امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:

inFAMOUS: Second Son
نمره کلی : 9.5
داستان : 9.75
گرافیک : 10
گیم پلی : 10
صداگذاری و موسیقی متن : 10
نکات + : گرافیک بصری فوق العاده عالی - وجود 4 قدرت مختلف در بازی (نئون ویدئو اسموک و همون سنگه :d ) - گیم پلی روان - سیستم مبارزات خوب - صداگذاری عالی دلسین - دراو دیستنس فوق العاده ( فک انداز :d ) همه چیز خوب
نکات - : افت فریم جزئی - باگ :| - یکسری نارسایی های داستانی :d
توصیه جدی : قبل از انجام بازی آپدیت 290 مگی رو نصب کنید و فریم رو روی 30 قفل کنید !!! :|

Infamous SS: 7.5/10

توصیه جدی : قبل از انجام بازی آپدیت 290 مگی رو نصب کنید و فریم رو روی 30 قفل کنید !!! :|
Shit!
من بدون آپدیت بازی رو پلات کردم و بعدش هم دادمش رفت :| اگه فریم بازی از اول روی 30 قفل بود بدون شک بهش بالای 8 میدادم!

inFAMOUS FIRST LIGHT
7/10

+ بهترین بازی از نظر گرافیکی که تا این لحظه بر روی PS4 عرضه شده(به همراه بازی اصلی)-بخش Arena جالب که ارزش تکرار داره

- ماموریت های بخش داستانی بازی کاملا تکراری هست-درجه سختی بازی نسبت به بازی اصلی خیلی ساده تر شده-مشکلات بازی اصلی هم چنان پابرجا هست مثل داستان ساده یا خلوت بودن شهر

TLOU 10/10

نیازی به توضیح بیشتر نیست بازی خودش گویای همچی هستش .

Destiny 8.5/10

+ بازی از نظر گیم پلی و طراحی مراحل و تنوع Event ها و تنوع چلنج ها در حالت قابل قبولی قرار داده .

- بدترین بخش بازی دریافت تجهیزات Legendary که انقدر دیگه رندم این حالت افتضاح حد نداره حتی با دریافت وسیله Legendary امکان در امدن rare یا چیز دیگه وجود داره از طرف دیگه نبود یه سیستم co-op matchmaking برای تمام بخش ها مثل Ride واقعا افتضاح مورد بعدی مشخص نبودن بر چه مبنایی در پایان PVP تجهیزات دادن بازی جالبه من لول 25 ام نفر اول شدم بازی بردیم با 30 نفر کشته و 15 assist با 8 بار مرده به من تجهیزات لول 14 میده بعد به نفر دوم که مرده هاش از کشتن هاش 2 تا بیشتره و assist هم 5 تا داشته اسلحه Legendary میده .

اینم نمرات ما:
TLOU: 9.5
TLOU multi player: 9
Infamous Second Son: 8.5
Watch Dogs: 8
Infamous First Light: 8.5
Fifa 14/15: 8/8.5
Resogun: 9.5
Flower: 9
BF4: 5 (سیو هام 4 بار پرید !!! )
BF4 Multi player: 8

Killzone: Shadow Fall
نمره کلی : 8
نکات مثبت : گرافیک بسیار عالی و واقع گرایانه - طراحی اسلحه ها بسیار چشم نواز هست - طراحی محیط خیلی عالی هست - طراحی هلگست ها و تنوع اونها عالیه - انیمیشن های بازی خیلی خوب کار شده - گیم پلی اول بازی یکم احساس بدی بهتون میده ولی بعد از 2 ساعت بازی کردن کاملا عادت میکنید و علاقه مند به بازی میشید - نایف کردن بسیار لذت بخش :d - بخش آنلاین خیلی خوب -
نکات منفی : داستان بازی مشکل داره - نحوره روایت داستان مشکل داره و کاملا هول هولکی و عجله ای روایت میکنه و مانوری روش داده نمیشه . صداگذاری شخصیت ها داغونه - هوش مصنوعی بازی مشکل داره - بازی به نوعی هیجانی و چالش انگیز نیست و مرحله ای که یجور شدید بهتون حال بده نداره !

چنتا نمره بدم یکم دلم خنک شه ! :دی

NFS Rivals 7/10
Wofenstein the New Order 9/10
Watch Dogs 7/10
Murdered Soul Suspect 4/10
Sniper Elite 3 3/10
The Last of Us 10/10
Diablo III 10/10
Minecraft 9/10
Destiny 9/10
Infamous First Light 7/10

TLoU و Diablo بهترین بازیهایی بودن که تا الان رو PS4 بازی کردم ! :دی

image_311522_16x9_460.jpg

Killzone ShadowFall 8/10

+ بازی گرافیکش واقعا عالیه مثل همیشه یه تم خاص و یونیک داره ( مثل کیلزون های 2 و 3 که تم خاکستری و جالبی داشتن ) این دفعه رنگ سفید و آبی بیشتر کار شده که گرافیک رو خیلی چشم نواز کرده . همه چیز سیقلی و خوشگله .
+ با موزیک بازی هم خیلی حال کردم همینطور صدا گذاری شخصیت ها . دوبلور ها خیلی صداشون خوبه آهنگ های الکتریک هم که موقع در گیری ها پخش میشه خیلی عالیه .
+ اسلحه ها و شوتینگ بازی هم خیلی خوبه فقط کاش کمی شلوغ تر و اپیک تر بود مثل کیلزون های قبلی .
--------
- زیاد طرفدار بخش های مخفی کاری تو بازی نبودم و بیشتر اعصاب خورد کن بودن .
- داستان بازی رو اگه یکمی بهش پرو بال میدادن و سر سری ازش رد نمیشدن خیلی بهتر بود
- کمی بخش گیم پلی گیر داشت یعنی استفاده از Owl و یک سری کارهای دیگه به Pace بازی ضربه زده بودن و نمیزاشتن خیلی بازی هیجان انگیز باشه .

Middle earth:shadow of mordor :9.8

فوق العاده

+ : گرافیک عالی و کاملا نسل بعدی -گیمپلی فوق العاده -قابلیت های wraith -شخصیت پردازی بسیار خوب تالیون - سیستم اپگرید عالی -نمسیس سیستم که انقلابی در هوش مصنوعی تلقی میشود

- : روایت داستان کمی میتوانست بهتر باشد
تا اینجا که بازی کردم عالی بود ! حالا بیشتر بازی میکنم اگه نظرم عوض شد ویرایش میکنم :d

ولی واقعا بازی فوق العاده ای هست

آخرین ویرایش:
منم بازيهايى كه تا الان داشتمُ امتياز بدم D:
Watch Dogs 7/10
Infamous:Second Son 8/10
The Last of Us 10/10
FIFA 15 9/10

بازيهاى زياديُ هنوز نخريدم تو ليست خريدن :)
TLOU بهترين بازى ps4 بوده تا الان براى من.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• SoRoS
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or