امتياز سايت ها و مجلات به Pes 2008

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب شمارش معکوس هم يواش يواش داره برای اين بازی به صدا در مياد (چه شود)
اولين Review که به نظر ميرسه زود هم انجام شده صورت گرفته امتياز زير از طريق سايت زير بهش داده شده

73052_hs.jpg

به نقل از CVG:

XBW يا همون Xbox World 360 Magazine بازی رو برای نسخه XBOX360 اين بازی Review کرده و بهش
از 100 امتياز 92 رو داده که ميشه همون 9.2/10

خوب توضيحات اين مجله اينگونه هست "اين بازی تحسين بر انگيز و عالی هست ، Game Play و Perfectly Balanced از قابلی های خوب و برگزيده اين بازی هستند
بدون شک اين بازی لايق ترين بازی هست برای ترفداران اين ورزش فوتبال و حتماً اين رو تهيه کنيد" براستی که قابل ستايش هست.

ساير Review هارو رو هم جهت جلوگيری از پراکندگی لطفاً در همينجا قرار بديد.

موفق باشيد

FIFA that's well worth trying out for anyone who's been avoiding the series
مطميني به حرفت ربط داشت؟
انگار نمیشه بچه های این سایت رو از خز بودن نجات داد . بابا شما رو به خدا یه کم حرفه ای باشید . اخه تا کی FUN ؟ تا کی خنده ؟ یه نگاه به دور و برتون بندازید ببینید کدوم بازی بیشتر مسابقه داره ؟ کلن مربوط به کدوم بازی بیشتره ؟ شرکت کننده توی کدم بازی بیشتره ؟ کدوم بازی هر ماه توسط WCG مسابقه ی Online داره ؟ کدوم بازی در کنار عناوین بزرگی مثل WC3 , Star Craft , HALO , DOA , CS در المپیک بازی ها رایانه ای شرکت داده میشه ؟
کدوم بازی توی اروپا لقب پر طرفدار ترین بازی رو به خودش اختصاص داده ؟
معذرت ميخوام ولي همين امثال شمان كه ميگن عقلشون به چششونه! و بعضي رييس ج م هورارو انتخاب ميكنن ديگه:laughing:
برادره من چه ربطي داره؟ هر چي فروش كنه خوبه؟ واقعا شما يه ذره هم راجبه حرفات فكر نميكني؟
در ضمن محض اطلاعاتتون بگم تا بحال PES قابليت lan نداشته! كه حالا براي فيفا افتخار باشه:laughing:
جوجه رو آخره پاييز ميشمارن

یکی هست بیاد مشخص کنه که کی طرفدار PES هست کی FIFA
من که PES از کوچیکیم یادمه بازی Winning Eleven 3 می کردم از اون موقع تا الان یه بار باز یFIFA کردم اونم از رو اجبار کلا اگه اینجوری بگم فکر کنم تا حدودی درست باشه
PES برای کنسول
FIFA برای PC
پ.ن : اگه کسی PC داشته باشه قطعا FIFA رو بازی می کنه تا PES

پ.ن : اگه کسی PC داشته باشه قطعا FIFA رو بازی می کنه تا PES
آره مخصوصا كه نسخه pc fifa خيلي هم بدون مشكله
خواهشن كسايي كه نميتونن موفقيت pes رو ببينن برن تو تاپيك فيفا پست بدن اينجارو شلوغ نكنن

انگار نمیشه بچه های این سایت رو از خز بودن نجات داد . بابا شما رو به خدا یه کم حرفه ای باشید . اخه تا کی FUN ؟ تا کی خنده ؟ یه نگاه به دور و برتون بندازید ببینید کدوم بازی بیشتر مسابقه داره ؟ کلن مربوط به کدوم بازی بیشتره ؟ شرکت کننده توی کدم بازی بیشتره ؟ کدوم بازی هر ماه توسط WCG مسابقه ی Online داره ؟ کدوم بازی در کنار عناوین بزرگی مثل WC3 , Star Craft , HALO , DOA , CS در المپیک بازی ها رایانه ای شرکت داده میشه ؟

گیمر و حرفه ای باشید .

