امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

la noire 10/10

هر چقدر از این بازی بگم کمه عال بود کاشکی یه نسخه دیگه اینجوذی بده rockstar

اون دو تا پرونده هاشم واقعی بودا این دوتا:

1- the black dahlia
2- the red lipstick murder

RAYMAN:ORIGINS: 9/10
گرافیک : 9.5/10 . بازی از این نظر عالیه ، پس زمینه های فوق العاده زیبا و خوش رنگ ،انیمیشنای بینظیر و رزولوشن فوق العاده همه ی این نکات باعث میشه که گرافیک بازی فوق العاده زنده و پویا به نظر بیاد بدون شک بزرگترین نکته ی قوت بازی گرافیکش هست که از نظر هنری بی رقیبه
گیم پلی : 8.5/10 . کنترلر عالی همراه با مکانیزم های متنوع که در هر مرحله تغییر میکنه و طراحی مراحل متفاوت و غیر یکنواخت چه از نظر ظاهری و چه از لحاظ تاثیر گذاری تو گیم پلی که واقعا لذت بخش خصوصا تو حالت دو نفره ، آیتم های مخفی فراوان و ساعت ها سرگرمی
موزیک وصداگذاری: 8/10 . موزیک های بازی کاملا با جو شاد و زندش هماهنگن.
در کل این بازی برای من بهترین پلتفرمر دو بعد سال به حساب میادکه از همه نظر با کیفیت بود و از تک تک دقایقش لذت بردم
ASSASSINS CREED : REVELATION:8/10
گرافیک: 9/10 از نظر تکنیکی پیشرفت خاصی نمیشه دید ولی از نظر هنری بازی بینظره بسیار چشم نواز
گیم پلی : 8.5/10 نیمه ی اول بازی چندان هجان انگیز نست و ماموریت های چندان جالب و متنوعی نمیبینیم اما خوب بازی در نیمه ی دوم روند بهتری داره و شاهد ماموریت های جالبی هستیم
داستان : 7.5/10 . بازی از این نظر عنوان با ارزشیه به خصوص اینکه پایان داستان دو قهرمان محبوب این سری ولی خوب ازنظر روایت داستان ایرادات متعددی داره نمونش میتونه قسمت های الطیر باشه که واقعا ضعیفه و ابهت این قهرمان رو زیر سوال برده
موزیک وصداگذاری : 9/10 صداگذاتتر بازی واقعا عالیه و صداگذاران کار خودشونو به بهترین شکل ممکن انجام دادن. موزیکای بازیم فوق العاده ان و به خوبی با تم شرقی بازی هماهنگن
HALO COMBAT EVOLVE : ANNIVERSARY : 8.5/10
گرافیک : 8.5/10 بسیار چشم نواز البته از بعد تکنیکی با بازیا روز قابل قیاس نیست اما از نظر هنری واقعا زیبا. در ضمن بازی از نظر تکنیکی یک نکته ی قوت بزرگ داره که اونم استفاده از دوتا موتوره هم زمان برای به نمایش در آوردن صحنه هاست که یک موفقیت بزرگ برای تیم سازندست
گیم پلی : 9/10 هنوزم عالیه و از بسیاری از بازیای روز سرتره البته طراحی مراحل کمی قدیمی به نظر میاد که این ایراد نیست چون قصد 343 بازسازی واو به واو نسخه ی اول بوده که کاملا در کار خودش موفق عمل کرده هوش مصنوعی واقعا عالیه و واکنش دشمنا اصلا با یک بازی که 10 سال پیش منتشر شده قابل قیاس نیست. کنترلر بازی هنوزم در بین اول شخصای کنسولی تکه
داستان :9.5/10 داستان این بازی در زمان خودش بینظیر بود و هنوزم از نظر روایت عالیه
موزیک و صداگذاری : 9/10 با وجو موزیکای بینظیر نسخه ی اول ایرادی نمیشه به این بخش گرفت بخش صداگذاری بازیم هنوز کیفیت فوق العاده ای داره
بازسازی فوق العاده خوب از بهترین اول شخص تاریخ مرسی 343

Gears of War 3

بهترین شماره ی سه گانه

حقیقتش با شماره 2 حال نکرده بودم و فکر میکردم اوج کار اپیک همون شماره اول خواهد بود اما شماره سوم اوج کار بود و تو اوج هم تمام کرد . بازی از همون اول جذاب و گیرا شروع میشه و تا آخر همینطور پیش میره .

