امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
خوب من چون نسخه ی PS3 رو بررسی نکرده بودم قبلاً تو تاپیک مربوط به نسل پیش یکم کامل تر توضیح میدم:d:

The Last of Us: Remastered | Action-Advanture\Survival Horror

داستان بازی در مورد شیوع یه ویروس و خطر انقراض جهانی هست، کلیشه ای ترین موضوع در صنعت سینما و بازی های ویدئویی. اما لزوماً کلیشه چیز بدی نیست. اصولاً "کلیشه" به موضوعی اطلاق میشه که در موارد متعدد و در شکل های مختلف تعریف بشه. درجریان یه داستان چگونگی روایت اون نقش بسزایی داره و همین مورد میتونه کاری کنه که تا آخر ماجرا میخکوب داستان رو دنبال کنید و یا برعکس همون اول ماجرا دلسرد بشین و صرفاً برای تموم کردن مسئله بازی رو انجام بدین. Opening بازی دقیقاً حالت اول رو برای آدم ایجاد میکنه، این بخش انقدر خوب و قوی پرداخته شده که در زمانی کمتر از 15 دقیقه با یه دختربچه ی 13-12 سال که هیچ پیشینه ای ازش ندارید چنان ارتباطی برقرار میکنید که کافیه در جریان بازی یه اتفاقی براش بیفته، اون موقس که دنیا رو سرتون خراب میشه و دل کندن از اون شخصیت به مشکل ترین کار دنیا بدل میشه. بازی از فصل های مختلف تشکیل شده که متنوع ترین لوکیشن ها رو در اختیارتون میزاره. میتونید از همه ی این فصل ها لذت ببرید و زمستون برفی رو تجربه کنید که انگار توی محیطین و دارین سرما رو تحمل میکنید. روایت داستان بازی انقدر شاهکار هست که نشه بهش ایرادی گرفت بخش بخش داستان عینه یه تیک پازل قدم به قدم برداشته میشن و سرجای صحیحشون چیده میشن. در طول ماجرای بازی با شخصیت های مختلفی رو به رو میشیم، بهشون پرداخته میشه و بعضی از اون ها در لحظه ای که حتی فکرش رو هم نمیکنید به راحتی از صحنه ی داستان حذف میشن. خوبی داستان بازی حداقال برای من این بود که با یه شخصیت یه دنده ، بی ادب و دوست داشتنی به اسم Ellie آشنا شدم (:d) که نا خودآگاه رفت بین بهترین شخصیت های مونث زندگیم. Joel هم جای خود داره و اصلاً نیازی به توضیح نیست.

گذشته از داستان یکی از مهمترین بخش های یه بازی (مخصوصاً اگر اون بازی ادونچر باشه) گیم پلی هست. مطمئناً یه بازی ادونچر در یه قالبت خطی و بدون هیچ کار خاصی شکست میخوره. TLoU به جرات یکی از غنی ترین گیم پلی های موجود بین بازی های هم سبک رو داره. وجود اسلحه های متنوع ، قابلیت های کرفتینگ و آپگرید به خودی خود گیم پلی رو چندین لول بالا میبره. بازی رو میتونید به دو نحو مخفی کاری و یا درگیری مستقیم به پیش ببرید. روش Stealth بازی انقدر خوب از آب دراومده که اگر مدت ها یه Stealth تمام رو تجربه نکرده باشین این بازی به راحتی سیرابتون میکنه اما از اونور پیش روی تو بازی به روش درگیری مستقیم هم لذت خاص خودش رو داره که بیشتر برای درجه سختی های پایین تر پیشنهاد میشه. از قابلیت کرفتینگ گفتیم اضافه کنم که یکی از لذت ترین بخش ها برای من همین مورد هست. میتونید توی محیط بگردید و پارچه و الکل و قیچی و خیلی چیزای دیگه پیدا کنید و با ترکیبشون برای خودتون کیت افزایش سلامتی ویا چاقو و... درست کنید و از هرکدوم در جای خودشون برای پیش روی تو داستان استفاده کنید. از این گذشته تو بازی با طیف متونعی از سلاح ها (هرچند ابتدایی) مواجه هستیم که با پیدا کردن ابزارهای آپگرید میتونید سلاح خودتون رو ارتقا بدین. از چوب و میله هم میتونید برای انجام Melee استفاده کنید که حقیقتاً تو بازی های Horror زامبی محور یکی از لذت بخش ترین کارهاست:d. جمع کردن کالکتیبل ها تو بازی هم لذت خاص خودش رو داره و با پیدا کردن دست نوشته و نامه ها هم میتونید پیشروی بیشتری رو توی داستان داشته باشید.بخش مالتی پلیرهم با وجود ساده بودنش ولی لذت بخشه، زیاد دررابطه با این بخش توضیح نمیدم ولی همین رو بگم که مخلوط کردن گیم پلی بخش کمپین با بخش چندنفر و وجوده مَپ های متنوع و گوناگون باعث شده این بخش با وجود کم بودن مُدهای بازی و ابتدایی بودنش یکی از لذت بخش ترین بخش های آنلاین رو هم ارائه بده.

