FIFA 12
نکات منفی :
1 . موتور برخوردها بسیار ضعیف عمل میکنه و حتی از FIFA 08 برخوردها ضعیف تر شده ! دروازه بان و مدافعان خیلی وقتا با هم قاطی میکنن و به هم گیر میکنن . وقتی یه بازیکن روی زمین میفته , بقیه ی بازیکنا نمیتونن از روش بپرن یا از کنارش بگذرن و مدام گیر میکنن بهش و 1000 تا مشکل دیگه که به خاطر این موتور نیمه کاره بوجود اومده !
2 . سیستم دفاعیه جدید بسیار آزار دهندست , در واقع این سیستم دفاعی همون سیستم قبلیه اما جای دکمه ها عوض شده ! برای پرس کردن باید از A استفاده کرد و با X توپ گیری کرد و با RT دفاع دوم رو به کمک آورد ! بدون شک با این طرز چینش دکمه ها آدم بعد چند بازی دست درد میگیره !
3 . هوش مصنوعیه ضعیف مدافعان که حتی نسبت به نسخه ی قبل هم ضعیف تر شده ! هنوز وقتی دروازه بان توپی رو دفع میکنه مدافعا مثل ماست سر جاشون خشک میشن تا مهاجم حریف کارو تموم کنه و این پدیده از فیفا 99 تا حالا رفع نشده متاسفانه ! ( والبته بدترم شده! )
4 . همه ی تیما روی درجه ی سختیه بالا بارسا میشن و این خیلی مسخرست !
نکات مثبت :
1 . هنوز از رقیب خودش 10000 درجه جلوتره !
2 . بخش آنلاین بازی بسیار بهتر از گذشته شده و البته متنوعتر .
3 . قسمت آفلاین مخصوصا Career جالبتر شده و مدت بیشتری گیمر رو سرگرم میکنه !
4 . طراحی بازیکنا به وضوح پیشرفت داشته ...
امتیاز بنده : 8.0
------------------------------------------------------------------------------------------------
Deus Ex : Human Revolution
نکات منفی :
1 . بعضی وقتا Stun Gun درست عمل نمیکنه .
2 . گرافیک بازی خیلی خوب نیست .
این نکات منفی که گفتم در طول بازی به هیچ وجه به چشم نمیان و اذیت کننده نیستن و اگه بخوام نظر شخصیمو بگم این بازی هیچ نکته ی منفی نداره !
نکات مثبت :
1 . داستان شگفت انگیز و بسیار فراتر از حد معمول داستان های بازیهای موجود ! اونقدر این داستان زیبا , وسیع و اثر گذاره که هیچ جای نقدی نمیذاره !
2 . گیم پلی بازی که شبیه نداره و 1000 راه مختلف پیش روی شما میذاره ! فرار کنید , مثل بازیای بزن و برو جلو فقط تیر اندازی کنید و آشوب به پا کنید , مخفی کاری کنید ...
3 . صدا گذاری و موسیقی که بنده تا به حال مثلش رو ندیدم ! حتی از Heavy Rain اثر گذارتر بود برام !
4 . دیگه نمیدونم از کجاش تعریف کنم ! همه چیز تو این بازی بهترینه ...
امتیاز بنده : 10
بدون شک Game Of The Year برای من