توی این اوضاع بد اقتصادی و بازی های انلاین محور یا openworld های بی انتهای نسل هشت واقعا نسل قبل و بازی های خطی ایش غنیمتی یه! مخصوصا اگه بازی هایی داشته باشید که بنابه هر دلیلی نتونستید توی اون زمان تجربه اش کنید ... الان دقیقا وقتشه! حالا جالبه بدونید من هیچ کدوم از سری های pop رو بازی نکردم ( البته دروغ چرا sands of time رو روی ps2 همون موقع ها رفتم و یادمه یجا گیر کردم و دیگه هم نمیدونم چی شد، تو نسل قبل هم عجیبه اما واقعا نمیدونم چرا سراغ هیچکدوم از شماره نرفتم، خجالت اوره واقعا! ) البته با اینکه هیچکدوم از سری ها رو بازی نکردم اما تو ارشیو ( الان دیگه با این وضع کنونی کلمه ی منسوخیه البته! ) بازی های xbox ام که نگاه کردم دیدم دو نسخه از prince of persia رو دارم! یکی همین نسخه و اون یکی هم جدیدترین قسمتش که گرافیک ابرنگی داره. گفتم بهترین موقع است که این اخر هفته ای تجربه اش کنم! و بازی اینقدر بهم چسبید که پنج شنبه ظهر که نشستم بازی کردم صبح جمعه تموم شد! خیلی وقت بود یه سکوبازی یه درستو حسابی با یه داستان خوب و فضای خاص شرقی بازی نکرده بودم ( البته اخرین بار اساسینز کرید ١ که اونم سکوبازیش در مقابل این خیلی سطح پایین تره ).
داستان بازی
از داستان بازی خوشم اومد ، یعنی چیز خاصی نداشت ولی خوب و قابل قبول بود. از بین بردن نیروی شر و ارجاعاتش به سلیمان و توافق او با جن ها و الخ جالب بود. از طرفی رابطه ی خود پرنس و مالک برادرش هم خوب بود انصافا و درکل داستان بازی برام کشش کافی رو داشت. نکته ی جالب قضیه اینکه جن ها تو بازی فارسی حرف میزنند ( البته بیشتر فارسی یه دری میخورد یا احتمالا یه انگیسی زبانی بود که به زور داره گویندگی فارسی میکنه!) اما جالبی قضیه اینه که شاهزاده ی پارس ما هیچکدوم از حرف های جن ها که فارسی داشتند حرف میزدند رو نمیفهمید! سوتی به همین عظمت! یه اتفاق دیگه اینکه نمیدونم چرا اصلا خاندان پرنس ، چه خودش چه برادرش ، یک کلمه فارسی حرف نزدند از طرفی جن ها و دشمن ها تا دلت بخواد فارسی حرف میزدند. این یکم ازیت میکرد. اما از اینکه من حرف هاشون رو میفهمیدم و میدونستم خیلی از گیمرهای دنیا که بازی رو انجام دادن نمیفهمیدند اینا دارن چی میگن ذوق میکردم!
و ای کاش که تمام بازی ها فارسی حرف میزدن چه لذتی داشت.
گیم پلی
سکوبازی خیلی بهم کیف داد شاید به این خاطره که خیلی وقته بازی نکردم یا نداشتیم یه همچون بازی ای . در طول بازی قابلیت هایی که پرنس ما بدست میاره سکوبازی رو چالشی تر و متنوع تر میکنه اما اخر بازی مشخصا بازی به کمبود خلاقیت تو این زمینه برخورد میکنه! با اینحال نمره ی قبولی میگیره اینجا. بزرگترین ایراد بازی بنظرم سیستم کمبت بازی بود! ساده و سطحی! چهارتا کمبو هم نمیشد زد. سیستم ارتقاع شخصیت بازی هم ساده است که غیر از ارتقاع دادن نوار سلامت، تقریبا خلاصه میشه به چهار عنصر باد یخ اتش و سنگ که قابلیت خوبی به پرنس میدن اما استفاده کردن ازشون لذت بخش نیست و ادم دوست داره کمی تو این زمینه بازی چالشی تر و متنوع تر میبود.
نتیجه
و نتیجه اینکه همینطور که گفتم مجموعه ای که بازی اراعه داد برام یک اثر منسجم و خوبی بود ، مخصوصا اینکه بعد از مدتها یه سکوبازی درستو حسابی بازی کردم، دستشون دردنکنه.
٨ از ١٠