اییی گفتی خیلی ضد حال شده این قضیش!نمره جالبیه...ولی خوب خون نداره حال نمیده![]()
با M شدید موافقم ولی بی خیال بتمن، من بازی مخصوص جوکر می خوام. (خدایی چرا نمیان بازی برای شخصیت های منفی بسازن؟ خیلی خدا می شه اگه بشه در نقش جوکر گاتم رو با خاک یکسان کرد).من بت من M میخوام![]()
با M شدید موافقم ولی بی خیال بتمن، من بازی مخصوص جوکر می خوام. (خدایی چرا نمیان بازی برای شخصیت های منفی بسازن؟ خیلی خدا می شه اگه بشه در نقش جوکر گاتم رو با خاک یکسان کرد).
دوست عزیز از نظر شما the dark knight فروششو مدیون بتمن هست یا جوکر.ينها Hero نيستن...تعداد خيلی بالايی دوست دارن با hero ها بازی کنن...
اون تعداد کمی هم که اونوری ها رو دوست دارن تعدادشون زياد نيست...
شدید موافقم خیلی خیلی حال میده :biggrin1:با M شدید موافقم ولی بی خیال بتمن، من بازی مخصوص جوکر می خوام. (خدایی چرا نمیان بازی برای شخصیت های منفی بسازن؟ خیلی خدا می شه اگه بشه در نقش جوکر گاتم رو با خاک یکسان کرد).
حرف شما صحیح هست ولی فعلا بحث بازی هست قضیه بازی با فیلم فرق داره این نویسنده ها HAPPY ENDING میخوان در کل من خودم عاشق فیلم DARK KNIGHT هستم ولی خیلی کم پیش میاد بازی رو یه Villan بچرخه البته در اکثر اوقاتدوست عزیز از نظر شما the dark knight فروششو مدیون بتمن هست یا جوکر.
شما یه سر برید تبلیغات the dark knight رو ببینید .
همه اینو میگفتن که بیشتر تماشاگرا یا شاید بشه گفت همه تحت تاثیر این جوکر بودن.
توی تبلیغات چقدر نولان به جوکر بها داد.
دوست عزیز از نظر شما the dark knight فروششو مدیون بتمن هست یا جوکر.
شما یه سر برید تبلیغات the dark knight رو ببینید .
همه اینو میگفتن که بیشتر تماشاگرا یا شاید بشه گفت همه تحت تاثیر این جوکر بودن.
توی تبلیغات چقدر نولان به جوکر بها داد.
ربطی نداره ... میشه یه بازی ساخت که شخصیت اولش یه SuperVillain باشه (از این جور بازی ها کم هم نیست) ... وحی منزل نیست که حتما باید هیرو بدن به خورد ملت ! تعداد افرادی هم که دوست دارند در نقش یه Anti-Hero بازی کنن اصلا و به هیچ وجه کم نیست ... روز به روز هم می بینیم که داره بهشون اضافه می شه.ولی من ميگم "HERO" نبود...
يعنی قهرمان ميگيم تو زبان فارسی ...
جوکر هم نقش يک خراب کار بود... نه يک قهرمان ...
شما خوندی اصلا پست من رو ؟!خب مشکل اینجاست که ملت بیشتر با Hero حال میکنن تا یه super Villain .
خب مشکل اینجاست که ملت بیشتر با Hero حال میکنن تا یه super Villain .ربطی نداره ... میشه یه بازی ساخت که شخصیت اولش یه SuperVillain باشه ... وحی منزل نیست که حتما باید هیرو بدن به خورد ملت ! تعداد افرادی هم که دوست دارند در نقش یه Anti-Hero بازی کنن اصلا و به هیچ وجه کم نیست ... روز به روز هم می بینیم که داره بهشون اضافه می شه.
تو همین "آرکام آسایلم" هم می شه به جای Joker بازی کرد (نسخه Ps3) ولی خوب احتمالا به اون صورت طولانی نیست این بخش.