جناب غیر خز .. اولا اگه بخوای از نظر خز شدن بسنجی جفتشون خزن چون ملت شریف ما این بلا رو سرشون اوردن .. در ضمن یعنی من که طرفداره PES ام خز شدم رفت پی کارش .. برو خدا روزیتو یه جا دیگه حواله کنه .. ممنون که دلت واسه این سایت سوخت !

گیمر و حرفه ای باشید .

بالاخره شما طرفدار کدام هستید؟
که البته فکر کنم طرفدار fifa باشید این که میگی کدام بازی در کنار عناوین بزرگی مثل ... قرار دارد به علت تبلیغات الکی و بیش از حد ea هست من خودم تا سری 2003 fifa عاشق این بازی بودم ولی بعد از آشنا شدن با winning eleven و pes کاملا عاشق این بازی ها شدم :love::love:و از انتخاب گذشته خودم کاملا پشیمان به شما هم پیشنهاد میکنم اینقدر به این تبلیغات الکی ea توجه نکن با اون بازی یکنواخت و بسیار کسل کننده که فقط توی هفته اول جذابه:sick::sick:

با سلام به همگي
دوباره مجله بسيار معروف انگليسي Gamerzines گل كاشت و جديدترين شماره از سري مجلات اختصاصي خودش براي سري Pro Evulation Soccer را بيرون داد. شماره جديد اختصاص داره به تمام نكات و زير و بم شماره جديد يعني Pro 2008 . دوستان اگه امكان دارن اينو دانلود كنن.
دانلود راستي سايت Konami Fanboy مجله Gamerzine هم افتتاح شده و مثل اينكه قراره نسخه هايي اختصاصي به بازيهاي MGS4 و Silent Hill 5 تعلق بده.
http://www.gamerzines.com/konami/
موفق باشيد

این که Fifa بهتره یا Pes اصلا بحثی درش نیست وا کاملا مشخصه که چه برای کنسول و چه برای پی سی PES خیلی خیلی بهتره....
(هم از لحاظ گرافیک . هم از لحاظ فیزیک بازی . هم از لحاظ نکات جزیی و ...)
تنها نته مثبت فیفا به PES اینه که آهنگ های قشنگی داره و فقط به درد این می خوره که بری تو بازی و آهنگ گوش کنی!!!!

این که Fifa بهتره یا Pes اصلا بحثی درش نیست وا کاملا مشخصه که چه برای کنسول و چه برای پی سی PES خیلی خیلی بهتره....
(هم از لحاظ گرافیک . هم از لحاظ فیزیک بازی . هم از لحاظ نکات جزیی و ...)
تنها نته مثبت فیفا به PES اینه که آهنگ های قشنگی داره و فقط به درد این می خوره که بری تو بازی و آهنگ گوش کنی!!!!
همینو کم مونده بود که PES رو به جای Mp3 Player اشتباه بگیرید

امتیاز سایت ها و مجلات به Pro Evolution Soccer 2008

اولین Review رو سایت IGN UK برای نسخه PS3 انجام داد و امتیاز 9.2 به این بازی تعلق گرفت :

28gtpur.jpg

http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8680&highlight=Evolution+Soccer

تاپيک خيلی تکراری ..

PS: راستی همين الان کانال 2 داره تو يه برنامه زنده وهيد تالب لو رو معرفی ميکنه که جزو بازيکن برتر اين هفته ليگ شدش
تو بيوگرافيش گفت علاقش به بازيهای کامپيوتری فوتبالی هست که فوق العاده دوست داره و به خاطر تبليغ نکردن بين 2 بازی فوتبالی که مطرح هست نام اين بازی رو نميگه
58.gif

پرتقال فروش رو پيدا کنيد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or