امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

Asura’s Wrath
سازنده: CyberConnet 2
ناشر: Capcom
—————
«خشم آسورا» یکی از بهترین تجربه‌های من در این چند ماهه بود؛ تجربه‌ای که اگه به امتیاز سایت‌های سخت‌گیری مثل گیم‌اسپات توجه می‌کردم از دست‌اش می‌دادم. «خشم آسورا» یک بازی (بهتره بگم «انیمه تعاملی»)‌ در سبک فانتزی-اسطوره‌ای (با المان‌هایی از ژانر علمی-تخیلی) هست که در فضایی هندی-ژاپنی اتفاق می‌افته. موسیقی، بسیار زیبا و شورانگیزه و غم و حماسه توش موج می‌زنه. گرافیک، با وجود یک سری مشکل فنی، در سطح خوبی قرار داره و … ولی مهم‌ترین بخش اثر، داستان و شیوه روایت «انیمه‌ای» اونه؛ به‌طوری که سازنده گیم‌پلی (که به نظر من مهم‌ترین بخش یک بازیه) رو کمرنگ کرده تا این حال و هوا رو از دست نده. گیم‌پلی در «خشم آسورا» به سه بخش کلیدزنی، مبارزه و شوتر ریلی تقسیم می‌شه که کم‌عمق بودن‌اش صدای خیلی‌ها رو درآورده؛ مخصوصاً اینکه گاهی به نظر می‌رسه که گیمر نقشی تو پیشبرد بازی نداره و همش باید دکمه‌زنی کنه. ولی درواقع گیم‌پلی در اینجا تنها بهانه‌ایه برای اینکه گیمر رو بیشتر درگیر اثر کنه و حال و هوای انیمه (بازی) رو بهتر به اون منتقل کنه.

ماجرای آسورا در قالب اپیزودیک پیش می‌ره و مثل یک انیمه دنبال می‌شه؛ درواقع سازنده‌ها قصد داشتن که یک انیمه قابل بازی رو به بازی‌باز ارائه بدن. در هر قسمت از ماجرا، بسیاری از المان‌های شاخص انیمه‌های سریالی سبک شونن دیده می‌شه و همون پایان‌های ناگهانی هر اپیزود، همراه با نقش بستن جمله «ادامه دارد» بر روی صفحه، کافیه که انیمه‌بازهایی مثل من رو ذوق‌مرگ و راهی بیابون کنه!

و اما داستان: قصه در اولین نگاه، تکراریه و در عین حال برای مخاطب‌های اصلی دلنشین؛ ولی اگه از صحنه‌های اغراق‌آمیز بازی بگذریم و به لایه‌های بعدی توجه کنیم، با اثری نمادین روبرو می‌شیم که حرف‌هایی جدی برای گفتن داره. «خشم آسورا» نمادهایی از آیین‌های کهن رو قرض گرفته و ماجرایی فانتزی و جدید رو برای مخاطب تعریف می‌کنه، تا جایی که می‌تونه آیین‌ها و باورهای انسان رو نقد کنه و اون رو به فکر واداره (در این مورد اگه فرصتی بود، بعداً بیشتر صحبت می‌کنم).
به‌طور خلاصه: «خشم آسورا» ممکنه صحنه‌های اغراق‌آمیز و «هندی» زیادی داشته باشه، گیم‌پلی‌اش ممکنه کم‌عمق باشه و داستان‌اش با سلیقه واقع‌گرای خیلی‌ها جور نباشه، ولی به نظر من اثری منحصر به فرد و شایسته تقدیره که نشون می‌ده بازی‌ها همراه ما بزرگ شدن و الان، دستکم از لحاظ درون‌مایه، به حدی از پختگی رسیدن که بتونن حسابی ما رو شگفت‌زده کنن. باید بگم که: کپکام … سایبرکانکت ۲! دم‌تون گرم!

- این بازی برای شماست: انیمه‌دوست هستید و دید فانتزی دارید؟ پس اگه در این یک سالی که از عرضه بازی می‌گذره هنوز تجربه‌اش نکرده‌اید (حتی اگه مثل من فقط درصد کمی از انیمه‌ها رو دوست دارید)، پیشنهاد می‌کنم که نیم‌نگاهی به «خشم آسورا» داشته باشید، چرا که به احتمال زیاد ازش لذت می‌برید.
- این بازی برای شما نیست: انیمه‌دوست نیستید و از اغراق‌های انیمه‌ای هم دل خوشی ندارید؟ همیشه واقع‌گرا هستید و تنها از بازی‌های واقع‌گرا و منطقی لذت می‌برید؟ پس این بازی شما نیست.

امتیاز: «خشم آسورا» زیاد زیر بار نقد فنی نمی‌ره و نمره‌اش تا حد زیادی بسته به نظر گیمره. نظر من: ۹ از ۱۰ (با پایان اصلی: ۸.۵ از ۱۰)
پ.ن: ببخشید که پست‌ام طولانی شد، ولی نتونستم کمتر از این بنویسم!

