امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

سلام دوستان
mirror s edge:7.5همينم زيادش گرافيك بازي عاليه اما فيزيك بازي در حد صفر هستش صدا موزيكش خوبه داستانشم اگه نداشت سنگين تر بود فقط براي اينكه سه گانش كنن اين داستانم گذاشتن هرچند تو اين سبك داستان زياد اهميتي نداره سرعت بازي هم در حد انتضار من نبود كنترل بازي خوبه اما گيم پلي بازي در كل انچنان تحول خاصي تو اين سبك ايجاد نكرده قبل از اين بازي هم بازي هايي تو اين سبك اومده بود مثل ريديك كه واقعا هم خوب از اب در اومده اما تو اين بازي مايه هاي platformerبيشتر به چشم مي خوره اما در بازي هاي قبلي اين قسمت بيشتر جز نكات فرعي بازي حساب ميشد در كل بازي بسيار خوبيه اما بيشتر سليقه اي هست نميشه با قطعيت در موردش صحبت كرد

ّFable 2 = 10

من Fable 2 رو تازه تموم کردم . گرافیک فوق العاده . گیم پلی باور نکردنی . جذابیت و گیرایی بی نظیر و داستان واقعا مثل کتاب های افسانه ای و شاهنامه ای . هیچ ضعفی تو بازی نیست و راحت 10 امتیاز رو میگیره .

سلام ميخواستم در مورد brothers in arms hells high wayمختصريم بگم هر چند بازيش قديمي اما خوب بچه ها 2-3 ماه پيش كه اومد يه عده خيلي كم لطفي كردن نسبت به اين بازي اين يازي واقعا يه اكشن تاكتيكي بسيار عالي اما خوب يه اشكالاتي هم داشت كه داستان بازي و گيم تا حدودي گيم پلي و همچنين صدا و موزيك بازي اونا رو جبران ميكرد بيشتر منتقدين تو اين سايت به كند بودن گيم پلي بازي اشاره مي كردن و اون رو با CALL OF DUTYمقايسه مي كردن در صورتي كه سبك اين دو بازي با هم متفاوت و ما نمي تونم اونا رو به خصوص از لحاظ گيم پلي با هم مقايسه كنيم و از لحاظ سرعت اگر بخوايم بازي رو با بازي هاي هم سبكش مقايسه كنيم ميشه به RSVاشاره كرد درست كه اون بازي هم كمي به عقيده ي بعضي دوستان از اين بازي سريعتر بود اما بايد يادمون باشه كه اون بازي تو محيطاي بسته و سلاح هاي مدرن انجام ميشد ودر كل يه عقيده ي من و خيلي از دوستان بازي كاملا قابل احترامي هست واز لحاظ روند گيم پلي هم با كندي نسبت به سبك و شرايط بازي مواجح نيستيم و اگه بازي كمي زودتر ميامد ميتونست يكي از بهترينها در زمان خودش باشه اما با وجود تاخيرها هنوز هم بازي با ارزشيست امتياز منم به اين بازي حداقل 7.5 ياحدودا 8 هست

GearS Of WaR 2 = 10
Dead SpaCe = 10
Mirror'S EdgE = 9.0
Fable 2 = 9.0
Quantom Of SolaCe = 8.0
Need For Speed UnderCover = 8.0
Mortal Kombat Vs DC Universe = 7.5
PrinCe Of PerSia = 7.0
FIFA09 = 9.0
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

سلام به همگی........
فکر کنم game spot یکی مثل شما رو کم داره!!!:biggrin1:
موفق باشید

مرسي دوست عزيز...
ما كوچيكتيم...:cool:
هر جند از gamespot خوشم نمياد!!!
سايتي كه بازيه انحصاريه كنسول رو كانديد بهترين بازي قرار نده به درد نميخوره!!!
منظورم GearS Of WaR 2 هستش كه حتي كانديد بهترين بازيه XboX360 هم نشد!!!

مرسي دوست عزيز...
ما كوچيكتيم...:cool:
هر جند از gamespot خوشم نمياد!!!
سايتي كه بازيه انحصاريه كنسول رو كانديد بهترين بازي قرار نده به درد نميخوره!!!
منظورم GearS Of WaR 2 هستش كه حتي كانديد بهترين بازيه XboX360 هم نشد!!!
البته فکر کنم اشون طعنه زدن و شوخی کردن :biggrin1:

GeOW 2 :8
بازی جالب بود ولی از لحاظ گرافیکی و .. تغییر خاصی نکرده بود
مود داستانی بسیار کوتاه بود
نو آوری بسیار کم

PES 2009 :9
مود لجند خیلی جالب و جذاب هست
تغییر روند گیم پلی به طرف واقعیت با حفظ گیم پلی آرکید
جذابیت و گیرایی بالا مخصوصا وقتی دونفره بازی میکنیم

NFS UC :8.5
پیشرفت نسبی نسبت به MW و جذابیت و تنوع مسابقات
تا حد کمی نو آوری