اما از این ها گذشته هوش مصنوعی هم تو بازی یه چیز مهم هست، من بازی رو یک دور روی PS3 تموم کردم و نزدیک به 4 دفعه هم نسخه ی ریمستر شده رو تموم کردم و یکی از نکاتی که بعضی موقع ها تو ذوقم میزد هوش مصنوعی بود. در رابطه با هوش مصنوعی اِلی و یا شخصیت های همراه بگم که ممکنه الی و یا شخصیتای دیگه یه سری کارایی بکنن که به نظر خنده دار بیاد مثلاً بعضی جاها اِلی از جلوی هانترها و یا کلیکر ها با سرعت عبور می کرد و اونا هیچ واکنشی نشون نمیدادن این مورد مشکلی نداره به نظرم چون اگر قرار باشه با هر حرکت بیجای این شخصیت ها کل برنامه بهم بریز مطمئنن یه مورد نابخشودنی هست اما در برخی موارد اِلی به صورت کاملاً بیجا اقدام به حمله میکرد و همرو به سمتتون میکشید این مورد تو نسخه ی نسل قبل خیلی خیلی کمتر بود ولی تو نسخه ی ریمستر به دلیل وجود چندتا باگ نزدیک به 10 درصد افزایش داشته. غیر از اون هم هوش مصنوعی نه چندان جالب دشمنا بود که به نظرم بالانس نبود زیاد، بعضی جاها یود که قشنگ از جلوی یه گارد رد میشدم و فرد مورنظر انگار اصلاً من رو نمیدید فقط با یه ضربه آهنگ بهم اخطار داده میشد که وضعیت خطرناکه ولی در مقابل هیچ اتفاقی نمی افتاد. بعضی جاها هم مثلاً با یه کلیکر فاصله ی زیادی داشتم و به اصطلاح در حاشیه ی امنیت بودم که یهو میدیدم با بلند شدن من و راه رفتن اون کلیکر از فاصله ی چندصد متری به سمت من میدوئه و تمام نقشم رو خورد و خاکشیر میکنه. نمیگم هوش مصنوعی کلاً تعطیله اتفاقاً تو بعضی موارد هم چند سطح بالاتر از بازی های هم سبکش قرار میگیره، این مواردم زیاد نمود پیدا نمیکنه تو بازی ولی یکم توذوق میزنه و بعضی جاها به عنوان یه نکته ی منفی به حساب میاد.

