آخرین ویرایش:
نه همین الان رفتم نگاه کردم دیدم زده ۱۸ آگستوسط امتیازات یک بازی که اصلا انحصاری نیست و چند ماهه دیگه برای کنسول رغیب هم منتشر میشه و تازه روی pc هم منتشر شده این بحث های بچگونه CONSOLE VS CONSOLE چیه دیگه باز راه انداختین
ایرانی بدبخت که هیچ جا ادم حسابمون نمیکنن بشین بازیتو بکن بکش بیرون فکر سود شرکت مورد علاقت نباش به تو چیزی نمیماسه
--------
راجع به خود بازی هم به نظرم خیلی دانگرید شده فقط و ریوو ها رو که میدیدم احساس کردم مبارزات تکراری بشه
اما باس فایت ها عجیب غریب خوبن مخصوصا طراحیشون
پریلود امشب میاد ؟
تکمیل نقد مضحک Screen Rant
" این عنوان فاقد پرداختن به اصل تنوع و برابری (نژادی و جنسیتی) است که با نظرات زنستیزانه ای که قبلا از توسعهدهندگان این عنوان گزارش شده بود تلفیق شده است . آنها نسبت به زنانی که بازیهایشان را انجام میدهند ابراز انزجار میکردند. اگرچه این عنوان لحظات واقعاً لذتبخشی دارد، اما این احساس اساسی وجود دارد که زنان را در بازیهای خود مورد استقبال قرار نمیدهند.
دیگه پیشخرید کردی،بایدم راضی باشییه سری ایراد فنی خب مشخصه با پچ و آپدیت درست میکنن ، به افتضاحی سایبر که نیست ولی یه سری دیگه یعنی یه ایرادایی گرفتن که فقط خودشون رو معروف کنن ، انگار ترول صنعت نقدن!
باشه بابا دیده بشید
...
به شخصه دوست داشتم نمرات بالایی بگیره ولی سطح انتظارم نهایت ۸۰ بود که بهتر هم شده ، خداروشکر رو سفید شدیم و یه سری سیاهی موند به روشون
یه سری ایراد فنی خب مشخصه با پچ و آپدیت درست میکنن ، به افتضاحی سایبر که نیست ولی یه سری دیگه یعنی یه ایرادایی گرفتن که فقط خودشون رو معروف کنن ، انگار ترول صنعت نقدن!
باشه بابا دیده بشید
...
به شخصه دوست داشتم نمرات بالایی بگیره ولی سطح انتظارم نهایت ۸۰ بود که بهتر هم شده ، خداروشکر رو سفید شدیم و یه سری سیاهی موند به روشون
الان واقعا انتظار داشتن مثلا یه میمون ترنس حامی چپ برای تنوع تو بازی داشته باشیم
دقیقا همینه، من کاری به نفرت احتمالی ما از چین و چینی ها ندارم ، چینی جماعت تعهد کاری داره ، جایی بحث آبرو و حیثیت باشه از جونشون همشده مایع میذارن ، این عنوان از چند جهت خیلی براشون مهمبود ، اگر موفق نمیشدن صنعت گیم چین برای سال ها متوقف میشد و چقدر مسخره میشدند .بنظر بازی خوبی میادمن از اولم چشم روشن بود چون چینی ها اگه بخوان یه چیز خوب بسازن واقعا تمام توانشونو میزارن.
برعکس من بخاطر همین چینی بودن هیچ امیدی بهش نداشتم. من کلا هیچ اعتمادی به چین ندارم فکر میکنم فقط خوب بلدن نمایش بدن، الان نمرات نشون میده بازی خیلی خوبه ولی باز حس خوبی بهش ندارمبنظر بازی خوبی میادمن از اولم چشم روشن بود چون چینی ها اگه بخوان یه چیز خوب بسازن واقعا تمام توانشونو میزارن.