امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

من به شما توهین نکردم یک سری واقعیات را گفتم شما هم کسی نگفته بی سواد هستی
منم در باره ی بلد بودن زبان کسی ایراد نگرفتم گفتم وقتی یک نفر میبینه که زبانش در سطحی نیست که مفهمو بازی را بفهمه حق اظهار نظر نداره در رابطه با این بخش
بازم میگم این پست به طور کلی بود برای همه البته مثالش شما بودید البته در جوابش هم با همون دیوار نظر شخصیم هست برخورد کردم به هر حال اشکال نداره اگر میگید نظر شخصیتون هست حداقل توضیح بدید و همیشه در این فکر باشید که آدمی مثل من میاد از شما دلیل می خواهد یکی از دلایلی که باعث نارحت شدن من شد که نوشتید ٌفکر نکنم کسی با امتیازات مشکل داشته باشه اگر کسی خواست دلیل میگمٌ شما و همه باید با دلیل صحبت کنید توی یک محیط عمومی توی فکر خودتون میتونید بگید این نظر شخصی من هست این یعنی احترام به منی که عقیده دارم این بازی عالی هست و حالا شما یک سری دلیل میاری و میتونی ازش دفاع کنی اگر من مخالف بودم یا قانع میشم یا اگر غیر منطقی صحبت کنم دیگه بحث ادامه پیدا نمیکنه معنی دموکراسی این هست نه اینکه به قول یکی میگفت که مردم ایران فکر میکنند دموکراسی یعنی مثلا کف خیابون لخت راه برن کسی هم چیزی نگه چون نظرش این هست خیر اگر اون فرد بتونه دلیل بیاره برای اینکه کارش البته به جز جمله ی عقیده ی شخصیم هست مورد احترام واقع میشود در غیر اینصورت میندازنش زندان باباش را در میارن

من دلیل هام رو گفتم و فقط با گفتن "نظر شخصی" از جواب فرار نکردم . گفتم محیط و

دشمنان اونقدر برام جذابیت نداشتن و گیم پلی برام خسته کننده بود (نه خیلی زیاد و ...).

یه چیزی هم بگم نه به خاطر تاثیر صحبت های شما ! ( ناراحت نشو ولی صحبت هات پر ازطعنه به دیگرانه , و این درست نیست ! ),

من اعتراف میکنم درباره این بازی خیلی زود قضاوت کردم ,

چون هنوز چند مرحله نرفته بودم ! و واقعا سادگی بازی و دشمنان یک نواخت اذیتم کرد و ...

ولی با گزشتن چند مرحله بعدی واقعا از بازی خوشم اومد!

درباره صداگزاری هم یه مقاله خوندم , و الان میتونم بگم صداگزاری هم واقعا خوبه ...

بازم میگم با اینکه از طرز طعنه آمیز صحبت کردنت برام جالب نبود, ممنونم !, چون حداقل باعث شدی

یه مقاله درباره صداگزاری بخونم و یه چیزایی یاد بگیرم !)

آخرین ویرایش:
Battlefield: Bad Company 2 امتیاز 9 .
چون این بازی طبق گفته های خودشون رقیب mw2 حساب میشه ........
گیم پلی بازی عالی بود هرچند بعضا تکراری میشد ولی ادم احساس خستگی نمیکرد محیط جو بازی را تا حد توان خواسته بودند به mw نزدیک کنن و تا حدودی موفق بودن با این تفاوت که فضاهای بازی بزرگ بود .
هیجان بازی کمتر از عنوان mw2 بود دلایلش مثل سرعت اکشن کمتر از زقیب خود و هوش مصنوعیه ضعیفتر با عکس العمل های کندتر .
ولی گرافیک بازی واقعا عالی بود به جرات میتونم بگم یکی از بهترین های این نسل هرچند ایراداتی داشت مثل نبود AA که واقعا نیاز بود برای چنین گرافیکی ! و مدل سازی ها نچندان خوب درختهای محیطی ! مدل سازی های اسلحه و سطح جزیاتشون واقعا پایین بود محیطهای دور بجای بوجود اوردن حالت مه طبیعی از رنگ سفید گونه استفاده شده و مثل چیزه کاغذی میموند ! نورپردازی بازی بسیار عالی و تکسچرهای عالی و بعضا سطح جزئیات انچنان بالا میرفت که میتونست از لحاظ بصری با عناوینی مثل u2 رقابت کنه در کنار تخریب پذیری واقعا عالی و زیبا بود هرچند من فیزیک بازی را کمی سبک احساس میکردم و بعضا تخریب پذیری ها اون سنگینیه خودشون را نداشتن و در ها و شاید دیوار ها سبک و تو خالی تخریب مشدند . فریم بازی هم ثابت و پایدار بود و انیمیشن های بازی خوب ولی نه در حد انمیشنهای فوق العاده mw2 .
صدا گذاری محیطی بازی عالی بود ولی یکی از مشکلات بزرگ صدا گذاری پر شدن گوش از صداهای محیطی بود یعنی هر دقیقه این اتفاق چندین بار می افتاد و شما نمیتونید صدای محیط را به خوبی درک کنید هر چند سعی شده که صدا گذاری طبیعی باشه ولی یادمون باشه که در بازی نباید همه چیز را به واقع گرایی سوق داد چون از لذت بازی کاهش میده ! صدا گذاری اسلحه ها هم خوب بود . صدا گذاری شخصیت ها که در اطرافمون حرف میزدن زیاد جالب و طبیعی در شرایطی از محیط که قرار داشتیم نبود مثلا گاها تو یه فضای باز که هم تیمی هام حرف میزد احساسس مکردم در یه محیط بسته هستیم ! کلا صدا گذاری 3D بازی زیاد قوی نبود .
جذابیت بازی عالی بود . هوش مصنوعی بازی خوب بود ولی از رقیب خود mw2 عقب میمونه و این کار مبارزات را نسبت به mw2 اسونتر میکرد حرکات تاکتیکالی دشمنان در حد و اندازه های mw2 نبود هرچند خوب بود .
در کل بازی عالی بود و امتحان کردنش برای همه پیشنهاد میشه .