در مورد گرافیک که خوب نسخه ی PS3 معرف حضور هست، به راحتی در کنار عناوینی مثل Crysis 3 و Halo 4 یکی از بهترین گرافیک های فنی و هنری رو ارائه میداد. تو نسخه ی ریمستر شده اولین موردی که نمود پیدا میکنه 1080p و 60fps شدن بازی هست. قبل از این ماجراها خودم بیشتر 1080p و 30fps رو با افزایش جزئیات بیشتر ترجیح میدادم اما بعد از تجربه ی این بازی رسماً حرفم رو پس میگیرم کافیه 5 دقیقه بازی رو 60 فریم بازی کنید و بعدش روی 30 فریم سوییچ کنید اون موقعس که پیش خودتون میگید چه جوری بازی رو با این فریم داغون تحمل کردید. بازی به صورت 60 فریم خیلی روون تر و بهتر شده به طوری که افق جدیدی رو در مقابلتون باز میکنه:d. غیر از اون کیفیت بافت ها و تکسچرهای بازی خیلی خیلی بهتر از نسخه ی نسل قبل شده و خودش رو در حد بازی های اول نسلی ثابت کرده. توصیه میکنم بازی رو بدون آپدیت اولیه بازی نکنید چون در این صورت هم Photo Mode رو از دست میدید و هم با چندتا باگ آزار دهنده مواجه میشید. به نکته منفی تو بازی دیر لود شدن آبجکت ها بود شاید زیاد این مورد دیده نشه ولی برخی اوقات مخصوصاً تو محیط های باز وقتی یه دفعه برمیگشتم و پشتم رو نگاه میکردم لود شدن آبجکت ها رو (هرچند این عملیات خیلی سریع بوده باشه) به چشم میدیدم. یه موردی که یکم تو ذوفم زد افزایش کیفیت گرافیک بین کاتسینا و گیم پلی بود موردی که تو نسخه ی PS3 خیلی خیلی کمتر بود و دلم نمیخواست این مورد برای این بازی دست بخوره چون که نظرم اون طور جلوه ی قشنگ تری داشت. به شخصه ترجیح میدم کاتسین و گیم پلی گرافیکشون به هم نزدیک ترین حد ممکن باشه تا یه کات سین با افزایش گرافیکی نسبت به گیم پلی و از پیش رنر شده رو تجربه کنم مگر در شرایطی که نشه کاریش کرد و به فضاسازی بازی و کیفیتی که این بخش باید داشته باشه لطمه بزنه. ولی خوب تو نقطه ی مقابل هم همین کاتسینا (که هنر میخواد یه چیز خیلی خوب در بیاد از توش) باعث شد یه سری شات مخوف رو مخاطب ذخیره کنه (:ی). اضافه شدن بخش Photo Mode هم که صد در صد یکی از نقاط مثبت به حساب میاد و امیدوارم تو این نسل به یه استاندارد تبدیل بشه. در مورد موسیقی هم اصلاً نیازی به توضیح نیست مطمئنم همتون ترکای بازی رو گرفتین و با گوستاو هم آشنایی دارید کافیه ترک ابتدایی و ترک پایانی رو بشنوید تا به هرچه شاهکارتر بودن ترکای این استاد پی ببرید. در کل به نظرم بازی هست که کسی اگر تجربش نکنه به یقین یکی از شاهکارهای این صنعت رو از دست داده. صد در صد ارزش بازی داره و 200 درصد هم ارزش تکرار. کافیه یه بار بازیش کنید تا بفهمید ارزشش از خیلی از بازی های منتشر شده ی این نسل تا به الان هم بیشتره. نمره من به نسخه ی PS3 نمره ی 9 بود ولی به این نسخه به دلیل 1080 و 60 شدن ، وجود Photo Mode ، افزایش گرافیک و وجود DLCـها 9.5 میدم:d.
نمره ی کل: 9.5

