من به شما توهین نکردم یک سری واقعیات را گفتم شما هم کسی نگفته بی سواد هستی
منم در باره ی بلد بودن زبان کسی ایراد نگرفتم گفتم وقتی یک نفر میبینه که زبانش در سطحی نیست که مفهمو بازی را بفهمه حق اظهار نظر نداره در رابطه با این بخش
بازم میگم این پست به طور کلی بود برای همه البته مثالش شما بودید البته در جوابش هم با همون دیوار نظر شخصیم هست برخورد کردم به هر حال اشکال نداره اگر میگید نظر شخصیتون هست حداقل توضیح بدید و همیشه در این فکر باشید که آدمی مثل من میاد از شما دلیل می خواهد یکی از دلایلی که باعث نارحت شدن من شد که نوشتید ٌفکر نکنم کسی با امتیازات مشکل داشته باشه اگر کسی خواست دلیل میگمٌ شما و همه باید با دلیل صحبت کنید توی یک محیط عمومی توی فکر خودتون میتونید بگید این نظر شخصی من هست این یعنی احترام به منی که عقیده دارم این بازی عالی هست و حالا شما یک سری دلیل میاری و میتونی ازش دفاع کنی اگر من مخالف بودم یا قانع میشم یا اگر غیر منطقی صحبت کنم دیگه بحث ادامه پیدا نمیکنه معنی دموکراسی این هست نه اینکه به قول یکی میگفت که مردم ایران فکر میکنند دموکراسی یعنی مثلا کف خیابون لخت راه برن کسی هم چیزی نگه چون نظرش این هست خیر اگر اون فرد بتونه دلیل بیاره برای اینکه کارش البته به جز جمله ی عقیده ی شخصیم هست مورد احترام واقع میشود در غیر اینصورت میندازنش زندان باباش را در میارن