امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
55547308139609831412.png

همین اول باید گفت که بازی نسبت به شماره اولش از بیشتر جهات یه پیشرفت حساب میشه.
از گیم پلی تند سریع بازی گرفته تا طراحی محیط جالب و متنوع. بر خلاف شماره اول، بازیکن این دفعه خیلی تندتر میدوه و حیوان دست آموزتون اینبار پرکاربردتر شده. امکان خرید از شهر و ...... باعث شده گیم پلی بازی عالی باشه.
طراحی محیط بازی بر خلاف شماره اول سعی شده در تمام اقلیم های موجود گذری داشته باشهو محیط های بسیار بزرگ صحرایی، برفی و جنگلی به خوبی طراحی شدن.
تنها مشکلات بازی موسیقی و داستان بازی هست که مطمعنا توی چنین بازی کسی به فاکتور دوم خیلی توجهی نداره. مشکل دیگه از نظر من وجود بیش از حد دشمنای بازی هست. هر قدم از منطقه ها گله های بزرگ و وسیع دشمن به شما حمله میکنن و ممکنه خسته کننده بشه. ولی در کل یک عنوان عالی به شمار میره

گیم پلی: 9.5
موسیقی: 8
داستان: 6
گرافیک: 9.5
مجموع: 9.5

====================================================================

slender-logo_menor.jpg

چند وقت پیش یکی از دوستان لینکی به من داد که یک بازی بازی ترسناک با حجم 50 مگ بود. اینجور که گفته شده بازی بر اساس واقعیت هست و در رابطه با مرد بدون چهره ای هست که در عکس ها ظاهر میشه و دقت بالایی باید داشت که این مرد رو توی عکس پیدا کنید. مدتی بعد کسانی که توی عکس هستن گم میشن. در همین راستا این بازی ساخته شده و شما در جنگلی انبوه و فقط با تنها چراغ قوه-تون باید 8 برگ گم شده پیدا کنید. همین اول بازی که نور چراغتون از میون درخت ها میگذره یک احساس مور مور شدن عجیبی شما رو فرا میگیره. اما مشکلات به اینجا ختم نمیشه. همین که برگ اول رو پیدا کنین، صدای ضرب آهنگی شروع به پخش شدن میشه که چنان معذبتون میکنه که میخوایین از بازی خارج بشین. اما:

تنها و در یک اتاق تاریک و حتی الامکان با هدفون بازی کنید.
پشت سرتون رو نگاه نکنین.
لا به لای درخت ها رو هم به هیچ عنوان نگاه نکنین چون ممکنه مرد قلمی رو ببینین و ایست قلبی رو بزنین.
حتی الامکان از بازی دوری کنین چون حتی بازی کردنش توی روز روشن هم ترسناکه

گرافیک بازی برای یه بازی 50 مگابایتی خیلی خوب کار شده. حس ترس اصیل رو میتونین تجربه کنین. اقرار میکنم بازی Amnesia که اونو ترسناکترین بازی جهان میدونستم، باید جلوی این لنگ بندازه.

Battle Field 3
برای دفعه دوم بازی کردمش.
باید اسمش را می زاشتن battleBUG ! مرحله هواپیما دهنمون سرویس شد...
یه مرحله یار همراهم غیب شد... یه مرحله دیگه همراهم گیرکرد به دیوار ،مجبور شدم مرحله را از اول برم!!!
قسمت های خوب بازی هم به گرافیکش میشه اشاره کرد...
گیم پلی بازی هم نسبت به نسخه قبلی هیجانش کمتر شده بود، ولی بازم خوب بود...
در کل 7.8/10 ( البته این نمره فقط برای بخش سینگل بازی هست و نه بخش مولتی بازی )
battle Field : bad company 2
دفعه چهارم یا پنجم هست که تمومش کردم
گرافیکش واقعا زیبا بود و به نظرم گرافیک هنری خوبی داشت... البته از نظر تکنیکی هم قابل قبول بود
گیم پلی بازی هم خیلی خوب بود و همراه با هیجان و درگیر کننده بود ولی افسوس که هوش مصنوعی بازی واقعا اعصاب نمی زاره واسه آدم...
یارهای خودی دائما جلوی شما قرار می گیرن و جلوگیری میشه از شلیک های شما....
یارهای خودی هم فک کنم تو کل بازی ده نفر را هم نمی کشن!!!
البته باگ های هم تو بازی مشاهده شد که آزار دهنده بود ، مثل غیب شدن یارهای خودی... یه مرحله کاملا تنها بودم ولی صدای یارهای خودی شنیده می شد!!
افراد دشمن هم در حالی که یکی از یارهای شما در فاصله یک متریشون هست، اون را ول می کنن و به سمت شما شلیک می کنن...
در کل بخوام نمره بدم 8.7 /10