The Last of Us: Left Behind | Action-Advanture\Survival Horror

میتونم بگم بیس اصلی LB روی داستان بنا شده تا روی گیم پلی و چیزای دیگه. تو بازی با داستان اِلی و دوستش رایلی پیش از ماجراهای نسخه ی اصلی مواجه هستیم.اینجا هم باز با نحوه ی روایت مواجهیم که میتونه عامل موفقیت یا شکست یه بازی باشه. مثل داستان نسخه ی اصلی داستان این DLC هم به بهترین شکل ممکنه پرداخته شده. داستان دو قسمت رو با پرش های لحظه ای بیان میکنه پرش هایی که تو حساس ترین لحظه ها هست و به نوعی مخاطب رو پای خودش نگه میداره تا بفهمه قضیه ی اون قسمت چی میشه. موردی که به شخصه خیلی ازش خوشم اومد و یکی از بهترین روایت های داستانی رو حداقال در اندازه و ابعاد یه DLC داشت. گیم پلی بازی همون گیم پلی نسخه ی اصلی هست با این تفاوت که توی این نسخه دیگه از آپگرید سلاح و کرفتینگ و... خبری نیست. ولی یه چیزی جدید و جالبی که داره استفاده از عوامل محیطی و درگیر کردن دو گروه هانتر و کلیکرها با هم بدون هیچ دخالتی هست که واقعاً لذت بخشه. بخش موسیقی و گرافیک هم همون توضیحات بالاس و فکر نمیکنم نیاز به توضیح اضافه ای باشه. از نکات مثبت میتونم به شخصیت پردازی قوی ، داستان به شدت احساسی و فوق العاده و فضاسازی خوبش اشاره کنم. نکته ی منفی نداره جز همونایی که بالا گفتم + یه چندتا باگ ریز. برلی ارزیابیش هم مطمئنن از منظر یه DLC بهش نگاه میکنم و با DLC بازی های دیگه مقابسش میکنم. مطمئنن این DLC هم با وجود 3 ساعت گیم پلیی که داره (بیشتر بود خیلی بهتر میشد) ارزش بازی و تکرار رو داره و مطمئن باشید ازش لذت میبرید.
نمره ی کل: 9.5

آخرین ویرایش:
Infamous:Second Son:9/10
گرافیک:10
داستان:8/با اینکه داستان بازی چیز خاصی نداشت ولی شخصیت پردازی ها،دیالوگ ها(خصوصا کارکتر اصلی بازی) خیلی عالی بودن.روابط بین شخصیت ها آدمو به ادامه داستان ترغیب میکرد.
گیم پلی:9/یکی از معجزات بازی همین گیم پلی خاص و عالی بازی بود.با وجود اینکه دشمن های بازی تکراری بودند و ماموریت های فرعی هم خیلیاشون مثل هم بودند ولی یه چیزی تو گیم پلی بازی بود که آدمو اصلا خسته نمیکرد.
صدا:8.5/بعضی از آهنگ ها متناسب با بازی نبودند و ترک های تکراری یکی دیگر از نقطه ضعف های بخش صدای بازی بود.ولی صدا گذاری شخصیت ها و دیالوگ های پر قدرتشون و همچنین صدا گذاری اشیا و عوامل محیطی خیلی خوب بود.
در آخر باید بگم قبل از خرید بازی بسیار مردد بودم که بازی رو بگیرم یا نه ولی الان بعد از اتمام بازی باید بگم خیلی خیلی خوشحالم که این بازی رو انجام دادم.کاملا ارزش خرید داره به کسایی که مثل من مردد هستن حتما پیشنهاد میشه.

Drive Clube 9.0/10

بازی به صورت کلی عالیه اما کاش اگه قرار بود آب هوای بارونی و ... به بازی اضافه بشه تاخیری که ایجاد کردن انقدر میبود که آب وهوا و ماشین های بیشتری به بازی اضافه میکردن .
تعداد ماشین ها کمه اما به صورت کلی ماشین ها از هندلینگ خوبی برخوردادرن یه کمبودی که دیدم تعداد آهنگ های بازیه که به نظرم می شد که بهتر باشه .

خب بنده ی حقیر هم این امتیازارو میدم به بازیا:
TLOU: 9.5
FIFA 14: 9
FIFA15: 8.7
Tomb Raider: 8.5
Watch Dogs: 8
UFC: 8
Infamous Second Son: 7.5
ME: SOM: هنوز وقت نکردم بازی کنم :<

در کل هرکی PS4 داشته باشه TLOU بازی نکرده باشه کلا جمع کنه بره !
FIFA 15 هم با اینکه بسیار سرگرم کننده است ولی اون جذابیت 14 رو نداره.

