امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

Rayman Origins
Story : 7/10
Gameplay : 9/10
Sound : 10/10
Graphic : 9/10

Overall : 8.5/10

-------------------------------------------------------------------------

Need For Speed: The Run
Story : 6/10
Gameplay : 6/10
Sound : 7/10
Graphic : 8/10

Overall : 6.5/10

Red Dead Redemption
Story : 10/10
Gameplay : 10/10
Graphic : 9.5/10

Overall : 10/10

Assassin's Creed: Revelations

منفی 1 امتیاز برای نداشتن Load from Last Chickpoint.
منفی 1 امتیاز برای نبودن سیستم درست واسه Skip کردن Cutscene ها.
منفی یک امتیاز برای داستان ابکی، آب بستن شدید، پیچوندن الکی.
منفی 1 امتیاز برای Expansion بودنش. کسی هست که به این میگه ادامه؟

امتیاز 6/10.

با تشکر از shanix واسه سبک نوشتنش
Rayman Origins
Story : 8/10

Graphic : 10/10

Overall : 9.5/10

Need For Speed: The Run
Story : 4/10
Gameplay : 6/10
Sound : 4/10
Graphic : 8/10

Overall : 5.5/10

Red Dead Redemption
Graphic : 9.5/10

Overall : 10/10

--------------------------------------------------------------------------------

Overall : 10000000/10000000
خیلی تعصبی برخورد کردم !!!!!!!

Overall : 10000000/10000000
خیلی تعصبی برخورد کردم !!!!!!!

اولین نسخه سری ac رو بازی کردی؟
--------------------------
saint's row the third:9/10

بازی فوق العاده فان و سرگرم کنندس و کاملا با سری gta فرق میکنه.به دوستان پیشنهاد میشه که حتما امتحان کنن.

SAINTS ROW: THE THIRD : 3/10
گرافیک : 5/10
داستان : 2/10
گیم پلی : 6/10
موزیک و صداگذاری : 4/10
NEED FOR SPEED THE RUN: 7/10
گیم پلی : 8/10
گرافیک : 6/10
داستان 2/10
موزیک و صداگذاری : 6/10

Outland
9/10

یه بازی آرکید فوق خفن دیگه :d عجیب لذت بردم ازش . با اینکه یه جاهایی کمی تکراری و رو مُخ بود اما عالی بود . تمرکز خیلی بالایی میخواست خدایی . یه جاهایی تو 1 ثانیه باید 2 بار رنگ عوض میکردی :d Boss Fightهای بازی واقعا عالی بودن . مخصوصا این آخری خیلی چالش برانگیز بود البته اون اول در ادامه بعد از چندبار مردن راحت شد :d خلاصه اینکه اگر تونستین حتما بگیرین این بازی رو . Coop خیلی خوبی هم داره من با یه خارجی بازی کردم خیلی حال میده .گیم پلی بازی خیلی روون و خوب بود . گرافیک هنری بسیار زیبایی داشت همچنین اتمسفر عالی و موزیک های بازی شدیدا قشنگ بودن . تنوع دشمنان خوب بود . محیط های بازی هم خیلی خوب طراحی شده بودن . کلا خفن بود و تا الان 10 ساعتی بازی کردمش . 8 ساعت تموم شو 2 ساعت دیگه هم دارم تو مپ های بازی ول میچرخم :d

Assassins Creed Revelations 5/10
داستان کوتاه و از سر بازکنی و به شدت Shallow بود.ولی Endingـه خوبی داشت.تغییرات در گیم پلی و سیستم Fighting افتضاح بود.موسیقی خوبی داشت.در گرافیک هم من تغییر خاصی نسبت به AC2و BH ندیدم.عوض کردن صداگذار الطایر بدترین کار ممکن بود و الطایر رو برای من تبدیل کرده بود به یه شخصیت معمولی و ناآشنا.تو مراحل دزموند هم که دلم میخواست بالا بیارم.در کل به شدت ناامیدم کرد در نتیجه فوق العاده نسبت به AC3 بدبین شدم.لعنت به Ubisoft که این بازی رو از شاهکارِ AC1 به این جا کشوند!

Alice Madness Retuns
با نسخه اول خیلی حال کردم و با اینکه به American علاقه زیادی دارم ولی این بازی خیلی کش داره و از مکانیک هایی که ظرفیت بیشتر از شیش ساعت ندارن یه بازی خیلی طولانی خسته کننده در آورده، حیف شده.
6/10

1 Mass Effect
من شخصا با Sci-Fi های فضایی حال نمی‌کنم ولی خیلی خیلی سعی کردم با ME ارتباط برقرار کنم با اینکه از لحظه اولش به نظر من پر از ایراد بود، از اینکه محل quest رو تو نقشه نشون نمیده تا مرگ ناگهانی کاراکتری که چندین لول گرفته تا سیستم مبارزه که اصلا پولیش نشده. نقاط مثبتش اول موسیقی وحشتناکش بود؛ دوم اینکه انتخاب ها تو دیالوگ ها واقعا در روند بازی موثر بودن. اتمسفر و دنیای بازی رو هم خوب در آوردن ولی بازی خیلی BioWare ـی بود و به همین خاطر ضعفش تو نقاط اکشن ـش بود تا RPGـش.چک پوینت هاش رو هم اصلا صحبت نکنم بهتره. والله من نفهمیدم چرا اینقدر این بازی رو بزرگ کردن!
امتیاز 5/10 (با ارفاق)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or