امتياز سايتها و مجلات به Dead Space

به راستی این یکی دیگه WOW داره :دی. اطلاع زیادی ازش ندارم ولی باید بگم میزان سلامتی شما توسط یک لامپ نئون (:دی) پشت شخصیت اصلی ست که کم و زیاد شدنش رو میتونید خیلی راحت ببینید به جای اینکه محلکه رو ول کنید رو اطراف تصویر و HUD رو نگاه کنید.

مجله PSW هم به Dead Space امتیاز داد , اونم چه امتیازی !
این مجله امتیاز 9/10 رو به بازی داده و در موردش این طور نوشته :
"عنوانی خشن و غمناک که از اولین لحظه شروع بازی تا پایان عالی اون , شما رو رها نمیکنه."
"Dead Space با جلوه های گرافیکی خیره کننده , نحوه ساخت استادانه و تلاش بی اندازه Glen Schofield و تیمش در EA Redwood , میتونه جزو بهترین بازیها از نظر بصری و هوش مندانه ترین ها از نظر سبک هنری قرار بگیره."
"بازی ای ترسناک که انتظار دارین گالنها خون و خشونتی بی اندازه رو در اون تجربه کنین و Redwood علاوه بر برآورده کردن انتظارتون , برای جلوگیری از یکنواختی بازی , تعدادی پازل و معمای جالب هم در بازی قرار داده که نیاز به فکر کردن داره."
مهمترین نکته در نقد PSW این هست :
"Dead Space استانداردهای سبک Survival Horror رو به مرتبه ای بالاتر میبره و از مرز بازیهای فعلی این سبک فراتر میره. این بازی ترسناک ترین بازی دنیاست و به سلطه سری بازیهای Resident Evil در این سبک پایان میده"

مثل اینکه جدی جدی این دفعه یه بازی فوق العاده از EA تو راهه ! :دی

خب هنوز نميشه زياد مطمعن بود . حلا بايد منتظر ign و gs ,1up اينها بود .
ولي من از همون اول هم فهميدم با يه بازي خيلي خوب طرفيم .
خب اونکه درسته ولی چون از طرف دو مجله از دو کنسول امتیاز خیلی خوبی گرفته , احتمالآ بازی جالبی باید باشه !

آخرین ویرایش:
خب هنوز نميشه زياد مطمعن بود . حلا بايد منتظر ign و gs ,1up و اينها بود .

آخرین ویرایش:
خب هنوز نميشه زياد مطمعن بود . حلا بايد منتظر ign و gs ,1up اينها بود .
ببخشيد خارج از موضوع حرف ميزنم،‌ اما منتقدين هيچكدوم ازين سه سايت نه خوناشون از بقيه ي مجلات و سايتها رنگيتره، نه نقد با جزئيات تري مينويسن.
هيچكدومشون هم در اين ميون يك سيستم خاص براي امتياز دهي ندارن. نه نقد منتقداي ديگه(Critic Score)‌ رو حساب ميكنن،‌ نه با معدل گيري راي ميدن.
حدود يكسال هست كه Gamespot مثل اينكه داره املاي بچه ي اول دبستان رو صحيح ميكنه به بازيها نمره ميده، تازه در اكثر اوقات 1-2 هفته بعد از عرضه. و بعد هم كوچكترين توجه به نقدش نميكنه و براي GTA IV يك منتقد تعيين ميكنه كه مياد بازي رو "2" صفحه نقد ميكنه و بعد ميده بهش 10.منتقداي IGN توي نقدهاشون پاراگراف به پاراگراف همه چي رو تكرار ميكنن... اكثر منتقداش ازين شاخه ميپرن به اين شاخه و كوچكترين جزئياتي از بازي رو مشخص نميكنن، آخرش هم از سر سيري ميان چندتا ريز نمره ميدن و بدون معدل گيري ازونها يك عدد رو رد ميكنن... 1Up با اينكه نقدهاي خوبي داره، اما سيستم منطقي اي جهت نمره دهي نداره. اين رو گفتم كه بپرسم چرا همچين تصوري داريد كه اين سه سايت برترن. هر سه شون كاملا معمولين و بي اهميت.
البته در حال حاظر نه قديم كه گيم اسپات جاي آدميزاد بود و منتقدهاي خوبش مثل گسترمن يا كاناورو(البته اسم دقيقش يادم رفته چون اصلا توي نخ اينيكي نبودم و وقتي باهاش آشنا شدم كه سايت رو ترك كرد:biggrin1:. فكر كنم الكس كاناورو يا الكس ناوارو بود). ازش بيرون نرفته بودن و مثل آدم نقد ميكرد و "درست" نمره ميداد.
IGN هم كيفيت نقدش اومده پايين، بعيد نميبينم كه مثل گيم اسپات پاكسازي كرده باشه و كسي نفهميده باشه اخه اديتورهاي اين سايت بيش از حد زيادن.

با تشكر.

ببخشيد خارج از موضوع حرف ميزنم،‌ اما منتقدين هيچكدوم ازين سه سايت نه خوناشون از بقيه ي مجلات و سايتها رنگيتره، نه نقد با جزئيات تري مينويسن.
هيچكدومشون هم در اين ميون يك سيستم خاص براي امتياز دهي ندارن. نه نقد منتقداي ديگه(Critic Score)‌ رو حساب ميكنن،‌ نه با معدل گيري راي ميدن.
حدود يكسال هست كه Gamespot مثل اينكه داره املاي بچه ي اول دبستان رو صحيح ميكنه به بازيها نمره ميده، تازه در اكثر اوقات 1-2 هفته بعد از عرضه. و بعد هم كوچكترين توجه به نقدش نميكنه و براي GTA IV يك منتقد تعيين ميكنه كه مياد بازي رو "2" صفحه نقد ميكنه و بعد ميده بهش 10.منتقداي IGN توي نقدهاشون پاراگراف به پاراگراف همه چي رو تكرار ميكنن... اكثر منتقداش ازين شاخه ميپرن به اين شاخه و كوچكترين جزئياتي از بازي رو مشخص نميكنن، آخرش هم از سر سيري ميان چندتا ريز نمره ميدن و بدون معدل گيري ازونها يك عدد رو رد ميكنن... 1Up با اينكه نقدهاي خوبي داره، اما سيستم منطقي اي جهت نمره دهي نداره. اين رو گفتم كه بپرسم چرا همچين تصوري داريد كه اين سه سايت برترن. هر سه شون كاملا معمولين و بي اهميت.
البته در حال حاظر نه قديم كه گيم اسپات جاي آدميزاد بود و منتقدهاي خوبش مثل گسترمن يا كاناورو(البته اسم دقيقش يادم رفته چون اصلا توي نخ اينيكي نبودم و وقتي باهاش آشنا شدم كه سايت رو ترك كرد:biggrin1:. فكر كنم الكس كاناورو يا الكس ناوارو بود). ازش بيرون نرفته بودن و مثل آدم نقد ميكرد و "درست" نمره ميداد.
IGN هم كيفيت نقدش اومده پايين، بعيد نميبينم كه مثل گيم اسپات پاكسازي كرده باشه و كسي نفهميده باشه اخه اديتورهاي اين سايت بيش از حد زيادن.

با تشكر.

منم با صحبت هات موافقم ... گیم اسپات یه زمانی نقد هاش عالی بود اما الان اصلا قبولش ندارم ... IGN هم تازگی بیشتر چرت وپرت مینویسه ...
نقد های گیم زون هنوز روزنه های امیدی دارن و کمی خوبن ...

با تشكر.

داري از خودت ميبافي و ميگي و زدي به دنده يك و دنده دو هم نداري !

ديگه هر كسي راحت ميفهميد منظور من از پست چيه .

من دارم سايتها را مثال ميزنم كه بايد يه چندتا سايت هم نقدش كنن تو داري سايتها و تاريخچشون را برام حكايت ميكني !

كه البته من اشتباه كردم يه كلمه ( و ) نگذاشتم كه ويرايش كردم كه خيال تو هم راحت بشه .

در ضمن جديدا gs به كدوم بازي حقش ظلم كرده كه شما و خيلي ها ناراحت هستيد ؟!

خب اونکه درسته ولی چون از طرف دو مجله از دو کنسول امتیاز خیلی خوبی گرفته , احتمالآ بازی جالبی باید باشه !

منكه از بازيش خوشم مياد و حرفي ندارم .
ولي بعضا وقتي آدم زود قضاوت ميكنه بعدش خيت مياره :biggrin1:

آخرین ویرایش:
امتیازهای جالبی گرفته اولا از این بازی متنفر بودم اما الان خیلی عاشقش شد خدا کنه EA این دفعه یه بازی خوب بده بیرون;)

من فكر ميكنم كه كم كم بايد اون ذهنيت بدي رو كه نسبت EA داشتيم رو پاك كنيم واقعا توي اين دوسال خوب عمل كرده از تغييرات اساسي تو فيفا و nfs گرفته تا IPهاي جديد مثل CRYSIS,ME,و DS واقعا داره روند خوبي رو طي ميكنه;)

مهم mersenaries هست که امتیازات پایینی گرفته (شوخی:))

این بازی مطمعنا یکی از بازیهای بزرگ EA هست و شاید اگه red alert رو حساب نکنیم بزرگترین بازی ea هست (تو این چند ماه اینده )به نظر من از گیم اسپات بالای 8.5 میگیره

اون چیزی که از دموها میشد فهمید اینه که با یه survival horror واقعی طرفیم ، در ضمن EA تو این چند وقته واقعا عالی عمل کرده اگه از M2 چشم پوشی کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or