ربطی نداره ... میشه یه بازی ساخت که شخصیت اولش یه SuperVillain باشه (از این جور بازی ها کم هم نیست) ... وحی منزل نیست که حتما باید هیرو بدن به خورد ملت ! تعداد افرادی هم که دوست دارند در نقش یه Anti-Hero بازی کنن اصلا و به هیچ وجه کم نیست ... روز به روز هم می بینیم که داره بهشون اضافه می شه.
؟!
ربطی نداره
اهان الان شما با این سطح فکری و طرز صحبت کردن خیلی بزرگ هستید مثلا ؟! واقعا آدم با چه کسانی و چه چیزهایی که روبرو نمیشه !!شما زیاد حرص نخور فشارت میوفته من اصلا سواد ندارم داداش شما یه دور دیگه پست منو بخون شاید منظور مارو گرفتی بچه
شما زیاد حرص نخور فشارت میوفته من اصلا سواد ندارم داداش شما یه دور دیگه پست منو بخون شاید منظور مارو گرفتی بچهشما خوندی اصلا پست من رو ؟ !!!
من دارم واقعا دیگه از خوشحالی پاره میشم این وسط... تو دور و زمونهای که کلا آنتاگونیستها میان محبوبتر میشن از پروتاگونیستها (نمونش خیلزون که خفن ملت عشق Bad Guys رو دارن) ملت میان تز ارائه میدن که یه عده قلیلی دوست دارن نقش Villain و Super Villain رو بازی کنن...پ.ن: روز به روز خوشحال تر از دیروز !!!
بعد اوج لطیفه رو هم شنیدیم که چون جوکر اومده نقش مکمل شده، پس دیگه یه چیز زاپاسیه تو فیلم.
همین لجر نقش مکمل رو اگه از این فیلم حذف کنین یه آدم خوشحال میمونه که به زور صداشو کلفت میکنه و یه Two Face داریم که کاملا حروم میشه تو فیلم. (البته در این جمله آخر از صنعت مبالغه استفاده شده بود)
لطیفه چیه ؟ جک کدومه ؟بعد اوج لطیفه رو هم شنیدیم که چون جوکر اومده نقش مکمل شده، پس دیگه یه چیز زاپاسیه تو فیلم.
همین لجر نقش مکمل رو اگه از این فیلم حذف کنین یه آدم خوشحال میمونه که به زور صداشو کلفت میکنه و یه Two Face داریم که کاملا حروم میشه تو فیلم. (البته در این جمله آخر از صنعت مبالغه استفاده شده بود)
لطیفه چیه ؟ جک کدومه ؟
اولا که حرف تورج درسته هث لجر برا نقش مکمل جایزه گرفت ولی منظورش این نبود که نقش افتوبه پلاستیکی داشت تو فیلم ! هر کی برا نقشی که بازی میکنه جایزه میگیره ! اگه هث لجر رو از فیلم حذف کنیم به همون دلیلی که فیلم براش ساخته شده میشینیم میبینیمش ! بتمن !
خودم خیلی بازی لجر رو قبول دارم ! ولی دلیل نمیشه اصل فیلم لوث بشه !
به نظرت اگه بتمن رو از فیلم حذف کنیم چی میمونه ؟ یه دلقک دیوونه که جز ولو شدن تو هر سکانس کار دیگه ای نمیکنه ! اونوقت این دلقک اصلا بدونه بتمن هیچ معنایی داره ؟
و بلعکس.به نظرت اگه بتمن رو از فیلم حذف کنیم چی میمونه ؟ یه دلقک دیوونه که جز ولو شدن تو هر سکانس کار دیگه ای نمیکنه ! اونوقت این دلقک اصلا بدونه بتمن هیچ معنایی داره ؟
داره میپوکونه بازی پسر ممنون بابت خبرPlayStation Official Magazine – UK امتیاز 9 داد.
بله انتظارا از این بازی از اول خیلی بالا بود! تا حدی که به نظر من 9.0 خیلی براش کمه!داره میپوکونه بازی پسر ممنون بابت خبر![]()