امتیازات بازی Assassin's Creed Syndicate

Frobary

Loyal Member

assassins-creed-syndacate.jpg
XGN 9.0/10
GamesVillage.it 9.0/10
GameSpot 9.0/10
Game Informer 9.0/10
Pure Xbox 9.0/10
God is a Geek 9.0/10

Mondo Xbox 8.8/10
LaPS4 8.8/10
GamePro (German) 8.7/10
IGN Spain
8.7/10
Hobby Consolas
8.7/10
Everyeye.it 8.6/10
ActionTrip 8.5/10
Atomix 8.5/10
PCGames (German) 8.5/10
3DJuegos 8.5/10
Polygon 8.5/10
Post Arcade 8.5/10
IGN 8.2/10
Eurogamer (Polish) 8.0/10
SpazioGames 8.0/10
Xbox Achievements 8.0/10
Softpedia 8.0/10
Attack of the Fanboy 8.0/10
Escapist 8.0/10
JeuxActu 8.0/10
Eurogamer Italy 8.0/10
Usgamer 8.0/10
XboxGamer 8.0/10
Power Unlimited
8.0/10
InsideGamer (Dutch) 8.0/10
GamesWelt (German) 8.0/10
XboxAchievements 8.0/10
Dealspwn 8.0/10
Digital Spy 4.0/5.0
GamesRadar 4.0/5.0

Multiplayer.it 7.8/10
Forbes 7.5/10
Gamer (Dutch) 7.5/10
VentureBeat
7.5/10
GamesBeat 7.5/10
CGMagazine 7.5/10
WeGotThisCovered 3.5/5.0
AusGamers 7.1/10
TheSixthAxis 7.0/10
New Game Network 7.0/10
Official Xbox Magazine UK 7.0/10
Kill Screen 7.0/10

Gamona (German) 6.0/10
Push Square 6.0/10
Hardcore Gamer 6.0/10

VideoGamer 5.0/10
Telegraph 2.0/5.0
Gamekult (French) 5.0/10

آخرین ویرایش:
دلم میخواد بدونم ون ارد هم میداد ۹؟
بابا جمع کنین.
الان ac مخفیکاریه دیگه نه؟پس چرا هوش مصنوعی دشمنا اندازهی به به ایه؟
تریلرهای این را که میدیدم خندم میگرفت.2 تا دشمن کنار هم وایسادن ،اولی را که میکشی دومی انگار نه انگار که اتفاقی افتاده.بعد میری دومی را میزنی هوش مصنوعی طرف یادش میاد که ا.. ما دشمنشیم.واقعا حالم بهم خورد.تو متال 5 هوش مصنوعی یه طوریرفتار میکنه اصلا ادم حال میاد موقع بازی کردن.بعد تو این انگار از هوش بزاستفاده کردند برا دشمنا.
راستی یادم رفت.اون قسمتایی که دشمنای مرده را با خیال راحت لوت می کنی در حالی که چند تا دشمن دیگخ به فاصله 3 متری ات هستند برام خیلی جالب بود.به خصوص به این دلیل که بعد که نگاهت میکنند تازه مظنون میشن.بهت.انگار نه انگار که بالاسر رفقیشون داشتی جیبهاش را میزدی
انصافا یوبی سافت جوری ac را به گند کشید که هیچ جوره نمیشه جمعش کرد.

هر سال بازی رو یوبی مونترال میساخت اما امسال مسئولیت ساخت بازی به عهده یوبی کبک بود...
ساخت نسخه سال آینده همین الان تو یوبی مونترال شروع شده صد در صد، استراحت دادن یوبی این شکلیه دیگه، استدیو اصلی رو یه سال از ساخت بازی معاف کرد همین هم خودش امیدوارم کننده هست، البته همین الان هم توجه کرده باشید شعبه مونترال داره خفه میشه بخاطر ساخت چندین AAA به صورت همزمان ....

به هر صورت من به نسخه سال آینده خیلی امیدوار هستم، حداقلش اینه که بعد از 5 سال ساخت بازی توسط شعبه مونترال، حالا نسخه سال آینده با یک سال زمان بیشتر عرضه میشه که خودش جای امیدواری داره ....

