امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
آقا این enemy front اونقدرام که فکر میکنید و شما میگید بد نیست.
مراحل آخر بازیم به نظر من برای کسایی که به سبک شوتر مخصوصا(سوژه جنگ جهانی:bighug:)علاقه دارن.میتونه گزینه خوبی باشه.
نمره من تا به الان 7 از 10.
گرافیک رو هم انصافا خوب در آوردن.درسته از نزدیک اجسام رو میبینی تو ذوق میزنه ولی Draw Distance بازی خوب کار شده.به گرافیک بازی 8 از 10 میدم.

Valiant Hearts:The Great War

valiant_hearts_logo.jpg

8.5/10

بازی مثل child of light با موتور گرافیکی UbiART درست شده.
داستان ، روایت تاریخی ، موسیقی ، گرافیک ، گیم پلی همه چیز تو نوع خودش عالی هستش.
هرجا بازی میاد بره رو اعصاب و خسته کننده بشه پازلها ، کبوتر نامه بر کمک میکنه و راحتتر میشه پازلو رد کرد.
به تمام کسانی که بازی پلتفرم و دو بعدی و پازلی دوست دارند توصیه میکنم از دست ندهند.
امیدوارم یوبی سافت به شاهکار آفرینی با این موتور گرافیکی انحصاریش ادامه بده و خرابش نکنه.ایده های و گیم پلی بازیهاش مثل این دوتا اولی ناب بمونه.

Valiant Hearts:The Great War: 8/10

+ گرافیک هنری خوب
+ ایده جالب
+ موسیفی خوب
- یک سری باگ کوچیک در گیم پلی
- پایان تراژدی :|
- ساده بودن بازی و گیم پلیپ

در کل بازی متفاوتی بود و به همه توصیه می شه

Grid Autosport
Codemasters Racing

+
گرافیک فنی بهبود یافته
وجود تنظیمات فراوان برای خودروها
وجود تنظیمات فراوان گرافیکی
تعداد بسیار مناسب ماشین ها و پیست ها
فیزیک و تخریب پذیری بهتر
نمای داخل ماشین بعضی از خودروها
طراحی پیست ها
طراحی خوب ماشین ها
صداگذاری بهتر
موسیقی های به جا و مناسب
مادهای فراوان
گیم پلی طولانی
رفع مشکلات نسخه قبل

-
AA ضعیف تر از همیشه
باگ های گرافیکی در بعضی از پیست ها
طراحی داخل ماشین نا امید کننده
بسیار خسته کننده و عدم تنوع کافی
هندلینگ بسیار غیر متعادل و فاجعه برای این سری
هوش مصنوعی نچندان خوب
همون بازی پارسال + کمی بهبود

بعد از نزدیک 18 ساعت بازی کردن ، تا حدودی تموم شد بازی و بالاخره بعد از مدتها یه ریسینگ دیگه تجربه کردیم! ولی متاسفانه اون چیزی که باید باشه نیست! برخلاف خیلی ها که از معرفی این نسخه خوشحال شدند ، من بشدت حالم گرفته شد! یه جورایی از همون اول میدونستم بازی ممکنه یه شکست برای CMR باشه ولی نه در این حد! رسما بازی به یک جور DLC اونم تو حالت Beta شبیه تا نسخه جدید از سری!فقط و فقط بهبودهایی نسبت به پارسال داشته که برای این مدت زمان کمتر از یک سال مناسبه ولی از اون طرف بهترین نکته نسخه قبل یعنی ، هندلینگ شاهکارش رو به باد دادند! اون نمای Cockpit هم فقط میشه گفت lol!!:| برای یه بازی تو سال 2014 و نسل جدید واقعا نزدیک به فاجعه است! ولی اون چیزایی که تو نکات مثبت گفتم واقعا تو بازی پیاده شده مخصوصا از لحاظ صداگذاری بسیار پیشرفت خوبی داشته و تعداد ماشین ها هم خیلی بیشتر شده نزدیک به 20 تا ماشین اضافه شده که هر کدوم تنظیمات مخصوص به خود رو دارند.در کل بازم لذت بخشه ولی بعد یه مدت بسیار خسته کننده میشه! به دلیل هندلینگ بد هم تو درجه های سختی بالا مثل Hard به مشکلات زیادی برمیخورید.متاسفانه سازنده قول داده بود به نسخه اول بازی نزدیک میشند درحالی که از 2 هم فاصله گرفتند!:| بلایی که سر F1 از 2011 به این ور اومد سر این هم داره میاد! احتمالا سال دیگه هم 2 ماه مونده به عرضه چهارتا عکس میدند بیرون و بازم نسخه بعدی رو تایید می کنند.:| بخش انلاین هم فعلا از یکی از دوستان دارم میگیرم یه تست بزنم ولی نسخه 2 که چیز خاصی نداشت قسمت انلاینش ، فکر نکنم اینم چیزی داشته باشه.

