به نام خالق یکتا
Rage 2
من باز با یه بازی که هیشکی بازی نکرده و خوشش نمیاد اومد
نسخه اول رو اون موقع ها خیلی دوست داشتم، و بی صبرانه منتظر نسخه دوم بودم که اومد و نقد های خوبی نداشت و منم بازیش نکردم، ولی همیشه دلم میخواست تست کنم و بلاخره تستش کردم. بازی اونقدر ها هم که میگفتن بد نیست ، یه بازی خوبیه و نه بیشتر نه کمتر
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــ سیستم مبارزات و شوتینگ بازی خیلی عالیه ، سریع و پر زدوخورد و لذت بخش، دقیقا برام وایب دووم اترنال رو میداد.
ـــ رانندگی و مبارزات با ماشین خیلی هیجان انگیز هست، با اینکه خیلی کم هست
ـــ من اصلا بازی های جهان باز رو نمیتونم تموم کنم و به شدت تکراری و حوصله سر بر میشن برام، ولی این رو راحت بازی کردم و تا پلاتینیوم پیش رفتم، ( جزو معدود بازی های جهان باز مثل ویچر و سایبر پانک و ردد هست که تموم کردم و خیلی خوش گذشت)
ــ گرافیک بازی اون موقع نمیدونم به چه صورت بود ولی برا الان احساس میکنم رزولیشن بازی خیلی پایینه، انگار دیتیل و تنظیمات گرافیکی تو high هست ولی رزولیشن تو حالت ۷۲۰ گذاشتن،
ـــ تنوع دشمنا پایینه به شدت ( دو سه گونه و گروه دشمن داریم و هر گونه و گروه هم نهایت از دو یه سه مدل دشمن تشکیل شده) برا یه بازی اوپن ورد زیر ۱۰ مدل دشمن خیلی کمه،
ــــ باس فایت هم بالای ده دوازده تا هست که به جز دوتاش ، بقیه دقیقا مثل هم هستن،
ــــ داستان هم وقتی دیدم آبکی هست ، قشنگ کل کاتسین ها رو اسکیپ کردم و ندونستم آخرش چی شد.
ـــ بازی کلی گجت و ابزار داره که تنوع خوبی به مبارزات بازی دادن ولی یکم زیادی بودن
ـــ. بازی یه سیستم لول آپ و آپگرید کاراکتر و سلاح و گجت هم داره که خوبه ولی خیلی خیلی زیاده روی کردن توش، واقعا اینهمه آپگرید و پرک و.... نیاز نبود،
(مثلا یه گجت بومرنگ ،
یه لول آپ جدا گونه داره با یه سری کریستال لول آپ میکنی
بعد یه سری آپگرید داره که با خرید شماتیک از فروشنده آپگرید میشه
بعد یه سری perk داره که باید جدا جدا با یه واحد دیگه آنلاک کنی،
واقعا چرا باید برا هر آیتم تو بازی سه نوع لول آپ و آپگرید و پرک باشه)
خیلی گیج کننده و اضافه هستن اینا
حتی ابیلیتی هایی که برا کاراکتر باز میکنی مثل دَش کردن، اینم کلی آپگرید و لول آپ داره
ـــ بازی چندتا ابیلیتی و گجت داره که واقعا نیاز نبود و شاید تو کل بازی استفاده نکنی
ــــ تو بازی میتونین به N روش ممکن مبارزه کنین، تنوع تو مبارزات عالیه، یه کمپ رو میتونین ۱۰ بار پاکسازی کنین و هر ۱۰ بار به روش و شیوه خیلی متفاوت
ــــ دنیای بازی خیلی پوچ و توخالی هست و کلی هم فچ کوئست داره
ــــ بازی کلی هم خرت و پرت و آیتم داره که برداری، و برا هر کدوم هم باید دکمه بزنی تا برداره، وارد کمپ میشی تو ۳۰ ثانیه دشمنا رو میکشیم و بعد 5 دقیقه فقط آیتم جمع میکنیم،
واقعا چرا تو بازی به شدت سرعتی مثل این باید برای برداشتن مهمات سلاح دکمه بزنیم
در یک کلام بگم
بازی ترکیبی از مبارزات به شدت عالی و یه سری چیز های ناقص و یه سری چیز های به شدت اضافه هست.
نمره همون ۶ یا ۷. کافیه براش
( مبارزات 10/10 گنجانده شده در یه بازی 4/10 )
ولی در کل به دوستداران شوتر های سرعتی که دوست دارن تو 10 ثانیه 20 نفر رو به انواع روشها بکشند پیشنهاد میشه