امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Medal Of Honor Warfighter : 6.0
عدم دلربایی،اکشن خسته کننده و ترکیبی ناقص از تمامی المان های اکشن های موجود، این عنوان رو به یه بازی متوسط تبدیل کرد .. در کنار این نواقص نمیتوانیم چشممون رو به پرزنتیشن عالی و تکنیکی بازی،داستان درگیر کننده و بعضی مراحل خوش ساخت اون بست ... در کل ارزش یه بار تموم کردن رو داره.

آخرین ویرایش:
BAD PIGGIES

صداگذاری: 9/10
داستان: 8/10
تنوع: 9.7/10
ارزش: 9.5/10

در کل: 9.2/10

و شاهکاری دیگر از Rovio
واقعا ایده جالبی هست و یکی از بهترین بازی های فکری اینطوری هست که بازی کردم و بنظر من خیلی بهتر از Angry birds هست و آدم رو بیشتر پای PC نگه میداره تا Angry birds
در کل پیشنهاد میشه و اگه بازی نکردید حتما بازی کنید و گرنه یک شاهکاری مثل Angry birds رو از دست دادید.

Gamesource-62630.jpg

بالاخره! بعد از چندین قرن، توسنتم شماره اول این سری رو تموم کنم. به معنای کلمه عالی بود. با اینکه مال چندین سال قبل هست ولی از همه نظر عالی طراحی شده (نسبت به یه بازی در دوران خودش)

index.php

گرافیک خوب (نسبت به یه بازی قدیمی واقعا خوب کار شده و بعضا به جزئیات خوب دقت شده)
Stealth کامل و به معنای کلمه. با کوچکترین اشتباهی لو میرین. واقعا سخت هست و صبر و حوصله بالایی میخواد. واقعا عالی بود.
در نوع خودش داستان جالبی داشت.

index.php

برخی باگ های عجیب
بعضا هوش مصنوعی دیگه واقعا زیاد بود! به گونه ای که هیچ کاری انجام ندادین ولی لو میرین.

8.5

منم تازه مکس پین 3 رو تموم کردم و میتونم به جرعت بگم در میان عناوین های بزرگ تنها سری هستش که به ریشه های خودش چه از نظر گیم پلی و چه از نظر جذابیت وفادار بوده. من به شخصه نمره ی 9از10 رو میدم بهش.:x>:d
منم به این بازی 8.8 میدم عالیه

---------- نوشته در 02:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 AM ارسال شده بود ----------

I AM ALIVE

Graphic : 5.5/10
Gameplay : 7/10
Sound: 7.5/10
Story : 8/10

تنوع : 8.5/10
فریم دهی : 2/10

Overall : 8/10

خوب:

سبک جالب بازی
اتموسفر بازی تنهایی رو به آدم القا میکنه:دی

بد:

گرافیک افتضاح
فریم دهی بسیار بد (معلوم نیست Ubisoft چه بلایی سر unreal engine 3 آورده که اینقدر فریم دهیش خرابه)
گیم پلی یک جورایی خشک هست و از در و دیوار بالا رفتنش به زیبایی Assassin's creed نیست! و خیلی باگ داره.

در کل بازی خوبیه و ارزش بازی داره!!!

کلاً به نظر من ارزش بازی رو داشت 7.5/10

---------- نوشته در 02:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 AM ارسال شده بود ----------

The Elder Scrolls V : Skyrim

خوب ، سلام :d

داستان : 7/10 - من نفهمیدم داستانش چیه ، اما مشکل از من بوده .. !
گرافیک : 7/10 - گرافیکش خوب بود ، اما جا داش بهتر بشه !!
گیم پلی : 6/10 - خیلی خشک بود .. از این سر دنیا باید میرفتی ااااوووووووووووون سر دنیا !!
صداگذاری: 10/10 - من رو صداگذاری حساس نیستم !
نرخ فریم : 9/10 : خوب بود ..

در کل : 7.8/10 - خوب بود !! ولی BATMAN : AC باید بهترین بازی میشد نه این .. !

===========

Batman Arkham City

گرافیک : 9/10 - عالی بود گرافیکش .. !
گیم پلی : 9.5/10 - عااااالی ... فقط ..
داستان : 9/10 - داستان خوبی داشت ..
نرخ فریم : 11/10 - عااااااااااااااااالی ، چون موتورش خوب بود ؛ Uneral Engine 3.0
صداگذاری : 10/10 ...

در کل : 9.5/10 - عاااااالی ، حتما امتحانش کنین ..