7.5/10

Enemy Front رو تموم کردم.
بازی خوبی بود من که خوشم اومد.(البته یکی از دلایلی که تونستم از بازی لذت ببرم این بود که مدتهاست یه بازی جنگ جهانی رو بازی نکرده بودم)
امتیاز من 7.5/10

LogoAnimation.1.gif

Broforce Brototype: 9/10

---

دوباره یک بازی Indie فوق العاده دیگه :x
ایندفعه یک بازیی هست که آدمو میبره به کودکی و یاد Contra و ... میندازه! آهنگا دقیقا مثل هموناست! کارکترا کارکترای قدیمی زمان کودکی ما هستن که کلی باهاشون خاطره داریم و هر کدوم قدرت های مخصوص خودشون رو دارن و بطوری تنوع توی کارکترا هست که به هیچ وجه خسته کننده نمیشن!
گیم پلی بازی خیلی نرمه و صداگذاری و موسیقی جالبی هم داره!
گرافیک پیکسلی شاد جذابی داره :x
تخریپ پذیری هم که عالیه! :دی

حتما توی طول گیمریتون بازیی کردین که بشه بین کارکترا سویچ کرد که حتما هم با چندتاش این مشکل رو پیدا کردین که یک کارکتر اون وسط قدرت درست و حسابی نداره و وقتی به اون میرسین میره رو اعصاب و دوست دارین هر چه زودتر عوضش کنین و برین روی اون کارکتر پر قدرته :دی اما این بازی به هیچ وجه اونطور نیست! کلی کارکتر متنوع و عالی داره! قدرتاشون خیلی متفاوتن و حتی یکی هم اون بین نیست که قدرت مسخره و الکیی داشته باشه که بره رو اعصاب! بلکه همشون دوست داشتنین!

خلاصه این بازی چند روزه منو بشدت سرگرم کرده که توی این چند روزه طرف بازی های بزرگ دیگه ای که الان نصب دارم نرفتم! :دی
60-70 مگ هم بیشتر نیست اما واقعا بازی ارزشمندی هست :x

SLEEPING DOGS

بالاخره اینم بازی کردم بازی خوبی بود ( متوسط رو به بالا ) گیم پلی بازی مشکلاتی داشت مثل تیراندازی که افتضاح بود برعکس مبارزات که با روح و روان من بازی میکرد .ماشین سواریش اونقدری که دوستان میگفتن بد نبود ولی میتونست بهتر باشه . یه مشکل گوشیش بود مثلا به یکی زنگ میزدی در کثری از ثانیه طرف جواب میداد که خیلی بد بود
آهنگ ها بازی خیلیی خوب بود با این که چینی بود و ما نمیفهمیدیم ( چینی بود دیگه نه ؟؟:d) مخصوصا آهنگ های رپش خیلی فاز میداد .