آخرین ویرایش:
Battlefield: Bad Company 2
9.1/10

در مورد قسمت آنلاين بازي كه اصلا حرفي نميشه زد واقعا عاليه . فقط اين سرورها انشاالله درست شه ديگه مشكلي نخواهد داشت !

اما قسمت single بازي واقعا جذاب نبود ! خوب بود اما عالي نبود . هوش مصنوعي افراد من در حد جُلبك هاي گنديده بود ! نيمچه باگي هم مشاهده ميشد ! يوهو يكي ميامد جلوت بعد غيب ميشد بعد ميديدي 50 متر اونور تره ! در كل قسمت سينگل سرگرم كننده بود ارزش تموم كردن هم داشت .

Halo Odst
8.5 .10
عدم تغییر در دشمنان و اسلحه ها به جز یکی دو مورد نسبت به شماره 3
تاریک بودن بیش از حد محیط به حدی که همیشه باید سیستمی که در کلاهش هست و محیط را روشن میکنه استفاده بشه
یک جورایی بی ربط بودن داستان ها و عدم ایجاد ارتباط بین بازیکن و شخصیت
و در کل اگر این بازی یک بازی بدون این همه تبلیغات بود 9.5 از 10 بهش میدادم ولی چیزی که هست اینها خودشون را با Halo خفه کردن بعد از خیلی از بازی ها سطحش پایین تر هست البته من فقط Singel Player را میگم کاری با MUlti Player اش ندارم چون با این اوضاع بن کی حال داره بره بن بشه

ِDante's Inferno 8/10

واقعاً این بازی میتونست خیلی خیلی بهتر باشه...بزرگترین مشکلاتش Outdated Graphics و روند داستانی بسیار ضعیف و آبکیه...
اصلاً با شخصیت دانته درگیر نشدم...به محض اینکه میخوای وارد جریانات بازی بشی تموم میشه!!!اونم با یه پایان ناقص و زشت(آره دقیقاً منظورم زشت بود!)

Call Of Juarez : Bound In Blood ====> 8.7/10

بازی زیبایی بود . همه چیزش خوب بود . بهترین چیزی که منو ترغیب به ادامه بازی میکرد داستان بازی بود . بنظرم خیلی خوب کار شده بود . شخصیت پردازی هم عالی بود . یکی از نکات منفیش این بود که آدم هیچ ترغیبی نداشت که با Thomas بازی کنه ( مگر در مواقعی که مجبور بودی از مخفی کاری استفاده کنی یا Ray غیر قابل انتخاب بود ) . تعدد اسلحه ها برای فروش هم تعریفی نداشت . واقعا پایان زیبایی داشت .

bad company 2

5/10
کسل کننده
خواب آور
AI :laughing:
باگـــــــــــــــــــــــــــــــ
استراتجی هم که نداره برو جلو zoom کن بزن !

بازی اصلا جالب نیست نیست توی single

نکته +
تخریب پذیری محیط
صدا گزاری
سوار شدن توی تانک و ..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or