یخورده دیر شد تجربه کامل و پوست کندن این عزیزان
assassins creed origins 8
بازی شروعش عالیه و از طرفی شروعش افتضاح هست!!!!
از نظر داستانی و هیجان اولیه با صحنه اولیه بازی خیلی آدم هایپ میشه و اما با اولین کنترل شخصیت که تو معبد فراموش شده قدم میزنیم خیلی تو ذوقمون میخوره این گیم پلی که هیچ شباهتی به اساسینها نداره مخصوصا تو فایت اولیه!!!و همینجا 1 نمره اصلی که مخصوص به گیم پلی بازی هستو کم میکنم چون ضربات واقع گرایانه تو اساسینهای قبلی کجا و این ضربات فانتزی کجا که هیچ عمقی ندارن و حس نمیکیند یه ضربه خیلی سنگین دارید وارد میکنید.....چون ضربات با قدرتی تو فینیشرها زده میشه که پیش خودتون میگید الان باید دست و پا قطع بشه ولی هیچی که هیچی!!!
بازی از نظر طراحی مصر میشه گفت فوق العاده عمل کرده اما مشکل بعدی اینجاس که بازی به هیچ عنوان حالت سینمایی اساسینهای قبلیو نداره و بیشتر حالت کهنه سرباز داره که بخاطر شخصیت و داستان بازی هست و اوایل بازی بخاطر سیستم مخصوص مخفی کاری این نسخه گیمرهای بیشتری مثل خودم ترجیح میدن با گردن کلفتی برن و دشمنارو به خاک و خون بکشن!!!که متاسفانه حالت اساسینی بازی کلا از بین میره که مربوط به حالت سینمایی اساسین بوده و 1 نمره کم میکنم چون یکی از یونیکترین مشخصه های اساسین همین حالت بوده.
بازی از نظر سرگرمی واقعا عالیه چون با توجه به گستردگی سلاحها و روشهای پیشبرد مراحل و نحوه اسکیلهایی که هر کسی میگیره متنوع هست و حتی مراحل فرعی واقعا طراحی خوبی دارن تو بعضی قسمتها که داستانشون جذاب و گیرا هست.
در کل به تمام طرفداران و غیر طرفداران این سری پیشنهاد میشه چون با همه تفاسیر خوب و بد این بازی خوبیاش واقعا به نقاط ضعفش میچربه.
dishonored death of outsider 9
واقعا این بازی عالی بود و اصلا انتظار نداشتم اینقدر خوب باشه!!!!
3 بار بازیو تموم کردم و هر 3 بار با روشهای مختلف رفتم و هر دفعه کلی راه و روش تازه برا پیشبرد مراحل به ذهنم میرسید از قتل و عام گرفته تا بدون کشتن حتی 1 پشه و دیده شدن توسط دشمن!!!
واقعا با توجه به اینکه سلاحها و قدرتهای بازی بشدت زیبا طراحی شدن دلم نمیومد حتی از مردم عادی شهر بگذرم و اونارو هم از دم تیغ میگذروندم.
تنها مشکل واقعی بازی که 1 نمره ازش بخاطرش کم کردم کوتاهی بیش از حد بازی بوده چون بازی زیر 5 ساعت تموم میشه در بدترین حالت ولی اگه بدونید هر مرحله باید چیکار کنید مدت زمان به پایان رسوندن بازی به زیر 1 ساعت میرسه
بعد پوست کندن بازی تنها چیزی که مثل خوره داره روح و مغزمو میخوره اینه چرا من نسخه 2 بازیو نگرفتم و کامل نرفتم....واقعا چرا؟؟؟
خلاصه اینکه اگه دنبال یه بازی پر و پیمون هستید از دست ندید این شاهکارو.....فقط مواظب باشید مثل من معتاد نشید هر روز صبح تا یه تعداد دشمن و آدم عادی تو بازیو نرم قتل عام نکنم روزم شب نمیشه!!!