داستن بازی بد نبود میتونست بهتر باشه .
گرافیکم خوب بود مخصوصا وقتی به یکی مشت میزدی صورتش خونی میشد یا خودت شخصیت اصلی لباساش و قیافش خونی میشد

گرافیک : 9 از 10

داشتان : 8.5 از 10

موسیقی و صداگذاری : 10 از 10

گیم پلی: 8 از 10

نمره کل : 8.5 از 10

[TABLE="class: grid, width: 650, align: center"]
[TR]
[TD]

Metal Gear Rising- Revengeance

f3d76ll37rte76nzkuqf.jpg

سلام.
نماز و روزتون قبول

آخرین بازی که انجام دادم Metal Gear Rising بود.این بازیو همون اوایل که اومده بود واسه PC خریده بودمش و نمیدونم چی شد یکی دو مرحله رفتمش بعد پاکش کردم.کنکورو دادیم جاتون خالی خیلی هم رضایت بخش بود. رفتم مغازه میخواستم Watch Dogs بخرم ولی اینجا انزلیه و همه چی قحطی اومده...مجبور شدم دستی ببرم تو جعبه ی بازیهام ..همه رو بازی کرده بودم که یهو به دلم زد بشینم اینو بازی کنم..

چرا دروغ بگم. یک بازی فوق العاده جذاب و سرگرم کننده دراومد.روی EASY‌رفتم چون فقط میخواستم برم تا آخر و همون 6ساعت گیم پلیش کلی بهم حال داد.میزان اکشن بودن بازی به شدت بالاست.همون اوایل به لطف کات سن خوب و تاثیر گذارش حدود 1 ساعتو یک سره بازی میکنید و از حرکات و انیمیشن های سه بعدی رایدن به شدت لذت میبرید ولی بار دوم که وارد بازی میشید همه چیز رنگ و بوی تکرار به خودشون میگیرن.تنوع زیادی تو NPC ها دیده نمیشه.بعد از تجربه ی یک بازی سنگین و خشک به نام DARK SOULS II این عنوان یکی از بهترین گزینه های روی میز برای عوض کردن حال و هوای اون بازی بود(اینم بماند که دوباره دارم Dark Souls II رو NEW GAME میرم.)

نکته ی به شدت مسخره و حال بهم زن بازی HUDـــشه.!! به شکل مضحکی هر چهار پنج دقیقه مجبورید یک دقیقه وقتتون رو صرف تماشا کردن HUDی که میاد رو صفحه قفل میشه کنید. مثلا میخاد بهتون بگه تو این مدت چندنفروکشتید.چطوری کشتید و تو چه زمانی کشتید و .....که میشه گفت یه گزارش کار از سه چهاردقیقه ای که بازی کردید بهتون میده.

نکته ی منفی دیگه اینه که هر ده دقیقه یکبار یکی از افرادی که به اصطلاح طرف شماست به شخصیت بازی که شما باشید زنگ میزنه و شما مجبورید به حرفهای Bull Shit یارو گوش بدید.

یک نقطه ضعف دیگه اینه که تو بازی برای شخصیت اصلی میتونید چند ست لباس جدید آپگرید کنید و بپوشید ولی توی کات سن ها همون لباس پیشفرض و اولیه نشون داده میشه.

داستان بازی رو درست و حسابی متوجه نشدم.فکر کنم بازی باید یه نسخه ی قبلی هم داشته باشه که من بازیش نکردم.برای منی که بازی برام تازگی داشت نحوه ی روایت داستان اصلا جالب نبود و باید از خلال دیالوگها متوجهش میشدین.ولی خب سروپا شکسته یه چیزایی فهمیدم.بنظرمن تو این مدل بازیهای HACK & Slash داستان درحاشیه قرار داره و اصل کاری اینه که شمارو تو یه موقعیت بزن و بکش قرار میدن و هدف این بازیها تخلیه ی عقده ی گیمره و نه چیز دیگه که این بازی تو این زمینه بسیار عالی عمل کرد.