Resident Evil 6

گیم پلی : 7.5/10 (ضریب 2)
گرافیک تکنیکی : 8/10
گرافیک هنری : 8.5/10
داستان : 9/10
روایت داستان 9.5/10
موسیقی و صداگزاری : 8/10
ابتکار : 7.5/10
هوش مصنوعی : 6/10
ارزش تکرار : 6/10

میانگین : 7.8/10

=((
بدون شرح !

Metal Gear Rising: Revengeance
Pros:
Japanese Music
Japanese Fantasy
Fantastic Frame Rate
Satisfactory Graphics
Political Story Same as Kojima Games
Great Boss Fights
Great Customizations for Both Armor and Weapons

Cons:
Tedious Combat
Short Game

Overall: 7.5

سلام خدمت دوستای عزیزم،اینا بازیهایی هست که توی این 30-40 روز اخیر بازی کردم و امتیازاشون هم :

Tomb Rider :10/10
RE6:7.8/10
Crysis 3:9/10
Metal Gear Rising: Revengeance : 8/10
Halo 4 : 10/10
NFS_Most Wanted : 8/10
Trials Evolution : 9/10

Hitman : Absolution

8/10
خوب بود ولی Blood Money دلچسبتر بود. البته قسمت Contracts رو بازی نکردم.
نورپردازی هم بعضی مواقع عجیب تو ذوق می زد.
به هر حال باید تجربش کرد.

متاسفانه به دلیل خراب بودن دیسک دوم بازی dead space 3 نتونستم ادامه رو برم ولی تا چپتر 9 برای من خوب بود

گرافیک:10/10 گرافیک بازی در سطح خودش گل کاشته نه در سطح بازی سنگین دیگر

گیم پلی:9/10 گیم پلی بازی به شدت هیجان انگیز است من برای یک مرحله بازی کردن بازی دهنم کف کرد

داستان:8/10 داستان بازی زیاد جالب نیست

موسیقی وصداگزاری:10/10 واقعا با اون صدای های وحشتناک خیلی حال کردم

نمره کل:9.25/10

dead space 3 ........................8.5
نقاط قوت:گرافیکش خیلی خوبه مخصوصا تو نور پردازیا که از 99 درصد بازیای این نسل جلوتره و لباسای ایزاک خیلی زیبا طراحی شده بودن-صدا گذاری بازی فوق العادست آدم از صدای زامبیا بیشتر از خودشون میترسه:dو همچنین موسیقی که طی بازی پخش میشه به هیجان بازی کمک میکنه
اتمسفر بازیش خیلی گیراست جوری که واقعا آدم حس میکنه تو یه سیاره خالی از سکنه قرار داره(بعضی وقتا من جاهایی وایمیستادم تا فقط محیطایی رو که عالی طراحی شده بودنو ببینم کاری که تو crysis 3 زیاد میکردم)
نقاط ضعف:زامبیاش فوق العاده سگ بودن:dخیلی هم جون داشتن و بدترین قسمتشم این بود که بعضی وقتا انگار تیرامون ازشون رد میشد و آسیبی بهشون نمیرسید-به نظر من تعداد زامبیا خیلی خیلی زیاد بود(مثل این که میخواستن ترسی که تو نسخه های قدیم به صورت سینماتیک تو بازی بودو با این کار بیارن تو بازیشون اما واقعا این تعداد زیاد زامبی رو اعصاب بود)-داستان بازیم فقط واسه کسایی که نسخه های قبلیرو بازی کرده باشن تا حدودی جذابیت داره ولی واسه کسی که نسخه های قبلو بازی نکرده خیلی پوچو بی معناست

BORDERLANDS
GAME OF THE YEAR EDITION

images

سبک بازی: ترکیبی‌ از شوتر+نقش آفرینی با گرافیک هنری

بازی بردرلندس ۱ را با دوستم شروع کردیم

اولش حوصلشو نداشتم و فکر می‌کردم بازی خسته کننده‌
ای باشه... هیچی‌ معلوم نبود کجا بریو چی‌ کار کنی‌......

بعدش کم کم راه افتادمو وارد بازی شدم

روز به روز بازی بیشتر میچسپیدو هیجانش بیشتر میشد... کم کم معتاد این بازی شدیم، من به دوستم می‌گفتم من می‌خوام ساعت ۳ بخوابم اون میگفت نه یه مرحلهٔ دیگه....

همینجوری بعضی‌ وقتها تا ساعتهای ۶-۷ هم بیدار می‌بودیم...

بازی ما رو به شدت معتاد کرده بود و ما رو رو جامون میخکوب کرده بود.

آخر تونستیم بعد از تقریبا ۱۹۰ ساعت بازی را ۱۰۰% کنیم و 1750/1750 G کسب کنیم.

بعد از ما برادرم و دوستش هم این بازی را شروع کردند آنها هم معتاد این بازی شدند و
..... (ادامهٔ این قسمت را در برنامهٔ بعد خواهید دید) :d
+نکات مثبت:

+گرlفیک بسیار عالی‌
+طراحی خوب مراحل و متفاوت بودن آنها
+وجود اسلحه‌های بسیار زیاد و کارآمد
+بخش مولتی‌ پلیر بسیار عالی‌
+به شدت اعتیاد آور
+چلنج‌های بسیار زیاد
+وسعت بازی
+Add Onهای بسیار خوب و متفاوت

-نکات منفی‌:

-داستان نه چندان قوی