امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
دیگه انقدرها هم بد نبود. حداقلش, هد شات های بینظیری داشت (جو و گرافیکشم بد نبود) :d من که کمتر از 7 نمیتونم بهش بدم
واسه من اصلا تو بازی چیزی به نامTexture وجود خارجی‌ نداشت.:d از در و دیوار هم از این چیز میزا میریختن. پنج هم زیاد هست.

Assassins creed revelations : 7.5/10
سرگرم کنند بود ولی‌ تکرار موج میزد توش.
7.5 زیاده:d تنها نکته مثبت این بازی داستانش هست و گرنه اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره به شدت تکراری و خسته کننده هست!

AC : R

1 .

تبدیل کردن یه فاکتور موفق با استفاده کردن از ترفند چلوندن بیش از حد ِ بازی فقط از یوبی بر میاد . انقد که دیگه دور قمری زدن و قیافه الطائر و اتزیو و حتی دزموند رو دستکاری کردن . کَشک یعنی . صدای الطائر هم که صدای اصلیش نبود . اون 1 نمره هم بخاطر پایان ِ قشنگش بود ، و گرنه قسمت هایی که در نقش الطائر بودی که فوق ِ مذخرف بود . آدم فکر میکرد خیمه شب بازیه ، استانبول هم کپی ِ شهر های اروپایی ِ انگار نه انگار مسلمونن ! فقط یه گنبدی زده تنگ ِ سقف های خونه که مثلا مسلمونن . گرافیک بازی هم یه خرده پیشرفت داشته باز اقلا مثبت حساب میشه .
در کل گند زدن رفت . خاک بر سرت یوبی . خاک .

Batman Arkham City

نمره نمیشه به این شاهکار داد . عالی بود ، از همه لحاظ پایان رو بگیر تا مأموریت های جانبی و Gadget ها بتمن و بخصوص قسمت کتومن بازی . بسیار خانوم با شخصیتی هستن ایشون :دی ما که فیض می نماییم با ایشون بازی می کنم بسیار خوش قد و قواره هم هستن :دی داستان هم که عالی بود . سیستم مبارزات خیلی خیلی متنوع تر شده بود نسبت به بازی قبل . باس فایت ها هم هنوز نسبتا آسونن ولی خیلی جالب طراحی شده بودن . تنها مشکل بازی ضعف ِ Two Face تو شخصیت پردازیش بود که احتمال میدم Two Face رو ذخیره کردن برا بازی بعد . برای همین ازش کم نکردم :دی

7.5 زیاده:d تنها نکته مثبت این بازی داستانش هست و گرنه اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره به شدت تکراری و خسته کننده هست!
نه در این حد دیگه. :دی
هر چی‌ باشه اونFinisher ‌های جدیدش خیلی‌ حال میدن. کلا ارزش یه بار تموم کردن رو داره.

امیدوارم یوبی شماره بعدی رو یه کم تغیرات توش انجام بده. مخصوصا قسمت گیمپلی که این یکی‌ بد تکراری شده.

Batman: Arkham City

9.5

عالی بود و امیدوار کننده + گرافیک و فیزیک عالی + شخصیت پردازی عالی و داستان جذاب

Assassins Creed revelations

7

من همیشه به این سری احترام گذاشتم و سعی کردم ازش لذت ببرم اما این نسخه دیگه بیش از حد افت داشت
من تا نسخه قبلی ازش دفاع میکردم و واسم عالی بود چون داستانش عالی بود و تنوع فوق العاده ای داشت
اما این نسخه یه جوری شده و ماموریت هاش واقعا کسل کننده شده و داستانش هم افتضاح پیش رفت + شخصیت های خیلی داغون
نسخه های قبلی داستانش شدیدا هیجان داشت ولی تو این نسخه با ایده کوتاه فکرانه ای بازی پیش میره و شدیدا داستانش خز شده و خسته کننده و اتزیو تک و تنها همینجوری پیش روی میکنه
که آدم دلش واسه شخصیت های نسخه های قبلی واقعا تنگ میشه

از پیشروی داستانی و کاراکترهای به اون جذابی نسخه های قبلی فقط مونده نامه نوشتن اتزیو به خواهرش :|
گرچه من نمیفهمم این کاراکتر چه ربطی به اتزیو داره ؟ هرچقدر هم قیافه اش تغییر کرده باشه این شکلی نباید شده باشه

آخرین ویرایش:
The Binding of isaac : 9/10
واقعا جزو بازی‌هایی‌ هست که همه باید بازی کنن. اینجور بازی‌ها نشون میدن که حتما برا موفق بودن یهEngine چند میلیون دلاری و خون ریزی لازم نیست. سختیش هم از نوع شیرین هست،سی‌ بار هم بمیری بازم احساس خستگی‌ نمیکنی‌.

به هر کس که بازیش نکرده شدیدا پیشنهاد می‌کنم.

The Binding of isaac : 9/10
واقعا جزو بازی‌هایی‌ هست که همه باید بازی کنن. اینجور بازی‌ها نشون میدن که حتما برا موفق بودن یهEngine چند میلیون دلاری و خون ریزی لازم نیست. سختیش هم از نوع شیرین هست،سی‌ بار هم بمیری بازم احساس خستگی‌ نمیکنی‌.

به هر کس که بازیش نکرده شدیدا پیشنهاد می‌کنم.

اینقدر احساس خستگی کردم و مردم....که نیم ساعته Unistall کردم...اصلا در حد و اندهزه های Super Meat Boy نبود....من 4.5 بهش میدم

Batman : arkham city 9.99/10
شاهکار!،همه چیز عالی‌،از گرافیک بگیر تا صدا.

تنها دلیلی‌ که ده ندادم اینه که نسخه من کامل نیست Cinematic هارو نداره. هی‌ میرم از Utube در میارم. :d
بهترین بازی PC سال بدون زره ای شک و ابهام
اسکایریم رو بازی کن.
yahoo_4.gif
اینجا هم میگم، بازی کن اسکایریم رو.
yahoo_4.gif

وایسا پچاش بیاد هنوز بازی کامل نشده!
biggrin1.gif
دو تا باگ مهم نیست،مهم اصل بازی هست.
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
تنها دلیلی‌ که ده ندادم اینه که نسخه من کامل نیست Cinematic هارو نداره. هی‌ میرم از Utube در میارم. :d
خوب این چه دخلی به خود بازی داره؟:دی

Batman : Arkham City
I give it a solid 10! :دی
من هیچ نقصی توی این بازی ندیدم. یکی از کامل ترین و پرفکت ترین بازی های نسل. اکشن فوق العاده پازل های اعتیاد آور داستان عالی. کی باورش میشه که من دارم در مورد یه بازی سوپر هیرویی صحبت می کنم!:دی بهترین بازی PC سال بدون زره ای شک و ابهام

---------- نوشته در 10:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 AM ارسال شده بود ----------

اسکایریم رو بازی کن.:d اینجا هم میگم، بازی کن اسکایریم رو.:d
وایسا پچاش بیاد هنوز بازی کامل نشده!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or