امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

Lost Odyssey 8/10
به نظر من به جز یکی دو نفر بقیه کاراکترهاش جذاب نبودند. از Ending ـش هم خیلی خوشم نمیومد. گیم پلیش با اینکه قدیمی بود ولی لذت بخش بود. در کل خوب بود.:biggrin1:

Dragon Age : Origins 9.5/10
داستان فوق العاده قوی، آزادی عمل در همه چی اعم از پیشبرد داستان، Lasting Appeal بسیار بالا، موزیکهای زیبا:biggrin1: ، شخصیت پردازی بسیار قوی، Old School (!).

Devil May Cry 4
تحریکات دوستان باعث شد تا من یه بار دیگه این بازی رو برم !
ببینید ... بازی از نظر فنی واقعا چیز خاصی نسبت به 3 نداره ... یه افت هایی هم داشته ... ولی خب خداییش لذت بخشه ... یه صحنه هایی رو داره که واقعا آدم احساساتی میشه :دی ! من دوسش داشتم و دارم !
امتیاز فنی : 9
امتیاز لذتی(!!) : 10 !

Devil May Cry 4
تحریکات دوستان باعث شد تا من یه بار دیگه این بازی رو برم !
ببینید ... بازی از نظر فنی واقعا چیز خاصی نسبت به 3 نداره ... یه افت هایی هم داشته ... ولی خب خداییش لذت بخشه ... یه صحنه هایی رو داره که واقعا آدم احساساتی میشه :دی ! من دوسش داشتم و دارم !
امتیاز فنی : 9
امتیاز لذتی(!!) : 10 !

سلام
تازه هیچی نداشته افتم داشته اونوقت 9 هست امتیازش ا:eek:
فک کنم منظورتون از امتیاز لذتی جذابیتش باشه دیگه که ازش بعنوان گیم پلی یاد میکنن

Call Of Duty : World At War ====> 8.7/10

یکی از اشتباهاتی که کردم بازی کردن این بازی بعد از MW بود .:biggrin1:
گرافیک بازی خوب بود . درباره گیم پلی بازی هم که نمیشه حرف زد . موسیقی بازی هم به نسبت خوب بود . این بازی دیگه اخرین زورهایی بود که از جنگ جهانی چیزهای به نسبت جدید در بیارن و بنسبت موفقث شده بودن .
بازی ، صحنه های شقه شقه شدن زیادی داشت . ( داشتم میرفتم یکدفعه یک نارنجک ترکید و یک ادمی که از کمر به پایینش نیست جلوم افتاد !:biggrin1: ) که واسه ارضا شدن بشدت توصیه میشه .:biggrin1:
در کل بازی خوبی بود .

DarkSiderS : WraTh Of WaR

همه چيز عالي بود ! فقط من به شخصه چند مورد باگ تو بازي ديدم و اُفت شديد فريم و كند شدن بازي موقع مبارزه با اون كرم خاكي !

9.1

من هنوز تو عصر حجر هستم زیاد خورده نگیرید... میخوام به Evil 5 ریت بدم

8 نظر کارشناسی. اما از لحاظ گیم پلی تا 8.5 هم میتونم بالا بیام... گرافیک بازی در حد 7.9 از 10 هستش. صداگذاریش میتونست بهتر باشه (موسیقی متن نداره! خوشم نیومد). داستانشم بد نیست. در کل یبار بازی کردنش تو این بی بازیی ضرر نداره ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or