نقظه قوت نسبت به 2 نسخه قبلی روند بازی هست که درگیر کننده تر هست و داستان بازی که خیلی پیشرفت کرد به قبلیا . یادمه قبلیا رو هر کدوم 2 هفته طول کشید تموم کنم اینو 2 روز تموم کردم . فقط بعضی جاها دیگه خیلی شلوغ کاری میشد این لوکاست ها تموم شدنی نبودن .

نمره ی کلی : 9.5

Gears Of War 3 : RAAM's Shadow
10/10

:d
خیلی هیجان زده بیدیم ! دیشب تا دان شد نشستم تمومش کردم فوق العاده بود . هرچند فوق العاده کمترین چیزی هست که میشه در مورد این DLC گفت ! گرافیک و نورپردازی عالی شدیدا تو چشم هستش ! بازی خیلی شلوغتر و خفنتر شده کلا . تجربه ی بازی با RAAM کاملا خاص و فراموش نشدنی بود . کاملا عظمت و قدرتش رو میشد حس کرد . کلا قسمت هایی که با RAAM بازی میکنی یه حس و حال عجیبی داره
در مورد شخصیت های جدید هم Tai و Barrick خیلی خوبن ! اما Alicia شدیدا زشت و بی ریخت هستش . حالم بهم خورد کلا ! Minh هم که کلا از اول حس خاصی نسبت بهش نداشتم . با اون کله کچلش خوراک HeadShot است !
RAAM و Theron Elite هم خوبن ! البته Theron Elite خیلی شبیه به Theron Gaurd هستش !
شوکول اسکین هم جالبه .
کلا بشتابید و دان کنین DLC رو که اگر بازی نکنین نصف عمرتون بر فنا است !

Modern Warfare 3 : 10/10

فوق العاده بود . بدون شک GOTY امسال من همین بازی بود . داستان زیبا و جذاب که نشون داد بازی های FPS هم میتونند داستان قوی داشته باشند . شخصیت پردازی عمیق که لنگش رو تو بازی های FPS ندیده بودیم . با 5-6 ساعت گیم پلی چنان محو و شیفته ی شخصیت های جدید بازی میشی که انگار یه چند سالی هست تو سری بازی ها بودن .

+ : داستان قوی . شخصیت پردازی عمیق . طراحی زیبای مراحل مختلف . روند سریع و جذاب بازی . موسیقی و صداگذاری همیشگی .

Deus Ex : 9
همه چیز بازی خوب بود . تجربه ی جدیدی بود و بعد از متال گیر اولین مخفی کاری درست و حسابی بود که بازی کردم

Crysis 2 : 7.5
تا حالا نشده بود بازی Fps برسه دست من و باهاش حال نکنم . اما این یکی نمیدونم هر کاری کردم نشد باهاش ارتباط برقرار کنم . گیم پلی عجیبی داشت . گرافیک خوبی که داشت قربانی گیم پلی بسیار ضعیفش شد .

Swarm : 90/100
واقعا بازیه بامزه ایه ( اینو از همون اول که توی منوی اصلیه بازی نوشته Do not Press Y میشه فهمید !‌ ) .
داستان : Feed Momma to help her grow . Momma needs a new hat ! ( عجب داستانی ! )
گیم پلی : اساس گیم پلی خیلی ساده اس باید Swarmite هایی رو که اول بازی میده رو برسونیند به اخر مرحله . اما قسمت مهم اینه که باید توی بازی امتیاز جمع کنید که یکی از اصلی ترین راه های به دست اوردن امتیاز کشتن Swarmite ها ست !
کلا تنها ایراد بازی این بود که خیلی زود تموم شد . فکز کنم برام 3.5 ساعت طول کشید .
در نهایت به نظر من که ارزششو داره .

فرصت کردم The Saboteur رو تموم کنم ... در یک کلمه باید بگم شاهکار بود. خیلی عالی. یکی از بهترین عناوینی بود که رو x360 بازی کردم. نمره کامل حق مسلمشه.
یکم یاد و خاطره H&D رو برام زنده کرد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or