شخصیت Raiden به معنای واقعی کلمه روتون تاثیر مثبت میزاره.حرکات و انیمیشن ها و کمبو های بسیار متنوع که موقع جنگیدن با دشمنان کلیشه ای زده میشه بسیار عالی کار شده. بازی در سبک خودش تکه و بیشتر شبیه فیلمهای فوق اکشن میمونه تا بازی کامپیوتری..Raiden یک Cyborg قلمداد میشه.موجودی که صورتش رو با پیچ بهم وصل کردن و تو مبارزات کمترکسی حریفش میشه. گرافیک بازی رو آخرین تنظیمات بسیار بهینه کار شده و شما هرگز تو بازی رو هیچ تنظیماتی افت فریم رو احساس نمیکنید.بازی کاملا پویا و روان طراحی شده.سیستم QTE بازی هم بسیار جالب بود برام.آخرین باری که تو یه بازی کارم به دکمه زنی کشیده بود The Walking Dead بود.

گیم پلی بازی همونطور که گفتم بسیار شلوغ پلوغه.شمشیرتون بهترین دوستتونه و شما تو بازی حکمفرائی میکنید.برعکس Dark Souls که همش توسری خوره دشمنانید اینجا شما دستتون برای پاره پوره کردن دشمنان به شدت بازه..یه قسمتی داره این بازی که تصویر صحنه آهسته میشه و شما باید طرف روبه روئیتون رو قاچ قاچ کنید.من تو همه ی اون لحظاتی که تو اون شرایط قرار میگرفتم احساس میکردم طراحان کنکور سراسری جلوی رومن و تا میتونستم از خجالتشون درمیومدم.
بازی هفت تا مرحله ی اصلی داره و چنتا مرحله ی فرعی که من بعد از اتمام مراحل اصلی سریعا از بازی بیرون اومدم پوشه رو Shift+Del کردم.
بخش بسیار هیجان انگیز و بسیار لذت بخش بازی و نقطه اوج و قوت بازی مبارزه با BOSS های بازی بود.اولا که تو همین 7 مرحله 5-6 تا باس بسیار باحال با طراحی خوب تعبیه شده بود.نحوه ی مبارزه ی شما موقع جنگیدن با باس ها با دشمنایی که توخیابون ریخته یه کم متفاوته و شامل دفاع کردن و ضربه زدن و دکمه زدن میشه.بازی کلا دریک کلام در اکشن بودن که ژانریه که توش ساخته شده هیچی کم نداره هیچ، زیادی هم داره.!!!تو بعضی مسائل خرده و ریز میلنگه.مثلا همون دوموردی که درمورد HUD و داستان سراییش گفتم رو درنظر بگیرید و این رو کنارش بزارید که مجبورید برای رسیدن به نقطه ای که روی نقشه مشخص شده یه عالم NPC تکراری و ملال آور رو بزنید.
تنوع شمشیر ها و ابزار آلات رایدن زیاد و متناسب بود.

مبارزه با Boss آخر بازی یه کم غافل گیرم کرد.نه بخاطر داستانش بلکه بخاطر اینکه فکر میکردم مثل باس های قبلی تو یه بازه ی زمانی باهاش مبارزه میکنم و میکشمش و میره پی کارش و همین مساله باعث شد دو سه بار او "مواد نیروزائی که خون رو پرمیکنه" استفاده کنم و آخر سر موقع دکمه زنی کم میاوردم..این باس آخر یکی از تاثیر گذارترین و ملال آور ترین باسهایی بود که شما تو دنیای گیمریتون باید بزنیدش..انیمیشن ها و دیالوگهای باس آخر روی مغزتون اسکی میره و شما باید دفاع کنید/فرار کنید/دفاع کنید و آخر سر بهش ضربه بزنید و در آخر با یک QTE بسیار شیک طرف خواهید بود و END!!!