Shadow of mordor
8/10

نكات مثبت:
-مكانيزم گيم پلي و مبارزات معتاد كننده و لذت بخش و دقيق
-سيستم Nemesis و هوش مصنوعي مطلوب
-گرافيك روان و دلنشين(مخصوصا Map دوم)
-آپگريدهاي واقعا مفيد و خشونت دلچسب بازي

نكات منفي:
-قسمت داستاني بازي عمق نداره(ماموريتهاي اين بخش بيشتر اموزشي هست و كلا به دقت طراحي نشدن و فقط خواستن داستاني رو روايت كنن تا بازي معنادار باشه)
-Map پويا ولي در عين حال نسبتا خلوت كه بعد مدتي تكرار ميشه
-ماموريتهاي فرعي تقريبا همشون شبيه هم هستند و بعد مدتي تكراري ميشن
-برخي قدرتها قبل از رسيدن به مرحله داستاني مورد نظر تو سط بازيباز و با بازي مراحل فرعي قابل دسترسي هست كه بازي رو خيلي اسون مي كنه(اي كاش بيشتر اپگريدها با وسواس زماني اعطا ميشد)

.

آخرین ویرایش:
Watch Dogs
+گیم پلی عالی و فان
-گرافیک متوسط (به نظر من اون چیزی نبود که تو معرفی بازی نشون دادن)
-داستان نه چندان خوب و شصیت پردازی خشک
- ماموریت های بازی واقعا حوصله زیادی میخواد و یک نواخت هستن

6.5/10

The last Of us Remastered
+ 60 فریم شدن
- مشکلاتی در A.I و وجود باگ تو بازی
-یک نواخت شدن گیم پلی

9.5/10

بازی هایی که تا به الان انجام دادم
Assassins creed 4 نمره من 9.8
+گرافیک قابل قبول
+گیم پلی سرگرم کننده عالی
+سینگل عالی برای کسایی که میخوان بازی رو 100 درصد کنند یعنی نزدیک به 1 ماه سرگرمم کرد.
+موسیقی و جنگ های دریایی فوق العاده بود.
-داستان متوسط
- ماموریت های تکراری

The last of us نمره 9.9 :دی
همچیش عالی ولی باگ زیاد داشت .

Thief نمره 6
spider man نمره 4
killzone نمره 6
watch dogs نمره 7

watch dogs : 6/10
یه بازی با ایده های فوق العاده برای یه بازی open world و استفاده از المان های مناسب و حتی داستان قابل قبول ولی مشکل بزرگش چیه؟؟:-/
بازی به شدت روند کند و بدون هیجانی داره و اصلا کشش نداره
سعی کردم خیلی ساده بگم :d شما هرجای بازی باشین حتی وسط اکشن ترین قسمت بازی به راحتی میتونید بازی رو متوقف کنید و برین قشنگ یه خوابی برین یه دوشی بگیرین بیاین سراغ ادامه بازی بدون اینکه یه مقدار هیجان ادامه دادن بازی رو داشته باشین
روند بازی تو هر زمینه ای به شدت کند و خسته کننده هست . اسلحه های بازی از همون اول همگی باز هستن و اکشن بازی در سطح فوق العاده پایینی هست به طوریکه مشخصه سازندگان تمام تلاششون رو برای در آوردن موارد هکینگ و عملکردش گذاشتن
شاید مسخره به نظر بیاد ولی کل بازی با یدونه کلت ساده هم به راحتی قابل اتمام هست و اسلحه ی دیگه ای نیاز نیست

Middle Earth :Shadow of Morder
8.5/10

+ گیم پلی جذاب و اعتیاد آور-گرافبک مناسب با توجه به سبک بازی و اولین سال نسل جدید بودن-قابلیت هایی که در روند بازی باز میشند کاملا خوب و سرگرم کننده هست-سیستم نمسیس عالی-تعداد boss های بالا همراه با خصوصیت های متفاوت

- بیش از اندازه از ماموریت های اصلی بازی صرف آموزش ها شده بود-مراحل جانبی تکراری-داستان معمولی که با توجه به موضوع کلی بازی واقعا ضعف هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or