جزو معدود کسایی بودم تو سایت ک ب بازی امیدوار بود :d حدس بزنید حالم چطوریه :d
امتیازا راضی کنندس فقط ی پرت خوب میخوایم رو PC و دیگر هیچ

هر سال بازی رو یوبی مونترال میساخت اما امسال مسئولیت ساخت بازی به عهده یوبی کبک بود...
ساخت نسخه سال آینده همین الان تو یوبی مونترال شروع شده صد در صد، استراحت دادن یوبی این شکلیه دیگه، استدیو اصلی رو یه سال از ساخت بازی معاف کرد همین هم خودش امیدوارم کننده هست، البته همین الان هم توجه کرده باشید شعبه مونترال داره خفه میشه بخاطر ساخت چندین AAA به صورت همزمان ....

به هر صورت من به نسخه سال آینده خیلی امیدوار هستم، حداقلش اینه که بعد از 5 سال ساخت بازی توسط شعبه مونترال، حالا نسخه سال آینده با یک سال زمان بیشتر عرضه میشه که خودش جای امیدواری داره ....

مشکل اصلی بازی کناره گیمپلی فوق تکراریش داستانش هست .رسما کی میخوان بیخیال این جنگ تمپلر ها و اساسین ها بشن !این داستان کلیشه ای اینقدر معضل شده که حتی نسخه چهارم که گیمپلی خیلی متفاوتی داشتش رو به فنا داد باید حتما ادوارد کنوی هم یک اساسین میشدش و حتما هم باید با تمپلر ها میجنگید و ....
نسخه یونیتی هم بعده مدت ها بازی کردم گرافیک پیشرفت کرده خوبی داشت و محیط خوبی داشت ولی یکم جلو رفتم باز همون داستان چیپ اساسین ها و تملپر ها و باز همون لول دیزاین تکراری مراحل به سراغم امده علارقم شروع خوبش بازی رو ول کردم.!

من نمیدونم اون منتقدایی که 9 دادن دقیقا چی فکر می کردن
کم کم احساس می کنم این نقد ها یک جاش میلنگه
گیم اسپات به چی بازی 9 داده ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
برای فن یوبیسافت شدن باید قانع ترین ادم دنیا بشی

آخرین ویرایش:
Pure Xbox : 9
The focus is back on single player stealth and freedom, with the final game giving us the feeling that the franchise is absolutely back on track. Excellent fun

Mondo Xbox : 8.8
Assassin's Creed: Syndicate brings some freshness to the series thanks to the protagonists duality and the sped-up movement given by chariots and the new grappling hook, while Victorian era London is a really charming location. We didn't like the shoddy present time story line, though: if Ubisoft can't bring it back to the Desmond days greatness, maybe it's time to definitively let it go

Xbox Achievements : 8
Something of a return to form for the series, Assassin's Creed Syndicate is the perfect marriage of time, place and characters with an entertaining story and fun gameplay to match. London has never seemed so appealing

Softpedia : 8
Assassin's Creed Syndicate is a game for the fans of the series, a step forward when compared to Unity, but not the great comeback that many loyalists were expecting

Attack of the Fanboy : 8
Assassin's Creed: Syndicate is about what we've come to expect from annual franchise. Ubisoft Quebec has built a beautiful new world to explore but relies on many of the same ideas from previous games to keep players interested

Escapist : 8
Assassin's Creed Syndicate features a solid campaign, elevated by challenging assassination missions and a spellbinding setting. Syndicate delivers all of the innovations I had hoped to see from Unity, which was the franchise's first new-generation console entry, as the adjustments to combat, stealth, and travel breathe new air into the series

Official Xbox Magazine UK : 7
Syndicate can't quite escape the series' lingering problems, but it gets by on the breezy charm of its leads, ably assisted by a sprightly score and winning script

