امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

bayonetta : 9.3/10
میتونم بگم ر .... به دویل می کرای .
army of two 2 : 8.8/10
واقعا خوب بود اگر این یازس رو روش کار میکردن 9 هم میگرفت انلاینشم خوبه .
امروز با راد پدر بازی رو در اوردیم .

Rogue Warrior

اين بازي ميتونه بعد از Legendry به عنوان دومين فاجعه در سال هاي اخير در صنعت گيم و سبك FPS در رتبه ي دوم قرار بگيره ! واقعا بازي سراسر FUN هستش ! صحنه هايي در بازي ميبينيد كه در هيچ بازي نميبينيد ! تير ميزني به يارو خَم ميشه سرش ميره لاي 2 تا پاش بعد ميفته زمين ! هوش مصنوعي هم كه عاليه ! بازي داري 8 مرحله هستش كه 6 تاشون 15 دقيقه و مراحل 7 و 8 حدودا 30 دقيقه طول ميكشيد ! تازه اين بازيآنلاين هم داره كه خيلي عجيبه ! در كل خيلي خنديديم :biggrin1:

1.5/10 فقط به خاطر FUN بودنش :biggrin1:

سلام،
بعد از اتمام Dirt 2 و گرفتن نزدیک به 750G(:biggrin1:)میتونم بگم بازی فوق العاده ایه ولی،به نظرم اکثر کسایی که Dirt Tour+World Tour رو کامل رفتن و کلاً بخش Career رو به 100% رسوندن موافقن که اواخر بازی(یا بهتره بگم بخش Dirt Tour)دیگه جذابیتی نداره یا حداقل خیلی از این فاکتور کاسته میشه،واقعاً هنوزم نمی دونم چی باعث شد از 70% به بالاتر رو ادامه بدم،بنظرم دلیل اصلی این کاهش جذابیت در تعداد نسبتاً کمه مسیر و ماشیناست.فکر کنم ادامه دادنه بازی 2 علت داشت 1.اینکه نمی خواستم بعد از اینهمه Restart Race و Flashbackـهایی که برای هر کدومش زجر زیادی کشیدم بیهوده بوده باشه و حداقل بازی رو تموم کرده باشم 2.میشه گفت تنها فاکتوری که حتی اواخر بازی و با وجود تکرار بیش از حد پیست ها هنوز "تا حدودی"جذابیت اولیه ش رو حفظ کرده و میتونه دلیلی برای ادامه ی بازی باشه فقط و فقط گرافیک و کلاً جلوه های بصری هستند
Codemaster!! 2 Player split screen for your future racing games please!!!
Dirt 2:8.5/10
و بازی دیگه ای که تموم کردم Wolfenstein بود که فاکتور + و - زیاد توش هست که اساتید صفحه های قبل توضیح دادن.
Wolfenstein:7.5/10

سلام،
بعد از اتمام Dirt 2 و گرفتن نزدیک به 750G(:biggrin1:)میتونم بگم بازی فوق العاده ایه ولی،به نظرم اکثر کسایی که Dirt Tour+World Tour رو کامل رفتن و کلاً بخش Career رو به 100% رسوندن موافقن که اواخر بازی(یا بهتره بگم بخش Dirt Tour)دیگه جذابیتی نداره یا حداقل خیلی از این فاکتور کاسته میشه،واقعاً هنوزم نمی دونم چی باعث شد از 70% به بالاتر رو ادامه بدم،بنظرم دلیل اصلی این کاهش جذابیت در تعداد نسبتاً کمه مسیر و ماشیناست.فکر کنم ادامه دادنه بازی 2 علت داشت 1.اینکه نمی خواستم بعد از اینهمه Restart Race و Flashbackـهایی که برای هر کدومش زجر زیادی کشیدم بیهوده بوده باشه و حداقل بازی رو تموم کرده باشم 2.میشه گفت تنها فاکتوری که حتی اواخر بازی و با وجود تکرار بیش از حد پیست ها هنوز "تا حدودی"جذابیت اولیه ش رو حفظ کرده و میتونه دلیلی برای ادامه ی بازی باشه فقط و فقط گرافیک و کلاً جلوه های بصری هستند
Codemaster!! 2 Player split screen for your future racing games please!!!
Dirt 2:8.5/10
و بازی دیگه ای که تموم کردم Wolfenstein بود که فاکتور + و - زیاد توش هست که اساتید صفحه های قبل توضیح دادن.
Wolfenstein:7.5/10
با نظرت 100% موافقم

Bayonetta: 10/10

کلک و پشم خیلی هایی را چید که ادعای Hack & Slash می‌کردن. به شدت منتظر شماره بعدیش هستم.
انعطاف‌پذیری بازی در نوع خودش بی‌نظیر بود. فنون عالی و زیبا، خشونت بالا همراه با تم فانتزی که کاملا جدید بود. موسیقی متن شاهکار مخصوصا آهنگ Fly me to the moon. مبارزه با Boss‌ها هم جذابیت و نوآوری بسیار بالایی داشت. همه چی تموم بود!

سلام به همه ی دوستای عزیز اهل xbox360 من فردا میخوام یه 360 بگیرم میخوام بدونم به جز resident evil 5 - gears of war 1 - assassins 1&2 چون همشونو بردم اخر چه بازی هایی بگیرم که اندازه این بازیها گرافیک عالی و زیبا باشه و کلا خیلی حال بده

Dark Siders
8.5/10

+

• داستان و شروع عالی !
  • گیم پلی روان
  • طراحی هنری فوق العاده و خوش رنگ !
  • War :دی !
-

• مشکلات شدید در گرافیک تکنیکی
  • دوربین در بعضی از مواقع مشکل ساز میشه !

James's Cameron AVATAR: The Game
5/10
با وجود علاقه ای که به فیلم/بازی ها دارم ولی خب چندان باهاش حال نکردم ! از آ برو به ب و تمام :دی !

+

• گرافیک محیط ها زیبا و خوشرنگ هستند !
  • گیم پلی در بعضی از مواقع لذت بخش میشود !
-

• نبود شخصیت های اصلی فیلم !
  • داستان با فیلم سازگاری ندارد !
  • تکراری بودن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or