر نمیدم.تجربه به من میگه که از متوسط امتیازات زیر 8.5 نباید انتظار یه بازیه خوبو داشته باشی.صبر میکنیم تا بازیهای بینظیر امسال بیاد.
خسته شدم انقدر صبر کردم:biggrin1:

!!!!! فقط بهت بگم سخت در اشتباهی ایکس باکس که داری یه 4 تومن بده یه تست بزن ببین چه مالیه.به این امتیازا نگا نکن اینا هر زمان دلشون بخواد یه بازی رو نابود میکنن.یه بازی اشغال رو هم غول.آخرین اتفاقم انتخاب همون demon soul's واسه بهترین بازیه سال از gamespot كارا و امتيازاشون حساب كتاب نداره.

!!!!! فقط بهت بگم سخت در اشتباهی ایکس باکس که داری یه 4 تومن بده یه تست بزن ببین چه مالیه.به این امتیازا نگا نکن اینا هر زمان دلشون بخواد یه بازی رو نابود میکنن.یه بازی اشغال رو هم غول.آخرین اتفاقم انتخاب همون demon soul's واسه بهترین بازیه سال از gamespot كارا و امتيازاشون حساب كتاب نداره.
اصلا بحث 4 تومن نیست.انقدر تجربه دارم که بدونم بازیه جالبی نیست پس چرا 4تومن تو جوب اب بریزم.
.من خودم بعد از ds که معلوم نبود با چه حساب کتابی بهترین شد اعتمادم به امتیازات gs به شدت کم شد ولی من به متوسط امتیازات نگاه میکنم نه صرفا امتیاز یک سایت. و چون من از هر بازی خوشم نمیاد باید بازیی باشه که نظر مثبت اکثر سایتها و مجلات رو کسب کرده باشه و با همین تجربه هم گفتم که پایینتر از 8.5 یک بازیه کاملا متوسط حساب میشه.

البته DS اگر RPG باز باشید خوشتون میاد! اصلا شما بازیش کردید اینجور نظر قاطع نسبت بهش میدید!

بگذریم!
من که حتما این بازی رو میگیرم حتی اگر0.01 هم بگیره :d این سبک بازی ها رو من نباید از دست بدم! اگر از دست بدم هرگز خودم رو نمی بخشم! :d

ببینید شما به یه چیز دقت نمیکنید!
سبک بازی Dante's Inferno یعنی Hack'n Slash خیلی تو ایران طرفدار داره و میشه گفت محبوبترین سبک برای کنسول گیمرهای ماست. وقتی یه بازی متوسط هم تو این سبک میاد باز هم اکثرا خوششون میاد و مثلا میان به بازی 9 میدن! در صورتی که سایتهای معتبری مثل GS وقتی میخوان به بازی امتیاز بدن و نقدش کنن، کاری ندارند سبکش مورد علاقه منتقد هست یا نه! به کیفیت کلی بازی امتیاز میدن!

آخرین ویرایش:
امتیاز های کاملا منطقیه . بازی یه عنوان متوسط رو به پایینه . تن دانته داره می لزره زیر خاک.
بازی هم بی روحه هم به صورت مسخره ای سخته !
__
Darksiders خیلی بهتر بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or