Dishonored 2 امتیاز 2
اسم بازی برازنده بازی هستش واقعا برای Bethesda متاسفم یک بازی نشد از این شرکت این چند ساله بازی کنم سر باگ یا خراب شدن سیو یا نابود شدن سیو یا کرش کردن بازی یا ... بازی نتونم تمام کنم حتی اگه دوباره بازی از اول شروع کرده باشم با تمام خوبی که شماره 1 داشت این بیشتر باگ بود تا بازی.
Nioh امتیاز 8.5
بازی خوبی بود جدا از بعضی مشکلات که به بازی میدیم اما خیلی خوشم امد.
Horizon Zero Dawn : The Frozen Wilds امیتاز 10
بعد از شاهکار نسخه اصلی DLC هم سربلندمون کرد واقعا لذت بردم ازش جوری که رفتم روی اکانت دومم هم بازی پلات کردم و 100% واقعا عالی بود.
AC:OR امیتاز 9.5
بازی خیلی خوبی بود برعکس AC های قبلی من بعد Black Flag نسخه های دیگه بهم حال نداده بود تا همین نسخه که خیلی خوب بود اما یک مشکل اساسی با بازی داشتم هر طرف بازی نگاه میکردم یاد یک بازی دیگه میفتادم درسته همچی خوب در کنار هم مچ شده بود اما بازی بکری نبود اون 0.5 نمره برای همین بود وگرنه انقرد باهاش حال کردم که بازی پلات کنم.
Hitman امتیاز 8
یکی از مشکلات اساسی که من با هیتمن پیدا کردم نبود آزادی عمل هستش بازی شما رو محدود به یک سری کارهای خاص میکنه جوری که شما چه بخوای چه نخوای باید خط مشخص سازنده بری نه جوری که دلت میخواد آزادی عمل نداری بازی هم یک سری مشکلات داشت که بد روی اعصاب بود.
TitanFall امتیاز 7.5
کمپین مسخره .... آنلاین بد نبود اما بازم تکرار مکررات بود بخش آنلاین وقتی AI ها بودن روی اعصاب بود فقط بازی الکی شلوغ کرده بود با وجود اینکه بخش بدون AI بهترین بخش بازی بود به نظرم.
Mafia III امتیاز 6
یک بازی باگ دیگه از شروع بازی تا پایان بازی بگم اگه بالاین 50 تا باگ دیدم یا مشکل برام پیش امد دروغ نگفته باشم یعنی یک نفر فقط تو اون استدیو بازی یک بار تست میکرد متوجه مشکلات بازی می شد.
Wolfenstein امتیاز 8
متاسفانه داستان آبکی و مسخره بازی در بخش شوتینگ هم مشکل کم نداشت اما نمیشه از این بازی انتظار بیشتری داشت در کل بد نبود برای یک بار بازی کردن.
Horizon Zero Dawn امتیاز 10
یکی از بهترین بازی های این نسل واقعا از GG انتظار یه همچین بازی با کیفیتی نداشتم جالبه که بعد از این همه سال تازه متوجه شدم که KZ نویسنده داستان به صورت کلی نداشته بعد صحبت های سازنده که در مورد KZ و HZD انجام دادن واقعا براشون متاسف شدم که پتانیسل KZ اینجوری به باد دادن احمق ها بعد امدن با HZD سنگ تمام گزاشتن.
UC:TLLb امتیاز 9.5
مثل همیشه یک آنچارتد خوب و لذت بخش نبود نیتن اصلا به چشم نمیومد نشون داد که میشه با شخصیت های دیگه هم داستان UC پیش برد چه شخصیت های جدید چه کاراکتر های جدید و یا داستان های که در گذشته برای کاراکتر های دیگه جز نیتن پیش امده .