DisHonored

Gameplay : 8.5/10
Graphics : 8/10
Sound and music : 9/10
Story : 7/10
Ai : 8/10
Overall : 8.5/10
Value : 10/10

بازی آزادی زیادی تو اختیارتون میذاره و سعی‌ می‌کنه همهٔ ماموریت‌های بازی رو یجوری به هم ربط بده که نسبتا موفق هم هست،گیمپلی بازی مخصوصا Combat systemاش چیز خاصی‌ نداره واقعا و چیزی نیست که مخصوص به این بازی بوده باشه،گرافیکش در حد متوسط به بالا هست،Ai بازی خوب هست ولی‌ نه در حد شاهکار، داستانش هم نسبتا خوب عمل می‌کنه برا سر بازی نگاه داشتن پلیر، ولی‌ به نظر من هنر بازی سازا این بوده که آن چنان زیبا این عناصر رو کنار هم قرار دادن که به هیچ وجه موقع بازی کردن اشکالی‌ مشاهده نمی‌کنید. با اینکه اصلا تو هیچ بخشی خیلی‌ عالی‌ عمل نمی‌کنه ولی‌ با وجود این خود بازی که از این عناصر تشکیل شده یه شاهکار تمام عیار هست چون همه چیز به جا و درست هست و در هیچ چیزی زیاده روی یا کمکاری نشده. به راحتی‌ رفت تو Top 10 :دی

Good : صدا گذاری متناسب با جو بازی - آزادی زیاد - ارزش تکرار بالا - پایان‌های زیاد - هر جور پلیر‌ای رو راضی‌ می‌کنه - گرافیک نسبتا خوب - استفاده از عناصر مختلف تو گیمپلی که باعث سرگرم کننده تر شدن بازی می‌شه - Sleeping darts :D
Bad : سیستم سیو بازی بعضا رو اعصاب هست - بعضی‌ مشکلات کوچک در مورد صدا

DISHONORED

گرافیک فنی: 6.5/10
گرافیک هنری: 8.5/10
گیم پلی: 9.5/10
داستان: 9.8/10
صداگزاری و موسیقی: 10/10
فریم دهی: 10/10
هیجان: 8/10
تنوع: 9/10
ارزش: 9.7/10

در کل: 9.5/10

خوب:

1. داستان عالیه بازی
2. اتموسفر عالی
3. گرافیک هنری خوب
4. گیم پلی عالی
5. فریم دهی بسیار عالی
6. تنوع در سبک نسبت به بازی های دیگه
7. صدا گزاری عالی و موسیقی های خارق العاده که یک حس عجیبی رو به آدم القا میکنه

بد:
1. ضعف گرافیک فنی
2. کوتاه بودن بازی بطوریکه آدم وقت نمیکرد خیلی Rune و Bone charm بخره و زود بازی تموم میشد.

بازی کلا هیچ ضعفی غیر از این دو تا نداشت و میتونم بجرئت بگم یکی از نامزد های بهترین بازی سال خواهد بود
کسایی که عاشق سبک مخفی کاری مثل Deus Ex Human revolution هستن یک لحظه صبر نکنن و برن بازیو بگیرن بازی کنن
یکی از بهترین بازی هایی که سال 2012 بازی کرده بودم بود:x

Super-Meat-Boy-Logo.jpg

چی بود بی شرف:d Dark Souls از نظر سختی باید بره جلو جلو لنگ بندازه:d وقتی میخوایین بازیش کنین حتما به یک فروند اعصاب پولادین و 10 عدد انگشت زمخت مجهز باشین:d
موسیقی بازی واقعا عالیه. کاملا به جا کار شده. هر جا لازم باشه موسیقی معذب میکنه و هر جا نیازی باشه سریع باشین موسیقی تند و سریع هست.
طراحی مراحل بزرگترین نقطه قوت بازیه. اصلا دونستن اینکه چجور موانعی سر راهتون قرار میگیره امکان پذیر نیست. مراحل با اینکه بسیار کوتاه هستن ولی طاقت فرسا هستن.
گرافیک بازی هم در نوع خودش جالب کار شده.