از معدود نسخه های assassins بود که من زیاد اسمش تو اخبار ندیدم
و هایپ خاصی پشتش نبود متاشم که راضی کننده نیست و نا امید کنندس واسه این سری
البته از سایت های خوب که نمره های خوبی گرفته ولی یکسری مثل videogamer خیط بستن روش . یوبی این بازی قشنگ انداخته تو سراشیبی سقوط ازاد کرده :|

من نمیدونم اون منتقدایی که 9 دادن دقیقا چی فکر می کردن
کم کم احساس می کنم این نقد ها یک جاش میلنگه
گیم اسپات به چی بازی 9 داده ؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
برای فن یوبیسافت شدن باید قانع ترین ادم دنیا بشی

ﻛﺴﻲ ﻛﺎﺭﺵ ﻣﻲ ﻟﻨﮕﻪ ﻛﻪ ﺑﺎﺯﻱ ﺭﻭ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﻣﻲ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺮ ﻛﻲ اﻣﺘﻴﺎﺯ ﺑﺎﻻ ﺩاﺩﻩ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻛﺮﺩﻩ.

ﻛﺴﻲ ﻛﺎﺭﺵ ﻣﻲ ﻟﻨﮕﻪ ﻛﻪ ﺑﺎﺯﻱ ﺭﻭ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﻣﻲ ﺩﻭﻧﻪ ﻫﺮ ﻛﻲ اﻣﺘﻴﺎﺯ ﺑﺎﻻ ﺩاﺩﻩ اﺷﺘﺒﺎﻩ ﻛﺮﺩﻩ.
شما که موضعت روشنه هر جا Game Spot باشه در حد خدا میپرستیش این از این موضوع جالب ترش لایکای زیر پستت ـه (لول) تا همین چند وقت هر پستی میزاشتی مصخره میشدی سر پستای چپ و راست ساز مخالفت , سر دفاع از خود GameSpot هم که دیگه بماند :))
پ.ن :GameSpot تا دیروز تف و لعنت پشتش بود حالا یـ دفه شد خدا :))
نمیخوام رو اعصاب کسی راه برم با این پستا ولی تغیر جهت دادنتون نسبت به GS برام خیلی جالبه بوده تا اینجا خیلی

شما که موضعت روشنه هر جا Game Spot باشه در حد خدا میپرستیش این از این موضوع جالب ترش لایکای زیر پستت ـه (لول) تا همین چند وقت هر پستی میزاشتی مصخره میشدی سر پستای چپ و راست ساز مخالفت , سر دفاع از خود GameSpot هم که دیگه بماند :))
پ.ن :GameSpot تا دیروز تف و لعنت پشتش بود حالا یـ دفه شد خدا :))
نمیخوام رو اعصاب کسی راه برم با این پستا ولی تغیر جهت دادنتون نسبت به GS برام خیلی جالبه بوده تا اینجا خیلی

خدا نشده، کسی هم من رو "مصخره" نمی کرد (املا رو تجدید شدی نه؟)، شده کسی با من مخالفت شدید کنه ولی "مصخره" یادم نمیاد. حالا کسی نمیاد برخورد غیر معقول کنه شما زورت گرفته؟ دوست داری بیان رو هوا بدون دیدن بازی بپرن به هر سایتی که امتیاز بالا داده؟ کلا داغ کرده بودی بیایی ببینی دارن فحش میدن به GS دیدی خبری نیست دپرس شدی؟ اتفاقا وقتی سایت سخت گیری مثل GS امتیاز بالا میده پس احتمال زیاد با بازی خوبی طرفیم. اون کار شما و امثال شماست که یه حالا چون به یه بازی مورد علاقت امتیاز کم داده کلا از بیخ منکر تمام نقد های سایت میشی انگار همه رو یه نفر نوشته.
الان می گم 4 تا لایک زیر پستت بزنن اینقدر دلت نشکنه، اولیش رو هم خودم می زنم واست کیف کن. همیشه هم واسم عجیب بوده که کسایی که اصلا نمی شناسم و user name اشون آشنا نمیزنه چطور کامل در جریان پست های من هستن و دنبال می کنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or