امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

سلام
Mass Effect2:عالی بود.گیم پلی فوق العاده ، داستان عالی ، گرافیک خیلی خوب ، شخصیت پردازی هم که جایی برایه حرف نذاشت و موسیقی و صدا گذاریش هم عالی بود خلاصه این که بهترین بازی این نسل بوده تا حالا برام.پایانش هم که عالی تموم شد.حدود 50 ساعت بی نظیر رو باهاش سپری کردم.
اینرو فکر کنم باید یه چند دفعه دیگه بازی کنم خیلی حال داد.به دوستان پیشنهاد میشه وحشتناک.
10 از 10
به نظر من هم بازی عالی بود اما من نمیدونم چرا بچه های ایرانی از این بازی های فضایی خوششون نمیاد ! کلا با اینجور بازی هامشکل دارن !

به نظر من هم بازی عالی بود اما من نمیدونم چرا بچه های ایرانی از این بازی های فضایی خوششون نمیاد ! کلا با اینجور بازی هامشکل دارن !
البته بیشتر از اون با بازی های RPG مشکل دارن!البته این زیاد هم RPG نبود ولی خوب ...!
راسیتش از ظهر تا حالا که تمومش کردم یه حس بدی دارم!
موفق باشید.

COD:MW2
داستان:داستان بازی خوب کار شده بود اما اتفاقاتی که در داستان رخ میداد تقریبآ غیر ممکنه!7.5/10
گیم پلی: گیم مثل همیشه عالی و درگیر کننده بود9/10!
گرافیک: گرافیک بازی کاملآ معمولی بود و پیشرفتی نسبت بهMWنکرده بود!7/10
صدا:صداگذاری بازی خوب کار شده بود اما یک چیز فوق العاده نبود!8/10

Overall:8/10 نسبتآ خوب!

Battlefield:BC2
داستان:یک داستان کاملآ معمولی و کسل کننده!6/10
گیم پلی:گیم پلی بازی عالی و متنوع بود !9/10
گرافیک:گرافیک بازی خیلی خوب بود در واقع بهترین قسمت بازی بود!9/10
صدا:صدا گذاری بازی عالی کار شده بود و تک تک جزییات رعایت شده بود!9/10

Overall:8.25/10 خوب!

Assassins's Creed II
داستان :داستان این شماره مثل شماره قبل عالی بود و نقطه ی قوت این سری به شمار می رود!
9/10
گیم پلی : بسیار متنوع (بر خلاف شماره قبل) و درگیر کننده بود اما گاهی اوقات کسل کننده بود (مثل مدام بالا رفتن از درودیوار)گاهی اوقات هم مثل مراحل مقبره ی اساسین و تراث دارای معماهای جالب بود !9/10
طراحی:ایتالیای قرن 15واقعآ عالی کارشده بود از نقاشی های سبک ونیزی رو دیوار ها گرفته تا رفتار واقعی و پویای مردم! فقط یک بار به مقبره ی کنیز کلوپاترا(اگه اشتباه نکنم) برید متوجه همه چیز میشوید
نورپردازی فوق العاده کارشده , ساختمانها و حرکات شخصیت ها عال طراحی شده بودند اما چهره شخصیت ها و دویدن اسب ها تو ذوق میزنه و نمیذاره امتیاز کامل به این بخش داده بشه!9.5/10
صدا :صدا گذاری با ظرافت کار شده به طوری که دویدن روی سقف سفالی صدای متفاوتی با دویدن رو سقف چوبی ایجاد میکنه!اما صدا گذاری روی سربازها همچنین فاصله های مختلف در پریدن درآب یکنواخت و تکراری است!9/10

Overall:9/10 عالی!

tekken6
داستان: داستان کاملآ مضخرفی (ببخشید واژه ای لایق تر از این نمیدونم) داشت!2/10
گیم پلی :همیشه گیم پلی تکن عالی بوده(البته اگه سناریو رو فاکتور بگیریم) چیکار کنم فن گیم پلی بازی ام دیگه!10/10
گرافیک: گرافیک اصلآ جالب نبود!7/10
صدا:صدا گذاری خوب بود!8/10

Overall:5.5/10 (با احتساب سناریو کمپین)
8.25/10 (بدون احتساب سناریو)

میخواستم ME2رو هم بذارم اما همه جانبه نمیتونم وصفش کنم باید چند بار دیگه برم(دنبال ایراد بگردم امتیازم بهش 9.5هست برم ببینم میتونم 9بهش بدم یا نه!)!

آخرین ویرایش:
BlazBlue: Calamity Trigger
10/10

+

• گیم پلی بی نظیر
  • تنوع عالی توی گیم پلی کرکتر ها
  • گرافیک 2 بعدی زیبا با پس زمینه های 3 بعدی
  • موزیک های فوق العاده زیبا ! به خصوص Opening بازی و Rebellion !
  • داستان جدا درگیرکننده و عالی میان بازی های Fighting
  • تغییر روند داستان بر اثر برد و باخت
  • صداگذاری محشر با جلوه های صوتی فوق العاده
  • کرکتر پردازی قوی به خصوص Jin و Ragna
  • و ...

-

• بلانسبت !

resonance of fate8/10
prison break 5/10

jaust cause 2 9.5/10

ممکنه بگيد اين چه نمره ايی ولی بازيش واقعاً سرگرم کننده و لذت بخشه!:love:
من از ديشب که دان کردم يه کله تمومش کردم!

resident evil5 8/10
darksiders 9.25/10
dante inferno7.5/10
بازي دارك سايدرز هم طولانيه و هم جذاب و با غول اخرهاي زياد
ايول 5 هم نسبت به 4 ساده تر و اكشنتر شده و فكريش خيلي كم به نظر من 4 عالي بود
دانته بازي مهيج و جالبيه اما عيب بزرگش كم بودن مراحل و زود تموم شدنشه

Brutal Legend: 7.5 / 10 :sick:

+: موزیک خیلی خوب، دیالوگ های قشنگ و جذاب همراه با طنز، صداگذاری برای شخصیت های Edward و Kill Master خوب انجام شده، طراحی یونیت ها و کارکتر ها خیلی جالب انجام شده، فضا و محیط نسبتا خوب، طراحی بسیار جالب منوی اول بازی

-: عدم وجود هدف برای بازی! گیم پلی بسیار خسته کننده و یکنواخت، گرافیک پایین، نبردهای تن به تن بسیار پیش پا افتاده و ابتدایی، افت نرخ فریم به میزان زیاد، درجه ی سختی نامتعادل و غیر استاندارد، عدم وجود جذابیت کافی برای ماموریت ها، داستان بد

پ.ن: من واقعا منتظر BL بودم، ولی خیلی نا امیدم کرد. بدترین چیز بازی گیم پلیش هست که اصلا جالب نیست. بزرگترین مشکل بازی هم این هست که واقعا هدف مشخصی نداره...

گیم پلی: 7.5
گرافیک: 7
صداگذاری: 8.5
جذابیت: 7

Assassins Credd II: 8.5
هنری ترین بازی قرن! :) ( اما با شخصیتی که اتزیو داشت اصلا حال نکردم، جو و کلا پتانسیل این بازی یک کاراکتر مرموز و پرابهت رو می طلبید )

Bioshock 2: 7.0
فقط تکرار مکررات بود!

Call of Duty: Modern Warfare 2: 9.0
با احترام به تمام RPGها، استراتژیک ها، ماجرایی ها و ... هیچ وقت نتونستم لذت انجام یک شوتر محض عام پسندی که دیگه شورش رو درآورده بود رو انکار کنم! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or