نمره 10 لایق این بازیه. بیخود نیست که از مغز معیوب مک میلان همچین چیزایی تراوش میکنه:d.
این+دارک سولز باعث میشن توی هیچ بازی دیگه ای چالش نبینین. اضافه کنم سر تموم کردنش نصف عمرتون به باد میره
yahoo_4.gif
. مخصوصا 4 مرحله آخر
yahoo_4.gif

Mark of Ninja : 7.8

انصافا از ساخته ی قبلی این استدیو یعنی Shank خیلی بهتره.اما آپگریدها زیاد به چشم نمیاد! یعنی برام مهم نبود چی رو آپگرید کنم چون اصلا ازشون استفاده نکردم!!! مرحله ی آخر تمام سعیشو میکنه که سخت باشه اما نمیتونه!! یه سری از مراحل میانی خیلی سخت ترن!

Deadlight :

گیم پلی : 7.5
داستان : 8
موسیقی و صداگذاری : 7
گرافیک : 7
کل : 7.3

Mark of The Ninja :

گیم پلی : 9
داستان : 8
موسیقی و صداگذاری : 8.5
گرافیک : 8.5

کل : 8.5

MEDAL OF
HONOR
WARFIGHTER

250px-Warfighter.jpg

گرافیک : 9.75/10 - گرافیک معرکه ای داشت خداییش .
گیم پلی : 7.5/10 - گیم پلی خوبی داشت اما یکم خشک بود .
صداگذاری و موسیقی : 10/10 - فقط برای Ramin Djawadi ! ..
فریم دهی : 9.5/10 - خداییش فراستبایت رو واقعا بهینه کردن ! خیلی نسبت به گرافیکش خوب فریم میداد .
داستان : 5/10 - من نفهمیدم داستانش رو .

مجموع : 8.35 /10 - خیلی بازی خوبی بود ! حتما بخرین و امتحان کنین !

Torchlight 2 : 9.5 / 10
بهترین بازی نقش آفرینی سال بدون شک همین Torchlight 2 هست. از نسخه اول هم خیلی پیشرفت کرده و کاملتر شده. به هیچ عنوان Torchlight 2 رو از دست ندین.

خوب:
1. گیم پلی بشدت اعتیادآور
2. سیستم لوت فوق العاده
3. گرافیک هنری بامزه و شاد
4. محیط های نسبتا وسیع که نقطه به نقطه ی آن جذاب است
5. موسیقی فوق العاده

بد:
1. داستان نچسب
2. عدم استفاده از قابلیت های سخت افزاری PC و DirectX 11

Medal of Honor: Warfighter : 7.0 / 10

نسخه ی جدید بازی MoH تو بخش تکنفره نسبت به قسمت قبل بهتر بود اما مشکلات زیادی باعث شد که این بازی نتونه مثل Battle-Field 3 بدرخشه.

خوب:
1. گرافیک بسیار خوب
2. بخش تکنفره مناسب (بهتر از Battle-field 3)
3. موسیقی مناسب

بد:
1. تقلید ضعیف از سری Call of Duty
2. دست نخورده ماندن انیمیشن های شخصیت ها نسبت به Battle-Field 3

آخرین ویرایش:
CRASH------+
TIME

Undercover

گرافیک: 8/10
گیم پلی: 8/10
صداگزاری و موسیقی: 5/10
داستان: 5/10
هیجان: 7/10
تنوع: 6.5/10
فریم دهی: 6/10
ارزش: 6/10
ارزش تکرار: 4/10

در کل: 6.5/10

خوب:

محتویات زیاد نسبت به حجم
گرافیک مناسب نسبت به حجم
گیم پلی قابل قبول

بد:

صداگزاری و موسیقی ضعیف
فریم دهی بد
هوش مصنوعی پولیس ها و اونایی که دنبالشون میکنیم در حد 0 ـه

در کل بد بازیی نیست و یک بار بازی کردنش بد نیست و حجمشم خیلی کمه 1.5 گیگ.
و اگه بخوام این بازی رو با Ridge racer unbounded مقایسه کنم (چون اونم همینقدر حجم داشت) میتونم بگم این خیلی از نظر محتوا بهتر بود و خیلی مسابقات متنوع تر و جالب تر و سرگرم کننده تر داشت.
در کل میتونم بگم نسبت به حجمش یک بازی خیلی خوب ساختن.

25872.jpeg

index.php

گرافیک کمیک مانند و جالب
طراحی مراحل جالب مخصوصا مراحل بارونی
مخفی کاری عالی با رعایت تمام اصول

index.php

نبود داستان درست و حسابی. گرچه داستان کوچکی داشت ولی روایت اصلا نداشت. حتی در حد شَنک هم نبود.

9.5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or