امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

منم به prototype :
8/10
6/8
2/6
گیم پلی بازی جذاب بود تا حدودی که راضی کنه نه خیلی خوب!!!قدرت های الکس و اپگریداش زیاد متنوع بود!!!ماموریت های تکراری هم توش کم بود!!!یه نو اوری داشت اونم ترکیب وسایل جنگی و مدرن امروزی با قدرت های ماوراء الطبیه!!!کمتر اینطوری دیده بودیم:biggrin1:!!!boss های بازی هم یکم کم بود و رو حالت hard دیوانه وار سخت!!!Bb !!!ولی تکراری ترین thing بازی داستانش بود که باز با طمع سران امریکا و انتقام اینجور چیزا برگشته بود!!Bb

سلام
من اولین پستم هست توی این تاپیک ولی همیشه امتیازات اعضا رو دنبال میکنم...
من به تازگی Prince Of Persia ، Fracture و Bionic Commando رو تموم کردم،البته Ninja Blade هم بود...
Fracture:5 Out of 10
Prince Of Persia:8 Out of 10
Bionic Commando این یکی یکم جای بحث داره...
به نظر شخصیت پردازی بازی بسیار ضعیف بود،دیالوگ های شخصیت اصلی خیلی اغراق آمیز انتخاب شده بود و نکته ی مهمتر اینکه فقط 10 یا 15 دقیقه ی آخر جذاب و پر کشش میشد که اونم بخاطر پیچش داستان بود...گیم پلی هم بد نبود ولی یه چیزی شبیه به Lair از المان هایی که می تونستن به خوبی استفاده کنن متاسفانه استفاده ی ناقص کردن...
امتیاز من به این بازی 5 از 10
Ninja Blade:8 Out of 10

فکر نمی کنی یکم به این بازی زیاد دادی
اونLIGHTجمع کردنش آدمو دیونه می کنه :(:mad:
منم تمومش کردم ولی بهش 5/10میدم
آخر بازی چی شد ؟؟؟؟ زنده موندیم یا مردیم؟؟؟؟

trash game!

Fracture:5 Out of 10

منم تمومش کردم ولی بهش 5/10میدم

اوووهههه!!!!من بودم بش 1/10 هم نمیدادم !!!!!گیم پلی و داستان و شخصیت پر دازی 360 درجه به سمت بد بازی تغییر کرده بود اصلا اون بازی دیگه پرنس نبود بایید اسمش رو عوض میکردن می ذاشتن fracture !!! trash game که کلا اصلا ارزش بازی کردن نداره(البته توهین به اونایی نشه که بازی رو دوست داشتن)!!! 0.5/10 !!1:eek:

اوووهههه!!!!من بودم بش 1/10 هم نمیدادم !!!!!گیم پلی و داستان و شخصیت پر دازی 360 درجه به سمت بد بازی تغییر کرده بود اصلا اون بازی دیگه پرنس نبود بایید اسمش رو عوض میکردن می ذاشتن fracture !!! trash game که کلا اصلا ارزش بازی کردن نداره(البته توهین به اونایی نشه که بازی رو دوست داشتن)!!! 0.5/10 !!1:eek:

آره بابا جون منم جو گیر شدم بهش زیاد دادم ;)

سلام!
این هم امتیازات من به بازیهایی که توی این چند هفته اخیر بازی کردم، البته عموما قدیمی هستند:

Pure
+ گرافیک عالی، کنترل مناسب، Trick های جذاب، گیم پلی اعتیاد آور
- تنوع کم محیط ها، سختی غیر منطقی در مراحل پایانی (البته سختی از نظر امتیاز لازم برای رسیدن به دور بعد)
=============
BioShock
+ گرافیک هنری زیبا، کنترل روان، داستان عالی، پلسمیدهای متنوع، صدا و موسیقی عالی
- سیستم راهنما
=============
Devil May Cry 4
+ گرافیک زیبا، قدرت های نرو
- گیم پلی کند، بازی به شدت خسته کننده است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن