امتياز سايتها و مجله ها به Gears of War 2

خیلی امتیاز عالی گرفته:love:
امسال خیلی سخت رتبه بالا میدن به بازی ها دو سال پیش خیلی راحت به بازی رتبه بالا میدادن
فکر کنم از Game spot 10 بگیره
فکر کنم این سایت هم تغیرش بده به 10/10

آخرین ویرایش:
برین کامنت هایی که کاربران سایت گذاشتنو بخونین همه صداشون در اومده!
برای مثال:
this is an outrage! You give bioshock and gta iv 10/10, but for god sake gears is way better than those games.
icon_evil.gif
change it to 10 now

برین کامنت هایی که کاربران سایت گذاشتنو بخونین همه صداشون در اومده!
برای مثال:
this is an outrage! You give bioshock and gta iv 10/10, but for god sake gears is way better than those games.
icon_evil.gif
change it to 10 now
من بازی رو ندیم هنوز اما یک چیزی رو بگم این دلیل نمیشه که 10 از 10 بگره این ها حرف های یک سری ادم هستش که دیدن PS3 بازیهاش 2 تا 10 داره 360 یک عدد بعضی هاشون بر این مبنا گفتن اما اگه بازی 10 بخواد بگیره چرا که نه خوب اما امید وارم داستانش درست شده باشه به همون وضع 1 کش نباشه ب کش ب کش

من بازی رو ندیم هنوز اما یک چیزی رو بگم این دلیل نمیشه که 10 از 10 بگره این ها حرف های یک سری ادم هستش که دیدن PS3 بازیهاش 2 تا 10 داره 360 یک عدد بعضی هاشون بر این مبنا گفتن اما اگه بازی 10 بخواد بگیره چرا که نه خوب اما امید وارم داستانش درست شده باشه به همون وضع 1 کش نباشه ب کش ب کش
علیرضا خوهشا اسم پلی3 رو نیار تا تاپیک به سلامتی پیش بره!
به این نوع بازیها مگین اکشن این برای بار صدم!
اگه از اکشن خوشت نمیاد که نباید این قدر بتوپی!خواهش میکنم یه مقدار مراعات بقیه هم بکن!;)

علیرضا خوهشا اسم پلی3 رو نیار تا تاپیک به سلامتی پیش بره!
به این نوع بازیها مگین اکشن این برای بار صدم!
اگه از اکشن خوشت نمیاد که نباید این قدر بتوپی!خواهش میکنم یه مقدار مراعات بقیه هم بکن!;)

چشم اما یک چیزی کجای دنیا میان سرو صدا میکنن که رای یه سایت رو به بازی عوض کنن :confused:
خدایش من اولین بار بود که شنیدم این حرف رو رامین جاین شاید بعضی ها بگن این بازی نمرش ارزشش بیشتر هستش اما ندیدم برای رای عوض کردن تمام سات بخواد بگه باید به این بازی 10 میدادی اون هم نظر من بود نه چیز دیگه حالا بعضی ها خششون بیاد بعضی ها نه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or