امتياز سايت ها و مجلات به Pes 2008

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب شمارش معکوس هم يواش يواش داره برای اين بازی به صدا در مياد (چه شود)
اولين Review که به نظر ميرسه زود هم انجام شده صورت گرفته امتياز زير از طريق سايت زير بهش داده شده

73052_hs.jpg

به نقل از CVG:

XBW يا همون Xbox World 360 Magazine بازی رو برای نسخه XBOX360 اين بازی Review کرده و بهش
از 100 امتياز 92 رو داده که ميشه همون 9.2/10

خوب توضيحات اين مجله اينگونه هست "اين بازی تحسين بر انگيز و عالی هست ، Game Play و Perfectly Balanced از قابلی های خوب و برگزيده اين بازی هستند
بدون شک اين بازی لايق ترين بازی هست برای ترفداران اين ورزش فوتبال و حتماً اين رو تهيه کنيد" براستی که قابل ستايش هست.

ساير Review هارو رو هم جهت جلوگيری از پراکندگی لطفاً در همينجا قرار بديد.

موفق باشيد

دوستان این بازی اومد ولی برای 360 ریجین لاک هست و فقط به پال میخوره .
پس بقیه یا باید نسخه ps2 ، ps3 ، pc رو بازی کنن فعلاَ :biggrin1:

چه حالی بکنيم ما تکاوچ جون با دسته های ps3 و منو های خوشگل انگليسی زبان !!!:biggrin1:

من که PRE-ORDER کردم از سايت game.co.uk، همون روز که SHIP بشه، دوستم با dhl ميدن ايران !!!

for 360 users ( aka lucky egg users )
اشکال نداره، خودم ميام برای کسای که 360 دارن با رجين j يا uc، تعريف ميکنم بازی رو، نگران نباشيد...:biggrin1:

يعني براي ps3 موجوده؟؟؟؟؟:bash::hug::lol:
بله عزيزم، 4 روز ديگه release ميشه برای europe :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

از مال Uc خبری نیست هنوز ؟ امتیازات چی ؟ چه امتیازاتی گرفته غیر از Ign
معمولا uc ها بعد از کریسمس میان :biggrin1: البته من اینجوری میدونم... بابا gs رو گذاشتن این چیزا رو راحت بفهمید

آخرین ویرایش:
خوشم میاد که پوز همه ی فن های متعصب PES با دادن امتیاز فجیع 6 از طرف Gamespot به نسخه ی PS3
PES 08 و امتیاز 7 به نسخه ی X360 بازی زده شد :laughing::laughing:

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3)

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (X360)

حالا کجان اون طرفدارای متعصب PES که با ادعاهای کاذب و الکی از این بازی دفاع میکردن و در مقابل FIFA 08 شاخو شونه میکشیدن و EA Sports رو مسخره میکردن ؟؟ هان ! کجان ؟!!

قابل دکره که هر دو نسخه ی PS3 & X360 بازی FIFA 08 از Gamespot امتیاز عالی 8.5 رو گرفته .

پ.ن : از همه ی دوستان و طرفداران منطقی PES به خاطر چند جمله ی بالا عذر خواهی میکنم و بگم که خطاب من قفط به اون دسته طرفدارای متعصب PES هست و بس .

امتیازی که user ها به بازی دادن چیزه دیگه ای رو نشون میده

خوشم میاد که پوز همه ی فن های متعصب PES با دادن امتیاز **** 6 از طرف Gamespot به نسخه ی PS3
PES 08 و امتیاز 7 به نسخه ی X360 بازی زده شد :laughing::laughing:

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3)

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (X360)

حالا کجان اون طرفدارای متعصب PES که با ادعاهای کاذب و الکی از این بازی دفاع میکردن و در مقابل FIFA 08 شاخو شونه میکشیدن و EA Sports رو مسخره میکردن ؟؟ هان ! کجان ؟!!

قابل دکره که هر دو نسخه ی PS3 & X360 بازی FIFA 08 از Gamespot امتیاز عالی 8.5 رو گرفته .

پ.ن : از همه ی دوستان و طرفداران منطقی PES به خاطر چند جمله ی بالا عذر خواهی میکنم و بگم که خطاب من قفط به اون دسته طرفدارای متعصب PES هست و بس .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or