گرافیک و طراحی محیط درست حال و هوایی رو داره که باید داشته باشه.شما 90 درصد موادی که تو محیط ریخته رو میتونید پاره کنید از وسط ولی عدم عمق و حجم داشتن اشیا همیشه تو ذوقتون میزنه. مثلا شما یک جعبه ی آهنی رو با شمشیر نصف میکنید درست همون حسی رو بهتون میده که انگار دارید یک جعبه مقوایی رو با قیچی میبرید.اینم بماند که تخریب پذیری این بازی در سطح بسیار بالایی قرار داره.درکل شمارو تا یکی دوروز به شدت درگیر خودش میکنه و عنوانیه که شایسته ی امتحان کردن هست.

ولی من تو سبک H&S هنوزم بازی ای مثل DmC و God Of War رو ترجیح میدم.
گیم پلی:8از10
گرافیک:8 از10
داستان:7از10
ارزش تکرار: 0
موسیقی: 8از10
نمره ی نهایی من به بازی:7.75 از10
----------------------------------------------------
Grid-Auto Sport
vviqewi48iko74nn3a8s.jpg

چیز خاصی درمورد این بازی ندارم بگم.فقط یکی دیگه اشتباه کردم و پول صرف بازی ماشینی کردم که بعد از خریدش متوجه شدم همه ی بازی تو پیست انجام میشه.!! واقعا حیف 7تومن پولم.اصلا سمت بازی نرید...کنترل بیخود بازی همه چیزش رو ازتون میگیره..هم خواستم با دسته بازی کنم هم باکیبورد...باهیچ کدومشون اون حس و حال رانندگی رو احساس نکردم. متاسفم برای Codemasters.این شرکت یک خاطره ی خوش به نام DiRT 2 تو ذهنم ساخت و بعد ازون هرچی میسازه داره اون خاطره رو تو ذهنم کم رنگ تر میکنه.!!
نمره ی من به بازی: 3از10
ارزش بازی کردن : 0...وقتتون رو صرفش نکنید.

پ.ن: ببخشید که درمورد بازیهام زیادی حرف میزنم. دوست ندارم وقت با ارزشی که براشون میزارم رو تو دوسه جمله خلاصه کنم..!!:)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

batman arkham origins
این بازی دقیقا همون نسخه قبلی هست ولی همراه با گرافیک مقداری بالاتر و محیط بزرگتر. اصلی ترین نکته منفی بازی هم کوتاه بودنش و آسون بودن باس ها هست. یعنی جوری که به نظرم اولین باس از همشون سخت تر و جذاب تر هست :|:d جایی هم که بازی تموم میشه من فکر میکردم هنوز حداقل یه 3-4 ساعتی از داستان بازی مونده که خیلی یهویی تموم شد و پایانش هم هیچ هیجان خاصی نداشت.
7.5/10

Transistor_GameRecordLogo_vf1.png

Transistor = 8.5 / 10

سلام!

یه آر پی جی فانتزیه ناب. دیگه ازاین بهتر؟
اونایی که Bastion رو بازی کردن سریعا با ترانزیستور کنارمیان و جو عالیه بازی رو میپسندن ولی کسایی که تجربه Bastion رو نداشتن یه کم محیط عجیب بازی براشون تازگی داره.

گیم پلی بازی لذت بخش هست و از اون بهتر موسیقی و صداکذاریه بی نقص بازیه که فوقالعاده کار شده.

حتما Transistor رو بازی کنید که جز بازیهای فوق العاده RPG هست.

