Origami 2008
عضو تحریریه
Batman Telltale Game - Episode 5 - City of Light
7.5/10
8 کمه مردونهView attachment 128796
Metal Gear Solid V Phantom Pain
تاریخ شروع: 21 شهریور 1398
تاریخ پایان: 17 بهمن 1398
نکات مثبت: شروع طوفانی (شاید بهترین شروع تاریخ صنعت گیم باشد) کارگردانی خوب کات سین های بازی، گرافیک قابل قبول بر روی کنسول 360 و بدون افت فریم، سیستم شوتینگ، صداپیشگی خوب کیفر ساترلند، آزادی عمل در انجام ماموریت ها. سیستم آپگرید متنوع
نکات منفی: بخش دوم خسته کننده و تکراری و بی هدف. کمی باگ در بعضی از جاهای بازی. سختی غیرقابل تحمل در برخی از مراحل. محیطهای تکراری.
Score: 8
8 کمه مردونه
اگه وسایلتو درست آپگرید کنی ، اونقدرا هم سخت نیست ، حالا نمیدونم رو چه درجه ای بازی کردی , ولی بازم 8 کمه
دمت هم گرم وقت میزاری واسه اینجا ، من خودم هنوز با 360 م بازی میکنم ، روی lost planet 3 هم شک داشتم که ذکر صلوات کردی کلا قیدشو زدم
اولین بازی که رو360 پلی کردم شماره اول این سری بود عجب بازی بود عجب گرافیکی داشت مثل اینکه شماره های بعدی به معنی واقعی ر..... توشView attachment 110448
Lost Planet 3 2013
شروع بازی : 20 فروردین 1398
پایان بازی: 9 تیر 1398
Score: 5
صلوات!!!!
نکات خوب: محیط جهان آزاد که معمولا بازیباز را از خستگی درمی آورد. ربات عظیم الچثه و کار کردن روان با آن. صداپیشگی خوب کاراکترها. کات سین های پرکیفیت
نکات بد: خسته کننده و طولانی معرض! QTE به طور وحشتناک زیاد است و هیجان بازی را می کاهد. باگ و افت فریم در بعضی از جاهای بازی.
دی ال سی های بایوشاک اینفینیت واقعا لازمن ولی اگه بایوشاک ۱ رو بازی نکردی هنوز، اول اونو برو. بعد بیا سراغ دی ال سی هاش.بخش تکرار مرحله های Part 1 کاملا بیخود و خسته کننده هست. دلیل نبود که من بیایم Code Talker دوبار نجات بدم؟! امیدوارم دلیل منطقی برای جا دادن تکرار مکرر برخی مرحله های بازی از جانب کوجیما باشم!
لاست پلانت 3 بخاطر اینکه به طور زجر آوری طولانی بود و تنوع هم افتضاح! به دنبال نسخه کامل Bioshock Infinite هستم!
همشو بازی کردم به جز همون دو دی ال سی.دی ال سی های بایوشاک اینفینیت واقعا لازمن ولی اگه بایوشاک ۱ رو بازی نکردی هنوز، اول اونو برو. بعد بیا سراغ دی ال سی هاش.
هالف لایف ٢ چقدر تجربه ی ناخوشایندی بود برام بنظرت داستان و گان پلی بازی چطور بود؟ حتی طراحی مراحلش هم درسته خلاقیت داشت ولی خب Meh!
هالف لایف ٢ چقدر تجربه ی ناخوشایندی بود برام بنظرت داستان و گان پلی بازی چطور بود؟ حتی طراحی مراحلش هم درسته خلاقیت داشت ولی خب Meh!
پ.ن:
کسی اینجا هست از هالف لایف خوشش نیومده باشه؟!