به نظر منم 9.2/10 عالیییییییییی

Spec Ops The Line

من دو هفته پیش این بازی رو تموم کردم اول از همه میخوام بگم که تصور خاصی از بازی نداشتم و نقد های منفی و مثبت زیادی هم دیده بودم که البته هیچ کدومش رو نخونده بودم منظورم این هست که در بعضی جاها از این بازی به عنوان یک بازی معمولی یاد کرده بودند و در بعضی جاها به عنوان یک بازی خوب اما وقتی بازی کردم یکی از اولین چیزهایی که در این بازی توجه من رو به خودش جلب کرد درجه سختی بازی بود به صورتی که هر چی جلوتر میرفتی بازی هم سخت تر میشد , خب تقریبا تمام بازی ها به همین صورت هستند اما توی این بازی یک مقدار این مورد شدید تر بود و حداقال برای من بیشتر به چشم میومد شخصا در حال بازی کردن توی مراحل بالاتر بازی احساس جالب و خاطره انگیزی داشتم که من رو به یاد بازی های قدیمی مینداخت بهر حال خواستم بگم که من از این نکته توی بازی استقبال کردم , در مورد داستان بازی هم باید بگم که داستان خوب و قابل قبولی داشت فقط در بعضی از قسمت های بازی داستان کمی افت داشت اما اونقدری نبود که خیلی به چشم بیاد و البته پایان قافلگیر کننده بازی حقیقتا اگر بازی دارای چنین پایانی نبود شخصا نمره کمتری به این بازی میدادم و پایان داستان و بازی رو اگر نکات مثبت این بازی میدونم و خودم هم اصلا فکر نمیکردم بازی چنین پایانی داشته باشه و قافلگیر شدم و بازی چند پایان هم داشت که شخصا همه رو امتحان کردم اما با این حال طبق روال همیشگی اون انتخابی که اول انجام میدی مهم هست , مراحل بازی هم برای من جزو ایده های تقریبا جدید به شمار میومد این که کل بازی در دبی اتفاق میفتاد شاید کمی مراحل بازی رو تکراری میکرد اما از طرفی به داستان بازی هم کمک زیادی میکرد و هم این که کلا ایده متفاوت تری از جنگ توی شهر و بازیهای هم سبک خودش ارائه میداد , در مورد گرافیک بازی هم باید بگم که قابل قبول و زیبا بود در کل من به این بازی نمره 7.6 رو از 10 نمره میدم و از همه کسانی که در ساخت این بازی نقش داشتند تشکر میکنم :d

Mark of the Ninja : 9.0 / 10

خوب:
1. رعایت کلیه اصل و قوانین مخفی کاری
2.گرافیک 2 بعدی زیبا
3. پایان بندی بسیار خوب
4. میان پرده های جالب
5. استفاده بجا و مناسب از موسیقی

بد:
آپگریدهای ناکارآمد

55547308139609831412.png

Torchlight II

بازی فوق العاده هست و بسیار بسیار اعتیاد اور . دقیقا همون چیزی بود که میخواستم و نه کمتر و نه بیشتر !! یخورده داستان ابکی هست ولی خب گور پدر داستان وقتی همچین گیم پلی فوق العاده ای میشه تجربه کرد . یخورده سازنده های بازی میتونستند کیفیت اسکیل ها رو ارتقا بدند و یه دست و رویی هم بر روی دشمنان بازی و تنوع واقعیشون میزدند ونه فقط تنوع ظاهری . در کل بازی شاهکار هست و هر PC گیمری باید اون رو بازی کنه .

9.5/10

25872.jpeg

Mark Of The NINJA

خب بازی رو تجربه کردم و واقعا لیاقت اینهمه تعریف رو داشت . بازی یه عنوان فوق العاده در سبک مخفی کاری هست و حتی با اینکه دو بعدی هست براتون راه های مختلفی برای اتمام مراحل میزاره و میشه گفت لول دیزاین بازی خارق العاده هست . گرافیک هنری هم که چیزی جز شاهکار از Klei انتظار نمیرفت . بدون هیچ شکی این عنوان رو باید تجربه کرد .

9/10

Dishonored_Logo.png

Dishonored

گرافیک
: 6/10 - گرافیکش اصلا در شأن یک بازی سال 2012 نبود . ولی طراحی خون عالی بود
گیم پلی : 9/10 - خیلی خوب بود .
داستان : 10/10 - داستان بازی شاهکار ـه و من هم بیشتر از این توقع نداشتم .
صداگذاری : 5/10 - 5 امتیاز رو برا اینکه شخص اول بازی صدا نداشت میدم .
هیجان : 7/10 - بازم خوب .
تنوع : 10/10 - تنوع ـش عاالی بود . سوختن افراد ، موشها و ..

درکل : 7.8/10 - خوبه و ارزش یک بار تموم کردن رو داره .

صداگذاری : 5/10 - 5 امتیاز رو برا اینکه شخص اول بازی صدا نداشت میدم .

بیخیال باو :d صدا نداشتن شخصیت اصلی اصولا از نقاط قوت یه بازی محسوب میشه. مثال بارزش دکتر تو Half-Life هستش که باعث میشه آدم خودشو بیشتر جای شخصیت اصلی بازی حس کنه...

بیخیال باو :d صدا نداشتن شخصیت اصلی اصولا از نقاط قوت یه بازی محسوب میشه. مثال بارزش دکتر تو Half-Life هستش که باعث میشه آدم خودشو بیشتر جای شخصیت اصلی بازی حس کنه...
گفتم نظر شخصی . شاید شما اینطور دوست داری که شخص اول صدا نداشته باشه . من اونطوری دوست ندارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or