خوب:
1. محیط جالب
2. موسیقی و صداگذاریه بی نقص
3. گیم پلی خاص

بد:
محیط های نسبتا خلوت

Wolfenstein: The New Order
اکشن و خشونت فوق العاده ، جدای از مشکلات فنی گرافیک عالی ، انتخاب موزیکش دیوانه کننده بود ، استفاده ی همزمان از دو اسلحه و داستان بازی ، صدا گذاری کاملا بی عیب و نقص ، شخصیت های درگیر کننده ، ارزش تکرار بالا ، طول مناسب بازی ، به شدت منو یاد half life انداخت و خاطرات قدیم
10/10
در خریدش شک نکنید

Murdered : Soul Suspect
بعضی اوقات یه سری از بازی ها میان که یه حال و هوای جدیدی رو برای گیمرها بیارن . این بازی هم از این قاعده مستثنی نیست . گیمپلی بازی نسبتا نوینه و به ندرت تو بازی های هم سبک خودش دیده شده ... گرافیک بازی نسبتا خوبه ولی به عنوان یه بازی که برای نسل بعد هم تولید شده قابل قبول نیست . معماهای بازی آسون هستن و Demon کُشی ها بیشتر جنبه تنوع رو داره ... داستان بازی ترکیبی از سایلنت هیل با روند هوی رینی هست . بازی کوتاهه و در کمتر از 5 ساعت تموم میشه . در کل چیز خوبیه و ارزش یه بار رفتن رو داره.

امتیاز کلی : 7

Divinity : Original Sin
در کل یه فاجعه ای هستش که بیشتر از نیم ساعت نتونستم تحملش کنم . ترکیبی نا همگون از بدترین ژانرها ( نقطه بازی، مبارزات نوبتی،نقشه های بی سر و ته، کلون بازیهایی مثل دیابلو و ون هلسینگ :-&، باگ های بیشمار، خود بازی 9 گیگ بود که حدود 5 گیگ براش پچ اومد) و ...
حیف 11 گیگ دانلود ...

Sniper Elite III: AFRIKA
اگه تا الان شماره های قبلی اسنایپر رو نرفته باشین این بازی میتونه شما رو راضی نگه داره . در کل چیز جدیدی رو به نسخه های قبلی اضافه نکرده و بازی کاملا بی روح و اشباع شده هستش .

GRID Autosport
نسبت به نسخه قبلی آنچنان تفاوتی ایجاد نشده است ، پک TEXTURE کیفیت بافت ها را افزایش و گرافیک بازی را زیبا تر میکند ، هندلینگ بازی راضی کننده است. صدا گذاری نسبتا عالی بود
8/10

Sniper Elite III
بازی تکراری ، با گیم پلی تکراری ( هر چند چندین آپشن برای حرکت شخصیت بازی در نظر گرفته شده است اما برای یک عنوان شوتر اسنایپر و مخفی کاری اصلا نمی گنجد.
5/10

WATCH_DOGS
بخاطر نو آوری های جدید یوبی سافت برای این بازی ، و همچنین گرافیک نسبتا خوب ( که بخاطر مولتی پلفورم بودن لطمه خورد ) و داستانی جالب و شخصیت جدید که به دنیای بازی وارد کرد کمپانی یوبی سافت ، و همچنین شخصیت پردازی عالی بازی.
9/10

Wolfenstein: The New Order
به عنوان یک بازی بر مبنای API نسخه OGL که خصوصیات خاص خودش را دارد اما نمیتواند جای DX را بگیرد ، از لحاظ گرافیکی بسیار عالی بود ( در حد یک بازی OGL) ، داستانی زیبا ، نور پردازی خوب ، صدا گذاری بی نظیر ، ( ولی خشونت بسیار بالای بازی با موسیقی آخر بازی همه چیز را آرام میکند )
10/10

:x

Divinity : Original Sin

رسما با یک فاجعه به تمام معناطرف بودیم
باگ فراوان تو بازی حرف اول اخر می زد
نه موسیقی درستی داشت نه گیم پلی درستی با اینکه نسخه اولیه را تمام کرده بودم این یکی ی فاجعه به تمام معنا بود که فقط اسم عنوان را خراب کرده بود
گیم پلی 2
صداگذاری
گرافیک :7
داستان:2
نمره نهای:3.5

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or