امتیازات بازی Assassin's Creed Syndicate

Frobary

Loyal Member

assassins-creed-syndacate.jpg
XGN 9.0/10
GamesVillage.it 9.0/10
GameSpot 9.0/10
Game Informer 9.0/10
Pure Xbox 9.0/10
God is a Geek 9.0/10

Mondo Xbox 8.8/10
LaPS4 8.8/10
GamePro (German) 8.7/10
IGN Spain
8.7/10
Hobby Consolas
8.7/10
Everyeye.it 8.6/10
ActionTrip 8.5/10
Atomix 8.5/10
PCGames (German) 8.5/10
3DJuegos 8.5/10
Polygon 8.5/10
Post Arcade 8.5/10
IGN 8.2/10
Eurogamer (Polish) 8.0/10
SpazioGames 8.0/10
Xbox Achievements 8.0/10
Softpedia 8.0/10
Attack of the Fanboy 8.0/10
Escapist 8.0/10
JeuxActu 8.0/10
Eurogamer Italy 8.0/10
Usgamer 8.0/10
XboxGamer 8.0/10
Power Unlimited
8.0/10
InsideGamer (Dutch) 8.0/10
GamesWelt (German) 8.0/10
XboxAchievements 8.0/10
Dealspwn 8.0/10
Digital Spy 4.0/5.0
GamesRadar 4.0/5.0

Multiplayer.it 7.8/10
Forbes 7.5/10
Gamer (Dutch) 7.5/10
VentureBeat
7.5/10
GamesBeat 7.5/10
CGMagazine 7.5/10
WeGotThisCovered 3.5/5.0
AusGamers 7.1/10
TheSixthAxis 7.0/10
New Game Network 7.0/10
Official Xbox Magazine UK 7.0/10
Kill Screen 7.0/10

Gamona (German) 6.0/10
Push Square 6.0/10
Hardcore Gamer 6.0/10

VideoGamer 5.0/10
Telegraph 2.0/5.0
Gamekult (French) 5.0/10

آخرین ویرایش:
PlayStation LifeStyle
8.0/10
A safe entry in the franchise...Still, with solid combat, a very fun grappling hook gun, a wonderful recreation of Victorian-era London, and a pure focus on the single-player campaign, Assassin’s Creed has returned to its roots, and hopefully this has set the stage for something epic as the series used to be known for

Game Revolution
8.0/10
I've been waiting for a long time to see this franchise take place in the Victorian era, and Assassin's Creed Syndicate doesn't disappoint. Sure, there are some bugs and a few missteps, but I see myself playing through the game at least one more time before I put it aside

GameTrailers
7.8/10
Exploring this recreation of London is a marvel, but the repetitive cycle of taking territory and gathering pointless collectibles quickly wears thin, while gameplay pillars in stealth and combat still feel lacking. It’s the most modern Assassin’s Creed has been, but the Industrial Revolution doesn’t quite bring the series into a new age

بازی از اولش معلوم بود همچین متایی میگیره . حتی تریلر هایپری هم از نظر من نداشت:>
یادمه تو یکی از تاپیکا هم پیش بینی متا بین 70 تا 80 رو کرده بودم
صد درصد ارزش بازی کردن داره اما چیز جدید و خاصی توش نیست
سال دیگه منتظر اصل کاری از مونترال هستم:x

متاش برای یه بازی تکراری مثل AC زیادم هست.....همینم باید بردان رو خدارو شکر کنن که زیر 60 نیست.....سایت ها هنوز اکثرا لطف میکنن به بازیهای شرکت های بزرگ.....این بازی رو اگر یه شرکتی جز UBI میساخت....یا مثلا بازی های ساخت Activision/ EA نباشن......متاهاشون خیلی خیلی پایینتر میشد.

متاش برای یه بازی تکراری مثل AC زیادم هست.....همینم باید بردان رو خدارو شکر کنن که زیر 60 نیست.....سایت ها هنوز اکثرا لطف میکنن به بازیهای شرکت های بزرگ.....این بازی رو اگر یه شرکتی جز UBI میساخت....یا مثلا بازی های ساخت Activision/ EA نباشن......متاهاشون خیلی خیلی پایینتر میشد.

قصد دفاع از syndicate رو ندارم ولی بهتره گذشته سری رو فراموش نکنیم:

همچنین "از نظر من" , AC:Unity بعد از ACII بهترین بازی سری بود ولی باگ ها و مشکلاتش باعث شد بهش کم لطفی بشه

قصد دفاع از syndicate رو ندارم ولی بهتره گذشته سری رو فراموش نکنیم:

همچنین "از نظر من" , AC:Unity بعد از ACII بهترین بازی سری بود ولی باگ ها و مشکلاتش باعث شد بهش کم لطفی بشه

الان شما با این پست، دفاع کردی یا مهر تایید بر تکراری بودن بازی زدی؟ آدم دچار دوگانگی میشه >_>

الان شما با این پست، دفاع کردی یا مهر تایید بر تکراری بودن بازی زدی؟ آدم دچار دوگانگی میشه >_>

من اصلا کاری با syndicate ندارم و اصلا هم از روز معرفیش باهاش حال نکردم (برعکس یونیتی)
ولی اینکه بعضی از دوستان دارن کل سری اساسین رو زیر سوال میبرن اصلا درست نیست

Metro GameCentral
5.0/10
Another impressive open world environment is wasted on dull, joyless gameplay and repetitive missions, making Syndicate as banal and artless as Assassin’s Creed has ever been

متا یـ نمره اومد پایین , از 49 نقد 76 ....
متا از 50 نقد ثبت شده 76
متا همچنان سبزرنگ است.
:bighug:

من اصلا کاری با syndicate ندارم و اصلا هم از روز معرفیش باهاش حال نکردم (برعکس یونیتی)
ولی اینکه بعضی از دوستان دارن کل سری اساسین رو زیر سوال میبرن اصلا درست نیست

جالبه ۸۰ درصد پستات راجع ب اساسین تعریف از unity بوده :|
این ک باsyndicate حال نکردی ب زائقت ربط داره ن کم کاری یوبی.من ک از همون اول باهاش حال کردم امتیازاش هم دور از انتظار نبود و ب خاطر فهمیدن ادامه داستان سری هم ک شده حداقل یک بار بازی رو میرم.در مورد unity هم ب نظر من عنوان خوبی بود ولی ن در حد bf یا brotherhood .شما نسبت ب زمان بازی رو نگاه کن وگرنه معلومه از نسخه های قبلیش بهتر بود.یکی از بهترین ویژگی های یونیتی پاریس بود ک واقعل حال و هوای اشوب داشت.تم لندن ب نوبه خود خوب طراحی شده اما اگ قرار باش طبق تریلرا نقد کنم لندن ویژگی خاصی نداره ب جز اینکه تم متمایل ب خاکستری شده برعکس unity ک تمش بیشتر یاداور BioShock infinite بود ک خدایی حا کردم باهاش.داستان یونیتی هم خالی از شاخ و برگ زیادی بود بر عکس bf ک گیج کننده می شد بعضی جاها.طبق چیزایی ک خوندم syndicate هم مثل یونیتی داستان پیچیده ای نداره ک زیاد جالب نیست
کلا ب عنوان کسی ک همه نسخه های بازی رو بیشتر از ۳ بار تموم کرده میگم ارزش ی بار بازی کردن رو داره.بیشتر نقدا گفتن ک بازی خیلی شبیه یونیتیه پس عدم علاقه کسی ک یونیتی رو دوس داره ب این عنوان غیر منطقیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or